Familieferie lige om lidt

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image
Vi har knap nok pakket kufferten ud, faktisk står den ligesom bare på gulvet i stuen og kaster tøj op udover det hele, men heldigvis skal den pakkes igen lige straks, faktisk skal vi pakke flere kufferter, for denne gang skal børnene heldigvis også med på tur. På lørdag sætter vi atter benene i lufthavnen og denne gang går turen til et af mine yndlingssteder. Nemlig Kreta, som faktisk var der, hvor min allerførste ferie nogensinde gik til. Dengang var det sammen med min mor, og selvom der var i 1991 og dermed er et par dage siden, husker jeg en hel del mere fra den tur end fra rigtig mange andre ferier. Jeg husker mine elskede paillet ballerina sko og mine Levi’s denimshorts, som min mor og jeg havde købt i butikken Englebørn på Amager torv få dage inden afgang. Jeg husker restauranten ved havnen, hvor vi spiste fisk hver aften, jeg husker pelikanen der landede i hotellets pool, de mange katte jeg fik smuglet med ind på vores værelse, naboens krokodille badedyr, den lyserøde sodavand jeg fik lov til at smage på, som smagte så forfærdeligt, men som jeg drak, fordi min mor jo helst ikke skulle få ret i, at jeg ikke kunne lide den. Jeg husker rigtig mange detaljer derfra og siden da har jeg været der fem-seks gange, også med min mor. Og på lørdag tager jeg mine egne børn med dertil, og min mand naturligvis. Det bliver pissemega fedt!

Vi rejser med Eliza was here, som byder på et ret sejt koncept, hvor du bestiller fly, hotel og billeje i samme omgang, hvilket er en af de der pakkeløsninger som jeg personligt virkelig godt gider, særligt når jeg skal afsted med mine børn. Derudover, og det er faktisk nok det jeg synes er allermest fedt og er noget jeg virkelig glæder mig til at se om holder, går Eliza was here konceptet også ud på at udbyde rejser til områder væk fra masseturisme med hyggelige og autentiske ferieboliger, der altid ligger tæt på havet, eller har en pool tilknyttet.

Vi skal bo i en villa med privat pool, og min søde ældstedreng har allerede lagt sin våddragt klar i sin kuffert, så den langt om længe kan afprøves andre steder end under bruseren. Egentlig skulle Otto slet ikke vide at vi skulle afsted endnu, men da der forleden dag kom en pakke hjem til os med klistermærker og bagagemærker fra Eliza was here, kunne jeg alligevel ikke dy mig for at fortælle, hvad de skulle bruges til, og selvom han glemmer, hvor vi skal hen en håndfuld gange hver dag (Greta, Kongo, Feta…  ‘Mor, jeg siger bare vi skal til Grækenland fra nu af’), så glæder han sig ustyrligt. Det gør vi allesammen, og jeg håber I har lyst til at følge med på Instagram (@sneglcille) og herinde selvfølgelig.

image

Indlæg og en del af rejsen er sponsoreret, ord og holdninger er ikke købt

5 replies
  1. Anne says:

    Haha, fuck hvor er Otto sjov. Feta! Jeg måtte holde mig for munden, så mine medpassagerer ikke tror, jeg er skingrende sindssyg, var ved at tisse i bukserne af grin. 😂

    Svar
  2. MulleF says:

    Feta 🙂 Hvor er han GOD! Det er knageme også svært med de navne dér. Jeg glæder mig til at følge med på jeres tur, og se billeder. Uh jeg er så rejseklar, men skal desværre ingen steder denne sommer. Så jeg sluger det råt, når jeg ser billeder af sol og varme, på den der udenlandske måde. Hvor er det fedt med de rejser, Cecilie! 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *