Gemte sager #4 + Kjolen fra Snapchat

SPONSORERET Indlægget indeholder affiliate

asos1

11 spurgte i dag på Snapchat, hvor min kjole var fra. Den er fra Asos og den koster 350,- HER
Den er mere lyserød end billedet af mig viser det, men lyserød på den pæne måde.

Den er en anelse gennemsigtig, så jeg overvejer om jeg skal investere i en stropløs body eller et rør af en art, men til ferie og strandture, går det fint med bikini under.

Og så er det blevet tid til endnu en oversigt over min virtuelle ønskeliste… Der er så meget pænt på ASOS lige nu! Og jeg er åbenbart ret glad for blå og sort… Se bare.

gemt4

Jeg har længe ledt efter en sort skjorte, og denne ser helt perfekt ud. At den er fra ASOS’ Tall linje er kun et plus, da jeg med min laaaange overkrop kun er godt med lidt ekstra længde. Den koster 350,- HER

Så sej off the shoulder top i denim. Jeg satser på at stropperne kan tages af. Den koster 330,- HER

Ornli’ fin kjole med blonder og det der pæne oversized snit jeg så godt kan lide. Jeg er en anelse i limbo omkring ryggen, der på en eller anden måde er helt fantastisk, men slet ikke er noget jeg normalt ville gå efter… Hm. Den koster 330,- HER

Helt fantastisk oversized kjole. Tror jeg vil bruge den med en hvid T-shirt under eller en fin blonde BH når musikken spiller. 816,- HER

Sweatshirtkjole med det fineste skørt. Jeg elsker at det ligner man har snuppet sin kærestes sweatshirt og smidt over en kjole. Mega lækkert altså. Den koster så også 815,-, men jeg tænker at kvaliteten også er derefter. HER er den i hvert fald.

Hvide flade sko med frynser, perfekt til jeans og brune ankler. 218,- HER

Farven, fittet, prisen, jeg kan lide det hele! 240,- HER

Denim fra top til tå er et af de der looks jeg er ret vild med. Det kan se så lækkert og eksklusivt ud, men bliver også meget hurgtigt Britney og Justin agtigt, men ikke med denne her. Den er pæn! Og koster nuttede 370,- HER

Jeg har ledt efter noget lignende denne jakke-agtige kjole så længe, og der var den! Den vil være så pæn til bare ben, høje sandaler, koralrøde læber og rodet hår. For fanden, den kommer til at redde mange tøjkriser. 653,- HER

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *