Hjemme! Noget mat i sokkerne

Holy for fanden da, det var noget af en hjemtur, hvor vi endte med at rejse i sådan noget 11 timer, inden vi stod i den skæve lejlighed på Vesterbro klokken syv i morges. Køreturen til lufthavnen var lang, flyet var forsinket, bagagen var forsinket, et klapvognshjul faldt af… Meget gik galt, men skide være med det, for nu er vi hjemme, og selvom vi alle er ramt af noget, der kunne minde om jetlag, så har vi heldigvis hele dagen i dag til at komme ovenpå. Otto og min mand snorksover i skrivende stund, Uma gør det samme. Jeg bør sørme også lige tage et par timer, men som den anti-lur type jeg er, snupper jeg i stedet plan b, der består af et varmt bad, stærk kaffe, en par baner Ritter sport Voll-nuss og måske et lille afsnit Orange is The New Black, selvom jeg bør vente med at se det til min mand kan være med, men eftersom at han så et helt afsnit Suits uden mig (mens jeg var i rummet ved siden af, svineri!) overvejer jeg at gøre det alligevel. Selvfølgelig iført mit blødeste sæt tøj.

Jeg håber at jeres søndag er fantastisk og at I er noget mere friske end os på 2. th.

Screen Shot 2016-06-19 at 13.35.26

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *