B E A U T Y : Sommerklar + en konkurrence


INDLÆGGET ER SPONSORERET

IMG_8348

 

Nu er det jo sådan, at jeg har epileret mine ben i mange år, men ærlig talt er det kun noget jeg gør om sommeren. Det giver jo ret god mening, når det er der jeg viser mine ben frem. Resten af året holder jeg dem for mig selv og min mand, som altså ikke går så meget op i om de er epileret eller langhårede, siger han i hvert fald. Men når de skal luftes, kan jeg personligt godt lide, at man ikke kan mærke vinden i håret andre steder end på hovedet.

IMG_8230

Som jeg var inde på i mit tidligere indlæg om Braun Silk Epil er der ikke så meget tid til at lege spa herhjemme, men det er dog noget jeg gør når chancen byder sig i perioder, hvor det giver mening, og det er for eksempel når solen skinner og ikke mindst inden jeg skal på ferie, som er noget jeg skal hele to gange i denne måned, hvor jeg først tager et par dage til Barcelona med min mand og derefter hiver hele familien med til Kreta, og her skal der altså være styr på kroppen. Hårløse ben, en masse fugt, måske lidt selvbruner til at tage den værste vinterbleghed, neglelak på tæerne, alt det der. Min nyeste ven, hvad sommerklargøring angår er kokosolie, som er genial til at fugte efter hårfjerning, god i ansigtet, både til at fjerne makeup med, men også som en god fugtgiver, om natten for eksempel, og så er det perfekt som hårkur (husk at put shampoo i håret inden du gør håret vådt for at skylle olien ud, ellers bliver det en fedtet omgang).

VIND:
Hvis det er sådan at du har fået blod på tanden i forhold til epilering, så er det da simpelthen så heldigt, at du kan vinde din egen Braun Silk Epil 9-961e lige her hos mig. For at deltage i konkurrencen gør du det, at du i kommentarfeltet herunder giver dit bedste tip til sommerklargøring. Om det er til krop, hår, fødder, ansigt, eller noget helt femte, så fyr den af. Jeg vil vide det.
Vinderen offentliggøres herinde d. 7. juni 2016.

IMG_8229

Indlæg og produkt er sponsoreret. Mine ord og holdninger er ikke købt

404 replies
 1. Lise R says:

  Bedste tip er et fodbad og koralfarvet neglelak på tæerne – så føler jeg mig sommerklar.
  Har aldrig prøvet sådan en epileringsfætter så krydser fingre 😉

  Svar
 2. Julie says:

  Rudolpcare’s ansigtsscrub er perfekt til at skabe sommerglød på 2 min! Det er mit tip:) Jeg plejer at blive vokset, men det er så dyrt så jeg vil vildt gerne vinde sådan en epileringsdims!
  God sommer!

  Svar
 3. Lene H. Kristensen says:

  Jeg er også selv vild med kokosolie til både hår og krop. Men på dage, hvor jeg skal hurtigt ud af døren, og skinnebenene råber efter et skud fugt, der trænger hurtigt ind og ikke fedter, så får de en hurtig gang babyolie. Det er billigt, og min hud bliver så lækker af det!

  Svar
 4. Caroline Sofie says:

  Mit bedste sommertip er uden tvivl at give mine fusser en ordentlig pedi med fodbad, eksfoliering, fodcreme og så selvfølgelig en mørk neglelak.. Krydser fingre(og tæer!!)

  Svar
 5. Pernille I says:

  Mit bedste tip er en god scrub til kroppen, som man bruger i badet 🙂 Det giver en flot glød på kroppen!

  Svar
 6. Anne Katrine says:

  Mit bedste tip er noget så simpelt som at drikke en masse vand. Det holder huden frisk og fugtig, selvom man bruger meget tid i solen. Tjek!

  Svar
 7. Anne Kathrine says:

  At blive sommerklar er for mig mest et spørgsmål om at gøre det let at putte sommer ind i hverdagen. Sandalerne kommer frem og vinterstøvlerne bliver pakket væk, der står koldbrygget kaffe i køleskabet og solcremen kommer frem på toilethylden. Jeg synes på mange måder at både jeg og verden er smukkere, når jeg hele tiden bliver mindet om at sommeren er her 🙂

  Svar
 8. Mathilde says:

  Mega fedt med sådan en konkurrence! Jeg vil rigtig gerne i gang med at epilere, men efter et tidligere mislykket forsøg som endte med rigtig mange indgroede hår, har jeg været skeptisk. Det lyder dog til at det kan undgås med eksfoliering.
  Her kommer mine to bedste tips til sommerklargøring. Det første er denne “creme”: http://www.alkymea.com/da/terapeutisk-pleje/98-well-ga-creme.html?cid=14 . Den er super god til at fjerne alt hvad der hedder hård hud og hæl-revner på fødderne. Der er ikke vand i og derfor ingen konservering (Win!). Jeg bruger den året rundt til mine neglebånd, for at undgå neglerødder – det virker også. Produkterne produceres i Sønderborg og de bruger kun konservering når det er nødvendigt og kun de godkendte parabener 🙂 (som altså har vist sig at være bedre end andre alternativer…).
  Når det så er sagt, har jeg i en stor del af mit liv filet mine hæle. Det er jeg stoppet med, og aldrig har jeg haft MINDRE hård hud på hælene. Én gang om foråret fjerner jeg det hårde hud der måtte være med en høvl og bruger Well’gå resten af sommeren. Mit andet must-have til sommeren er denne UV-beskyttelses-spray til håret: https://www.beautycos.dk/bc-bonacure-sun-protect-spray-conditioner-200ml-15029.html . Jeg har langt hår og har tidligere døjet meget med grimme og slidte spidser, som kun blev værre om sommeren. Jeg putter den i fugtigt hår efter hårvask og om morgenen som en del af min rutine i tørt hår. Jeg synes jeg kan se forskel og det er lykkes mig at få noget længere hår efter, jeg er begyndt at bruge den. Håber nogen synes tips’ene kan bruges 🙂
  God sommer og tak for en skøn blog!

  Svar
 9. Ina says:

  Jeg har efter tre graviditeter og dermed tre interne hormonkrige nogle pigmenterings-issues i mit ansigt.
  Jeg har prøvet alverdens hudlæger og kure, men intet hjælper permanent. Men et vaskeægte guldtip til sommerens komme er altid at smøre solcreme faktor 50 i ansigtet inden makeup – så undgår jeg at blusse af pigmenteringsforskelle. Jeg starter med solcremen allerede i marts og slutter først i oktober.
  Ville elske at skifte shaveren ud med epilering! 🙂

  Svar
 10. Louise says:

  Hmm… Min sommerklargøring er faktisk at dedikere lidt mere tid til min ryg, når jeg er i bad. I sommermånederne er ryggen ofte bar, og så er det godt lige at få skrubbet og fugtet ryggen og skuldrene, så de ser flotte ud i tanktoppen eller bikinien. Og så er det en glimrende anledning til at trække kæresten med i bad!

  Svar
 11. Maria Jensen says:

  Jeg gør altid fødderne sommerklar med fodbad, creme og neglelak, når det er ved at blive sommervejr.

  Svar
 12. Louise P says:

  Jeg opbevarer mine cremer, serum, bodylotion osv i køleskabet om sommeren og på ferier. Føles dejligt svalende på huden. Og så har jeg altid (køkeskabskold ansigtsmist) med i tanken. Min hud bliver lettere shiny (og ikke på den lækre glowagtige måde) i varmen så har også blottingpaper fra MAC i tasken, meget bedre end pudder 😀. Det bedste tips til forbrændt hud (som du selvfølgelig ikke får da du er flittig med solcreme 😀) er aloe vera gel blandet med E vitamin, bare kapsler som man prikker hul i. Ellers betyder sommer solkysset hud, sexy strandhår, brune fødder med neglelak og lækker hud. Det er lidt lettere at se godt ud i juli end februar. God sommer!

  Svar
 13. Karoline says:

  Mit bedste tip til sommerklargøring er, at bruge selvbruner på benene inden de skal luftes for første gang! Det er mega lækkert at have sommerbrune ben fra starten 🙂
  Og et andet tip er at farve øjenbryn. Så kan jeg slippe afsted kun med lidt concealer og bronzer om morgenen.

  Svar
 14. Line Kirstine says:

  Jeg er også kæmpe fan af kokosolie. Opdagede hvor fantastisk det er på vores Asien trip for 3 år siden – bruger det til alt. En anden ting er en fin farve neglelak på tæerne, da de skal ud i solen.

  Svar
 15. Sofie says:

  Jeg må indrømme, at jeg er et meget dovent menneske, også når det kommer til min krop. Heldigvis har jeg en kæreste, som ikke generes af mine langhårede ben om vinteren, men lige som dig, føler jeg ligesom at de er nødt til at afpelses om sommeren. Derfor består min sommerklargøring primært i at finde barberingsgrejet frem, og efterfølgende give en masse omgange plejende creme, da mine skinneben ellers let kan forveksles med skællede, (albino)drageben. Og så er neglelak på tærene et must! Jeg synes selv at mine fødder og tæer er noget så grimme, men det hjælper lidt med lidt pynt 😉 Og når jeg virkelg slår mig løs og går all in, tager jeg også et fodbad med varmt vand og kokosolie, det giver de lækreste, bløde fødder!

  Svar
 16. Maj says:

  Mit sommertip er at drikke rosé og spise jordbær! Så bliver man automatisk meget mere sommerlig at se på 😀

  Svar
 17. Julia says:

  Jeg smører min krop ind i mandel olie, som gør min krop så blød og klar til at tage i mod sol.. !!

  Svar
 18. Mathilde says:

  Fedt med en konkurrence! Jeg har tidligere prøvet at epilere og det resulterede i super mange indgroede hår, så jeg var ikke fan, men det kan være eksfoliering kan gøre det 🙂
  Jeg har to tips omkring fødder og hård hud. Det første er at jeg aldrig filer længere. Hård hud dannes pga mekanisk påvirkning (som fx filning), så jeg bruger en høvl én gang om foråret og så smører jeg med denne: http://www.alkymea.com/da/terapeutisk-pleje/98-well-ga-creme.html . Den er uden konservering og jeg har aldrig haft mindre hård hud på fødderne end nu.
  Som bonus, især til langt hår, så er jeg super glad for denne: https://www.beautycos.dk/bc-bonacure-sun-protect-spray-conditioner-200ml-15029.html . Det er en UV-spray balsam til håret. Jeg har tidligere haft meget grimme og slidte spidser og det var svært at holde mit hår langt. Jeg bruger den i fugtigt hår efter hårvask og hver morgen i tørt hår. Kan klart anbefales!
  Tak for en rigtig skøn blog og hav en sommer der må blive ligeså! 🙂

  Svar
 19. Fie says:

  Jeg har totalt blod på tanden i forhold til at prøve epilering. Min hår vokser ligesom skævt, så jeg det ville være lidt pænt, hvis de blev hevet ud i stedet for barbaret;) Mit bedste sommertip er faktisk en helt almindelig opvaskesvamp, de der farvede fra supermarkedet. De fungerer maks til at fjerne hård hud på fusserne lynhurtigt og nemt i badet. De giver garanti for flotte sommer fusser.

  Svar
 20. Mikala says:

  Jeg er rigtig glad for en mild selvbruner, der gradvis får mine ben til at blive lysebrune og så neglelak på tåneglene med masser af glimmer 🙂

  Svar
 21. Maria says:

  Min sommerklargøring består af en halvårlig klipning omkring april måned, hvor også de første stråler begynder at påvirke deroppe.
  Dernæst følger føddernes klargøring fra vinterstøvler til at fremvises. Noget fodbad, væk med hård hud og frisk neglelak på nyklippede negle.
  Neglelakken begynder at få lysere farver, måske endda en ny en.
  Benene bliver shavet aftenen før den første dag de skal vises. Dog blev jeg i år overrasket af varmen så nåede det ikke. Men jeg har intet imod at vise lidt hår på benene så længe jeg har det behageligt.
  Vigtigste sommerklargøring er at få købt en pakke sun lolly og smidt i fryseren!

  Svar
 22. Mathilde says:

  Fedt med en konkurrence! Jeg har tidligere prøvet at epilere og det resulterede i super mange indgroede hår, så jeg var ikke fan, men det kan være eksfoliering kan gøre det 🙂
  Jeg har to tips omkring fødder og hård hud. Det første er at jeg aldrig filer længere. Hård hud dannes pga mekanisk påvirkning (som fx filning), så jeg bruger en høvl én gang om foråret og så smører jeg med Wellgå creme fra mærket Alkymea. Den er uden konservering og jeg har aldrig haft mindre hård hud på fødderne end nu.
  Som bonus, især til langt hår, så er jeg super glad for Schwarzkopfs UV-spray balsam til håret. Jeg har tidligere haft meget grimme og slidte spidser og det var svært at holde mit hår langt. Jeg bruger den i fugtigt hår efter hårvask og hver morgen i tørt hår. Kan klart anbefales!
  Tak for en rigtig skøn blog og hav en sommer der må blive ligeså! 🙂

  Svar
 23. Monika says:

  Det bedste sommertip herfra må være tippet til at sikre, at du ikke får vabler i de nyindkøbte sandaler. 🙂 Man får vabler, fordi man sveder – så tricket er en lille smule deo, spray eller roll-on, der hvor du typisk får vablerne. Hvis skoen er et halvt nummer for lille, kan man også i de fleste sandaler fryse skoen med en pose vand nede i skoen. Når vandet fryser udvider det sig nemlig lidt, så skoen vil også udvide sig. 🙂

  Svar
 24. Denise says:

  Jeg er altid nødt til at sommerklargøre mine fuser, og der bruger jeg sådan en elektrisk fodfil. Den er altså ret smart. Det er hurtigt og skånsomt, og så smører jeg om aftenen (efter slibning eller når de trænger) mine fødder godt ind i creme og så i et par fluffy sokker til næste morgen. Mmm.

  Ellers foretrækker jeg altså også epilering fremfor skraber. Det (barbering) er min hud slet ikke bygget til og bliver så grim og øm med røde knopper. Så jeg krydser fingre for en bran new epilator 😀

  Svar
 25. Anna K says:

  Personligt er jeg ved at have oparbejdet 3 trin, der gør at jeg føler mig sommerklar. De lyder som følger:
  1. Jagten på årets nye sandal. Det er vigtigt, at denne jagt sættes ind i god tid, så der er plads til budgettet til eventuelt flere. Uh ja, birkenstock er altså altid en klar vinder.
  2. Der er ikke noget værre end en tør sommerslidt hårspids, så jeg plejer også gerne at få klippet mit hår page omkring sommertid. Det er så frisk og ser sundt ud!
  3. Og prikken over i’et er når man har oparbejdet nok sommerkulør til at kunne lade rouge’en stå på hylden. Hvis det ikke er til at finde tid i haven, kan man jo altid tage en tur på festival og få lidt farve i kinderne 🙂

  Jeg håber, jeg nu også fremover kan få bløde og hårfri ben!

  Svar
 26. Rikke says:

  Matas’ hælstift er genial hvis man synes det er for besværligt med creme. Den skal bare på når du går i seng, og den er ikke spor klistret.

  Svar
 27. Mia says:

  Dengang jeg havde lidt længere hår, tog jeg altid en tom sprayflaske med, når jeg var ved stranden. Så kunne håret nemlig få en omgang saltvand om morgenen, så jeg altid lignede en, som kom direkte fra stranden. ☺

  Svar
 28. Nattalie says:

  Neglelak på tæerne, wax, og så en slibesten til at gøre fødderne bløde igen! Uhh og lidt snyde Summer Glow på benene 😉

  Svar
 29. Natascha R says:

  Mit bedste tip er at ordne fødder og negle, og så give nem en ordentlig omgang med en flot og farverig neglelak og en god topcoat. SÅ er jeg klar til sommervejret! 😀

  Ville elske at vinde den epilator – har længe gerne ville prøve sådan en fætter, har bare ikke kunne tage mig sammen. Krydser fingrer! 😀

  Tak for en dejlig sommer – god solskinsdag.

  Svar
 30. Nadia says:

  Sommerklargøring her betyder at slå vandet i kolonihaven til, fylde krukkerne med blomster og ungerne med søde frugter og kolde is ☀️🐝

  Svar
 31. Anne-Sofie says:

  Min gamle, trofaste epilator synger på allersidste vers, så en ny vil være så kærkomment denne sommer!
  Inden jeg epilerer mine ben, så giver jeg dem en god scrub. På denne måde undgår jeg indgroede hår.

  Jeg er dog også helt med på det geniale ved kokosolie, og bruger det flittigt til nærmest alt. Og så ellers bare en masse solcreme, en mat mineralfoundation og rosé 🙂

  Svar
 32. Andrea says:

  Jeg kan mærke at sommeren er kommet når, jeg vasker mit hår sjældent, barberer mine ben oftere, drikker langt mere vin, møder mange af de mennesker jeg holder af tilfældelige steder og jeg kan bruge 80% af tøjet i mit klædeskab (min sommergaderobe er langt større end min vinter, åbenbart!). Mit bedste sommertip er at, droppe tidsfornæmmelsen og make-up og bare nyde livet ☀️🎉💃🏼🎈🍾😎

  Svar
 33. Emma says:

  Det nærmeste jeg kommer et trick er at drikke masser af vand (ikke for meget, men gerne 2 liter) så huden bliver pæn og kroppen får det bedre, og så jeg kommer ind i en god vane tidligt, så jeg ikke falder om af dehydrering i løbet af sommeren. Og så elsker jeg bio-Oil på nybarberede ben, men jeg kæmper stadig med indgroede hår, så den der epileptisk ville vist gøre underværker! Og rigtig gode ture!!

  Svar
 34. Anette Ninon says:

  Sommerklargøring, tja, hvad skal jeg sig, jeg forsøger at holde mig i orden hele året, det kunne jo være der var en ferierejse , til varmere himmelstrøg midt om vinteren.Men det kan jo ikke undgås at når man går i støvler i en lang periode, så må der pusles ekstra om fødderne, og derfor smører jeg dem hver aften ind i en fed creme, året rundt, så går det ikke så galt.

  Svar
 35. Ann-Sofie says:

  Mit bedste sommertip må nok være en klargøring af fødderne, da jeg selv har rimelig hård hud, og derfor er det et must, at den bliver slebet af enten hos en fodterapeut eller i forbindelse med en gang hjemmespa, før jeg er klar til at vise dem frem i sandaler!

  Svar
 36. Ann says:

  Tid er klart en faktor i en børnefamilie, så alt der kan flere ting på samme tid er et hit! Jeg laver en blanding af kokosolie og rørsukker, som jeg skrubber hele kroppen med i badet. Huden bliver glat, fin og klar til sommer.

  Svar
 37. Frederikke says:

  Primært til studerende, men alligevel: At max’e SU-lånet for hele første halvår og købe en rejse til Sri Lanka og en selfie stick.

  Svar
 38. Anna Lise Kristensen says:

  Jeg bruger en body scrub på hele kroppen, hvorefter jeg smører mig ind i en lækker mandelolie. Huden bliver lige så blød som en babynumse 😉

  Svar
 39. Anne-Kathrine Trasbo says:

  Det vigtigste for mig i fht sommerklargøring, er exfoliering, hårfjerning, fugt og masser af spf 🙂

  Svar
 40. Sofie says:

  Jeg har altid et par citroner med på stranden. Pres saften ud i håret mens man ligger i solen, så bliver det flot blond og sommerligt!

  Svar
 41. Maria says:

  Mit bedste tips er neglelak på tæerne, ny bikini og rød læbestift. Og brug aldrig en sløv skraber! Jeg har netop fået udslæt på begge mine ben, så en epilator ville redde min sommer:)

  Svar
 42. Aide says:

  Uha, der er jo så mange ting at vælge i mellem. Men noget af det bedst jeg har gjort for mig selv om sommeren er eyelash Extensions. Prøvede det for første gang sidste sommer og det gør altså bare sommeren med massere af pool ture en del lettere. Man skal aldrig tænk på mascara og man føler sig som en million 24/7 😍
  Et lidt billigere råd, må være solcreme og mere solcreme. Skifter altid til en ansigtscreme med højere faktor i, når sommeren nærmer sig, så jeg beskytter min hud hele dagen 👍🏻

  Svar
 43. Louise FB says:

  Bedste tip er at bruge tid på fusserne. Skrub, god creme og så bare tæer, så ofte det er muligt, så der kan komme luft til dem 🙂

  Svar
 44. Mette says:

  Jeg er nede med kolde øl i parken, rosé på altanen og aubergine på grillen. For at nå det hele er tricket om sommeren, når solen skinner allerede før 6, at stå tidligt op, for at kunne komme tidligt hjem fra arbejde og nyde herlighederne!

  Svar
 45. Stine says:

  Mine to bedste tricks er at bruge zwilling fodfil, det holder selv de værste revner væk. Derudover kan Karmamejus tørbørste gøre underværker, særligt i kombination med deres saltscrub.

  Svar
 46. Katrine M says:

  Jeg synes godt man kan blive en anelse skræmt når man skal lukke fødderne ud efter en hel vinter bag strømper og støvler. Så at give dem en god gang skrub og pleje og derefter en lak i orange/koral på neglene, så synes jeg fødderne ser mindre blege ud 😛

  Svar
 47. Julie says:

  Min sommerklargøring omhandler min fusser! Jeg er helt sikkert ikke den eneste, som efter en lang vinter, hvor fusserne har været gemt væk i flere lag af tykke sokker og varme vinterstøvler, har brug for at give dem lidt ekstra kærlighed. Derfor kan jeg godt lide at starte sommeren med at få “spist” min fødder af doktorfisk… og ærligt talt er det ligeså meget fordi det er skide sjovt at gøre det sammen med en veninde, og lave konkurrencer om hvem der kan spjætte mindst – for de kilder altså, de der små fiskevenner.

  Svar
 48. Julie says:

  Jeg er notorisk dårlig til at komme i sommer”form” – jeg synes altid jeg vejer lidt for meget, er lidt for bleg og helt glemmer at få styr på min garderobe. Men så snart der går sol i den, synes jeg alligevel at jeg glemmer alle de ting, jeg gerne ville have været på forkant med. Sol, mine uundværlige Birkenstock og vand ender med at redde resten. God sommer!

  Svar
 49. Michelle F. says:

  Mit bedste tip er at købe en pakke “baby foot”, en slags strømper man skal have på, som så vil få den døde hud på fødderne til at falde af. Ellers er et sommertip at huske at spise mindst én is om dagen, hvis det er varmt 😀

  Svar
 50. Anna says:

  Mit bedste tip er eksfoliering og kokosolie! Er vild med kokosolie. Også synger min gamle epilator på sidste vers så det kunne være skønt med en ny!

  Svar
 51. Ida D says:

  Få en professionel fodbehandling. Efter at have haft fødderne pakket væk i 7-8 måneder trænger de, i hvert fald mine, til en kærlig hånd. Og sommer, sandaler og rosé hænger altså sammen. Uden hår hud der flapper omkring 🙂 Jeg holder behandlingen ved lige ved at give mine fødder en scrub, når jeg har tid.
  Ellers så tørbørster jeg. Det tager kun et par minutter, men det gør så godt 🙂

  God sommer

  (haha. Jeg ser nu, at vi er mange med et fodritual).

  Svar
 52. Berit Filstrup says:

  2-3 L vand, minimum 1 kg grønt, gode fedtstoffer og minimalt med sukker hver dag. Så er huden frisk og sprød at se på!

  Svar
 53. Sofie Heiberg Plovdrup says:

  Mit bedste trick er en hjemmelavet bodyscrub med citron, honning og havsalt, og så skrubbe godt med en hemphandske, det giver simpelthen den lækreste, bløde hud. Det tager to sekunder at lave selv og fungerer lige så godt, hvis ikke bedre, som de scrubs man kan købe.

  Svar
 54. Anne-Sofie S. says:

  Altid neglelak på tåneglene. Det er så lidt der skal til for at aflede opmærksomheden fra krogede tæer og blege ben😊

  Svar
 55. Elena says:

  Jeg smører mine fødder ind om aftenen i Matas’ fod- og hælkur, på med et par sokker, og om morgenen er de helt bløde og fine. Super nemt, hurtigt og billigt 👍🏼

  Svar
 56. Marie says:

  Jeg får altid farvet øjenbryn og vipper når sommeren nærmer sig. Så er jeg klar til strandture, svedige cykelture osv uden at at mascaraen

  Svar
 57. Martine P. says:

  Åh hvor ville jeg ønske jeg kunne komme i tanke om et godt sommer-klargøringstip, men min graviditetshjerne er blevet til grød, og jeg kan simpelthen ikke huske hvad jeg plejer at gøre – I år spiser jeg bare is i store mængder! Jeg ville elske at vinde epilatoren, da glatte ben er en af de eneste ting der kan skrue op for lækkerhedsfølelsen, når kroppen har hvalstørrelse (på den strandede måde!)

  Svar
 58. Marie says:

  Jeg får altid farvet øjenbryn og vipper når sommeren nærmer sig. Så er jeg klar til strandture, svedige cykelture osv uden at at mascaraen render…

  Svar
 59. Trine Krab says:

  Mit bedste sommertip er at bruge tid på dem man elsker! Så slæb en flaske rosé og dine ynglingsmennesker ned på stranden og nyd at være til. Så kommer den pæne hud og smilet frem ( i hvert fald hos mig)!

  Svar
 60. Mette says:

  Mit bedste sommertip er til håret. Mit lyse hår bliver altid så tørt og træt om sommeren og jeg bliver lynhurtigt skoldet i hovedbunden, derfor er mit tip at finde Kerastases Soleil serie frem! Det giver både lækkert blødt hår og beskytter hår og hovedbund mod solen 😊 Og så er duften en jeg forbinder med sommer så mit humør bliver også sommerklar når det kommer i håret 😉👌🏻

  Svar
 61. Tine says:

  Blød og lækker hud er vigtigt for mig om sommeren, hvor man viser noget mere af den end ellers 🙂

  Jeg prøver så vidt muligt, at skrubbe eller børste min hud nogle gang i løbet af ugen.Det gør jeg med en lækker bodyscrub eller min ynglings tørbørste fra karmameju! Så slipper man af med alle de døde grå hudceller og sætter samtidig gang i microcirkulationen i din hud og hjælper til med udskillelsen af affaldsstoffer, mindsker cellulite og gør din hud glat og blød. Whats not to like 🙂

  Svar
 62. Line S says:

  Altså kokusolie er jo min favorit om sommeren, jeg bader nærmest i den! Derudover er mit bedste sommertip altid at have en god rosé på køl, så bliver du altså ikke mere sommer klar 😉 Den rosé er jo både godt for sjæl og krop!

  Svar
 63. Maria says:

  Mit bedste trick er at dyrke yoga i det fri, gerne på stranden, hvor der er frisk havluft. Det giver en helt ubeskrivelig god energi og og en udstråling af glæde og sundhed. For uanset hvor velplejet din krop er, hvis dine øjne og resten af kroppen udstråler tristhed og træthed, så kan neglelak osv. ikke opveje det.

  Svar
 64. Maya says:

  Masser af vand og så opdagede jeg sidste år baby foot som gør fødderne lækre og sommerklar. Perfekt til sådan en som mig der ikke bryder sig om folk der rører ved mig. Altså folk jeg ikke kender. Jeg har altid drømt om at blive vokset men det er simpelthen for grænseoverskridende så gad virkelig godt at vinde sådan en fætter der 🙂

  Svar
 65. Carina says:

  Det her indlæg kommer på det helt rigtige tidspunkt – nå ja det er jo også nu det er sommer. Men jeg bruger normalt skraber og havde tænkt på epilering, men gik ud fra det var et smertehelvede. Så tak for dit oplæg om denne epilator 🙂
  Min sommerklargøring består i at få trimmet stængerne (med skraber), men øver mig i at gøre de små ting til en vane.

  Svar
 66. Laura says:

  Uh, jeg har altid syntes det der epilering lyder lidt farligt. Men, man skal prøve nye ting så længe man lever!
  Mit bedste sommerklargørings-tip må fokusere på fødderne. De kommer helt tørre og ru (det gør mine ihvertfald) direkte fra uldsokker, vinterstøvler og gummistøvler. Derfor skal de have en ordentlig omgang. De sidste par år har jeg sværget til at give dem en tur i fodbad med hele moletjavsen og så en “babyfeet” kur bagefter. Det er lidt næste når den gamle hud falder af, men jeg har skønne fødder hele sommeren. Selv på de kølige sommeraftener, så har jeg sjældent lukkede sko på, så det er dem som får en tur!

  Svar
 67. Trine Borup says:

  Fylder fryseren op med is 😉 Jeg spiser is hver eneste dag hele sommeren. Det får man ikke specielt pæne ben af, nej.

  Svar
 68. Julie says:

  En god scrub og en god bodylotion eller olie. Tørre ben ser bare ikke særlig godt ud i sød sommerkjole 🙂 Jeg forsøger også at drikke en del vand, og så bruger jeg solcreme for at beskytte huden.

  Svar
 69. Mette F says:

  Lækre fødder er vigtige for mig, her i sommertiden.. Men jeg magter ikke selv at gøre det store for det.. Jeg er derfor stor fan af Fiskespa. Det kan være lidt grænseoverskridende første gang man skal stikke fødderne ned til de sultne fisk. Men det føles fantastisk.. Og man går derfra med lækre, bløde sommerfødder.. ☺️

  Svar
 70. Rikke says:

  Med to små børn er det begrænset hvad der er af tid til sommerklargøring i det hele taget og også hvad der er af økonomi til det. Derfor er mit bedste klargørings tip/skønheds tip KOKOSOLIE – til at. Bruger det i madlavningen, i håret, på huden you name it 🙂 Vil elske at vinde – har aldrig prøvet epilering, men har overvejet det mange gange!!! Krydser fingre!! 🙂 God sommer og håber du får nogle super lækre ture nu her – lyder alt for skønt!
  Er fast læser og har været det i mange år – elsker din “lige til hed” (kan man sige det?) 🙂 🙂

  Svar
 71. Camilla. says:

  Jeg har ikke som sådan et tip. Men når sommeren nærmer sig – måske snarere når den er ankommet (længe leve dovenskaben…) – så får ben og fødder den helt store tur. Endnu har jeg altid brugt skrabere, men det ville ikke være dumt at skulle teste nye og forhåbentlig bedre muligheder!

  Svar
 72. Maria says:

  Barbere ben som, efter jeg har fået børn, også kun er noget der sker om sommeren, ordne fødder med alt hvad der dertil hører; fodbad, file, neglelak i farven peach ( så flot til brune tæer) og så ellers køre is ned i en Lind strøm:)

  Svar
 73. Rikke says:

  Mit bedste tip er at få farvet øjenvipper og øjenbryn og så droppe makeuppen hen over sommeren 🙂

  Svar
 74. Mia F says:

  Det vigtigste for mig når sommeren viser sine første stråler er helt klart mine ben, som har været lukket inde alt for længe i vinterenskulde. Jeg starter altid lige med at give dem en omgang creme og selvbruner, så de ser lidt friske ud(og for ikke at blinde alle på vej) 😂. Mit bedste tip ville nok egentlig være at passe og pleje dem hele året, men der er bare ikke helt nået til endnu😄.

  Svar
 75. Marie says:

  Masser af vand, solcreme og en scrub til mine fødder kombineret med et fodbad. Pæne fødder er bare et must om sommeren. Og så har jeg det ellers som dig. Benene bliver altså kun ordenet om sommeren. Men de er bare ikke blevet det i år (så blev man mor). Det er så træls, og jeg er sgu hoppet i nederdelen til trods. Så iiiiih hvor gad jeg godt og vinde.

  Svar
 76. Mathilde H says:

  Jeg prøver at bruge en fodfil, mens fødderne stadig er fugtige efter bad hver anden dag, en god creme, solcreme selvfølgelig – og så at drikke masser af vand. Gyldne smykker ser også ekstra fine ud i solen 🙂

  Svar
 77. Louise says:

  Bodyscrub, bodyscrub, bodyscrub. Alle de døde hudceller skal væk, så jeg kan få en fin glød, når solen skinner. Og så på med en masse solcreme også. Selv om man har faktor 30 på, kan man altså sagtens blive gyldenbrun alligevel!

  Svar
 78. Camilla says:

  Mine ben ligner efter graviditet jeg ved ikke hvad. Hårvæksten er eksploderet (hej mammutben) og cellulite eksploderet! Og så æder jeg is som en sindssyg. Hm – klargøring: voksning hos en pro. Jeg gider ikke det der skraber, det klør for meget i huden! Og så en bodylotion med let selvbruner et par gange på stængerne.
  Derudover masser af lækker frugt, is, jordbærkager, shandy! (lemonadeøl – VIDunderlig opfindelse) og solskinshygge med udendørsspisning – helst i selskab med familien (den udvidede). Det gør mig sommerpæn!

  Svar
 79. Maria says:

  Sommerklargøring består selvfølgelig i en masse forskønnende ritualer: ordne ben, lægge neglelak, måske en frisørtur osv. Men, en essentiel del herhjemme er tøjskabet! Hvad må man se i øjnene, at man ikke længere kan passe? Hvorfor har man ingen løse silkeshorts, når nu det er in? Hvem har misfarvet t-shirtene? Og skal man i år kaste sig ud i badedragt eller bikini? Spørgsmål som disse synes at trænge sig på HVERT år og de bliver ikke mindre i år, da graviditet med ditto mave har sneget sig ind!

  Svar
 80. Tina jensen says:

  Jeg har samme rutine hele året, dog bruger jeg, om sommeren, lidt mere creme til den tørre hud på kroppen. Bryn og vipper farves, ret smart året rundt, pga træning, lak på negle, fødder skal ordnes, olie til håret, skrub over det hele. Det nye jeg skal ha gjort, er en brazilian wax down stairs😳Det tager sku egentlig lang tid at holde min gamle (36år) krop i trimmet stand

  Svar
 81. Camilla F says:

  Noget af det vigtigste for mig for at blive sommerklar er at få fine og bløde fødder. Mit bedste tip er derfor Babyfeet. Det er et par plastik-strømper fyldt med en væske som man skal sidde med fødderne i i en time. Dereftergår der nogle dage også begynder al den hårde hud på fødderne at skalle af. Det er ikke en særlig lækker proces og vigtigt at man ikke skal vise fødderne frem lige i skalle-fasen. Men derefter er ens fødder bare så lækre og bløde. Jeg har prøvet alt muligt og babyfeet imponerer mig virkelig!
  Det kan fås mange steder, fx i matas.
  https://www.matas.dk/baby-foot-bloede-foedder-paa-1-time?dfw_tracker=14062-654612&gclid=CK-V29zPi80CFaTFcgodB0MCcA&gclsrc=aw.ds.
  Gad virkelig godt vinde den silk epil, så mine ben også kan blive lækre😃.

  Svar
 82. Monica says:

  Mit bedste trick er simpelt. Fugt! Drink vand og smør dig ind i olie eller bodylotion inden senge tid.

  Svar
 83. Sarah says:

  Mit bedste sommer-klar-tip må være at gå i bare tæer i græsset, lige så snart muligheden byder sig! 😄 Jeg krydser fingre, synes epilatoren ser så fin ud ☺️

  Svar
 84. Amanda says:

  Mit bedste trick er at smøre mig ind i kokosolie både på kroppen efter bad og i håret inden bad. Det giver så meget fugt!

  Svar
 85. Sarah says:

  Måske ikke decideret et sommertip, men som skrubbemiddel er økologisk rismel helt fantastisk og er jo altså helt naturligt. Sviner ikke, kitter ikke afløbet til og ridser/kradser ikke (min) hud.

  Svar
 86. Jytte says:

  Sende ungerne afsted til farmor nogle dage før vores ferie starter, så vi får kærestetid og kommer i sommer-modus. Dernæst spise en is med ungerne når vi henter dem, mens vi knuser livet ud af dem, fordi vi har savnet dem og snakker om hvad vi har lyst til at lave i ferien. (OK, vi har planlagt lidt, så vi stiller ledende spørsmål :-)) Og i de dage ungerne er væk har mor været på spa og er blevet skrubbet, vokset, ansiktsbehandlet og farvet vipper på – eneste gang om året det sker. Let’s summer!

  Svar
 87. Helene H says:

  Brug balsam i stedet for sæbe, når du barberer benene – så bliver de ikke så tørre og det hjælper også på røde knopper, hvis man har tendens til det.

  Giv fødderne en omgang med en helt almindelig køkkensvam (de der i mange farver med en grøn ru side) et par gange om ugen, når du er i bad, så en god creme på når du ligger i sengen og så har du bløde fødder hele sommeren..

  Svar
 88. Michelle says:

  Jeg har ikke et decideret tip, for sommeren tager næsten altid røven på mig – især med 2 små børn. Pludselig er det varmt, og det er hverken kroppen eller garderoben blevet gjort klar til. Og med de pelsbenvarmere mine sydlandske gener har beriget mig med, så er det netop den hurtige barbering i hvert fald hveranden dag, som jeg må nå. Derfor gad jeg virkelig godt at vinde denne her konkurrence! Ellers ryger der altid en pangfarve på tåneglene – så føler jeg mig mere brun og sommeragtig (og det fjerner måske lidt fokus fra de behårede ben 😄).
  God dag og keep up the good work 👍🏼

  Svar
 89. Stine Petersen says:

  Når man bruger en epilator, så kan man have tendens til at få indgroet hår, og hvis man vil dem til livs kan jeg kun anbefale Matas sukkerscrub. Det er simpelhent den bedste opfindelse og man får den blødeste hud efter sådan en omgang! Det er helt sikkert en ting jeg bruger flere gange om uge for at få lækre bløde sommerben og arme!

  Svar
 90. Nynne D. says:

  Jeg er (trods min tilnærmelsesvis unge alder) kedelig i mit sommertip, men brug nu for pokker noget solcreme hvis du er udendørs. Din hud holder sig smuk i længden og du slipper for at frekventere dermatologerne i dine ældre dage!

  Svar
 91. Yasmin P says:

  Én ting, jeg altid gør inden hver sommersæson er at tage et smut forbi frisøren. Jeg synes altid man får ekstra selvtillid med en ny frisure, og hvem elsker ikke selvtillid? Er den i top er det bedøvende lige meget om man render rundt i sommerkjole eller sweatpants 😀

  Svar
 92. Cecilie F says:

  Mit bedste tip til at blive sommerklar er helt klart at gå en tur i solen og nyde at træerne er sprunget ud, at fuglene synger, og ikke mindst alle de dejlige sommerdufte der er i luften (hvem elsker fx ikke duften af nyslået græs?). Så kan man ikke andet end at blive glad og fyldt med overskud.:-))

  Svar
 93. Sara says:

  Jeg føler mig først helt sommerklar når jeg har fået farvet mine øjenvipper. Så slipper man for at bruge mascara i flere uger! Det er fantastisk bare at stå op og være klar til dagen uden at skulle gøre noget; man ser bare fantastisk ud uden nogen forberedelse.
  Den der følelse af sommerbrun hud og friske øjne gør sommeren bare lidt bedre 🙂

  Svar
 94. Mathilde says:

  For mig betyder sommeren altid en masse fodpleje. Starter sæsonen ud med en tur til fodterapeut og så vedligeholder jeg det ved fodbade, neglelak og creme. Så kan man da være bekendt at lufte fødderne 😉

  Svar
 95. Nat says:

  Drikker masser af vand! og spiser alle de jordbær og skåle med koldskål jeg kan komme i nærheden af – så er sommmerstemningen der! Derudover er jeg også stor tilhænger af kokosolie til at fugte om vinteren, men det er som om det er lidt nemmere om sommeren fordi jeg drikker mere vand og smører mere solcreme på…så kommer det ligesom af sig selv 🙂 God sommer!!

  Svar
 96. Camilla says:

  Mit bedste sommertip…
  Hvert år rydder jeg ud i skabet og bytter alt vintertøj ud med sommertøj (hvilket godt kan være lidt problematisk, da det f.eks. Begyndte at sne efter den første varme dag i år), og derefter sorterer jeg i hvad jeg kan donere og hvad der stadig holder og passer til min stil.
  Så det må nok være mit sommertip. Ryd ud, ryd op, giv videre. 🙂
  Og så er der jo også plads til nyt 😉

  Svar
 97. Emilie M says:

  I forhold til hudpleje er fugt alfa omega for mig. Om vinteren kan tørre ben sagtens gemmes væk i tusind lag tøj, men om sommeren går den bare ikke. Så jeg sørger for at give den gas med creme til både krop og ansigt og altid lige efter bad så fugten rigtig kan trænge ind. Udover det prøver jeg også at finde tid til at pakke mit vintertøj væk når sommeren nærmer sig. Så er der luft i skabet og det føles som om man får en by garderobe til efteråret, når jeg finder tøjet frem igen 🙂

  Svar
 98. Louise says:

  Åh – hvilken præmie. 😍👌🏼
  Som rødhåret er kan sommerens solstråler være drop-dead-dangerous, og det er en regel mere end en undtagelse at jeg mindst én gang hver sommer bliver forbrændt. Jeg har fundet ud af at aftensun/aloe vera frosset ned som isterninger redder mig! Det er SÅ befriende at få dulmet forbrændingen samtidig med at man får hjulpet huden på vej til heling.
  Jeg har desuden også 2 lårbasser der er lidt for gode veninder, og på de varme dage kan det altså godt give nogle friktions-ubehageligheder. Det er sikkert et gammelt trick, men min Mutti har vist mig at babypudder er min ven i nøden. Drys lidt på indersiden af lårene og vupti, veninderne kan fortsat være helt tæt uden varmeknopper eller skau-mærker. 🙂

  Vh Louise

  Svar
 99. mette L says:

  Jeg tænker at mit bedste tip til sommerklargøringen foregår oppe i hovedet. Den handler om, at jeg bare skal hoppe i den bikini uden at tænke for meget. Råd hermed givet videre 🙂

  Svar
 100. Jeanette says:

  Jeg fokuserer mest på mine fødder når det kommer til at gøre klar til sommer. Fodbade, fodcreme og en neglelak. Intet af det sker i vinterhalvåret 😉 Og så selvfølgelig en tur på apoteket for at købe solcreme. Det er meget vigtigt.

  Svar
 101. Nathja Larsen says:

  Mit bedste tip er scrub og fugt! En dejlig peeling af hele kroppen, så alle de triste døde hudceller forsvinder, og huden ser ud som ny. Og fugt både til hud og hår, så håret ikke ligner en omgang hø! 🌞

  Svar
 102. Marie-Louise H says:

  Som mange andre skriver, har jeg fokus på fødderne. Fodbad, lidt filen og en lækker fed creme. Fx fra Matas med ekstra meget blødgørende ingredienser i sig. Hvis det er aften hiver jeg et par strømper på og sover med dem på, sexet 😉 Sommerstemningen bliver ekstra god af at dele en flaske vin med venner i en park eller have. Uhh, eller mojito! Dog ikke denne sommer, da jeg ‘bager’ lillebror ☺️😍 Tak for en dejlig blog!

  Svar
 103. Ida Kristensen says:

  Det aller bedste tip, jeg lige kan komme på, kan i løbet af en uges tid forbedre den slemmeeee appelsinhud gevaldigt: Børst dine ben, eller hvor appelsinhuden nu befinder sig (i mit tilfælde baglår) med en hampbørste, i cirkulære bevægelser, i opadgående retning. Dette gøres mens både krop og børste er tør = tørbøstning, og kan behøver faktisk ikke gå i bad bagefter – win, win.
  Min appelsinhud (det grimmeste ord, ja) forbedres altså markant på en lukkes uges tid, hvis jeg er grundig med hampbørsten 😉

  Svar
 104. Trine b says:

  Mit bedste tip, som måske ikke som sådan er et tip men mere en løftet (men sød) pegefinger, men ikke desto mindre det aller vigtigste i min bog, nemlig at bruge masser af solcreme. Man forebygger ikke kun (forhåbentlig) dumme hudsygdomme, men også pigmentforandringer og rynker, som man derefter skal bruge en masse krudt på at dække.

  Rigtig dejlig sommer (med solcreme) (;

  Svar
 105. Diana A says:

  Noget jeg altid får gjort er farvet mine vipper – så behøver jeg ikke mascara altid og det er et hit ved vandet 😊😊 Ellers masser af fugt!

  Svar
 106. Sara L. says:

  Jeg bruger tid på at file mine hæle og virkelig gøre mine fødder sommerklar! På med neglelak og masser af fugt til fødderne, så de er pæne, når man går langs stranden eller i en sandal. Og derudover så barberer jeg også kun regelmæssigt ben om sommeren og så får de gerne en omgang selvbruner inden, at det bliver alt for godt vejr, så jeg ikke skræmmer folk væk med mine kridhvide ben 😀

  Svar
 107. Dyveke says:

  Jeg forestiller mig, at det gør hammer ondt med sådan en fætter der – men jeg får simpelthen så mange knopper af barbering efterhånden så jeg er fristet til at prøve.

  Sommerklargøring handler for mit vedkommende mest om fødder… Vask, creme og lak. Og så er det altså rart med et kølende fodbad på en varm sommerdag hvor man har gået meget! Og ellers SOLCREME!

  Svar
 108. Line says:

  Mit bedste tip til at blive sommerklar må helt sikkert være skrub og fugt. En god omgang bodyscrub er (i hvert fald for mig) virkelig tiltrængt efter vinteren. Og derefter kræver huden en masse fugt. Desuden bliver huden også mere ensartet og dermed flottere brun efter bodyscrub – win win!
  Jeg har aldrig prøvet epilering, men har tænkt på det flere somre. Så det kunne være decideret perfekt at få sådan en sag afprøvet 🙂
  God sommer!

  Svar
 109. Louise Andersen says:

  Det er svært at komme med det bedste tip til sommerprep – men når jeg har nybarberet ben og føderne har fået en tur med scrub og et blødgørende fodbad, ja så er jeg virkelig sommerklar! 🙂 Og den bedste måde at slutte sommerferien af på er helt klart en tur til frisøren og få klippet lidt nyt liv i håret, der i sommersolen godt kan få lidt et hårdt liv. Måske du vil dele nogle tips og tricks her på bloggen til pleje af håret her i sommeren?
  God weekend! 🙂

  Svar
 110. Julie JT says:

  Jeg ved ikke om det falder under sommer”klargøring”, men mit bedste sommertip er; Aloe Vera gel! Det fugter, køler, disinficerer og virker som en drøm, hvis man har fået lidt meget sol eller er blevet myggeføde i sommervarmen.

  Svar
 111. Sarah says:

  Jeg sørger altid for at scrubbe huden ren og blød, fugte ansigt og krop og spise en masse sodavandsis. 🙂 Det kunne være endnu mere optimalt, hvis jeg også fik mulighed for at kunne gøre benene sommersprøde med en Braun Silk Epil.

  Svar
 112. Line Horn says:

  Solcreme – altid p20! Og så slutte dagen af med et bad og smøre kroppen ind i aftersun. Jeg er helt skandinavisk hvid og bliver ikke brun, men med solcreme og aftersun med masser af fugt, får jeg pæn og næsten lysebrun hud uden at blive brændt!

  Svar
 113. MulleF says:

  Jeg lærte sidste sommer, at hvis man får en peeling inden man skal ligge i solen, så vil man holde farven længere. Således fik jeg en peeling (i Tyrkiet), hvorefter jeg solede mig i 14 dage. Kan stadig se stregerne fra min badedragt nu her, et år efter. Så peeling helt sikkert. Så er man ikke blegfed allerede i september måned.

  Svar
 114. Rikke says:

  Solcreme! Hvidvin! Og så skifte parfume til en blomster-sommer-agtig let duft. Selv på regnvejrsdage giver det sommerstemning 😊

  Svar
 115. Kicki Villefrance says:

  Tørbøster min krop fra bund til top inden badet, skylder mig i kold vand efterfølgende for at stramme huden op og slutter af med en go creme blandet med olie. For ikke at glemme at styrke kroppen inden fra med Mk olie shots hver dag😊 Dog er jeg kun nået til at bruge en skraber så døjer med fine små røde pletter på benene😏

  Svar
 116. Elisabeth says:

  Her er der to små børn, så der er heller ikke lange spa-sessions til mig… Men mit tip er altid at barbere ben, når jeg er i bad – bare hurtigt. På den måde er benene altid klar, når det pludselig er godt vejr. Hvis jeg vandt, ville jeg selvfølgelig bruge epilatoren i stedet for en skraber… Nårh ja og så neglelak på tæerne. Jeg arbejder på sygehus og kan ikke forskønne fingerneglene, så jeg kompenserer med tæerne:-)

  Svar
 117. Tina Bjerrum says:

  Det eneste, der virkelig trængte, hos mig, var mine hæle, der både var udstyret med nogle møgirriterende sprækker og en del ligeså irriterende og grimt hård hud. Cosborgs hælecreme har gjort udslaget, og nu er mine hæle så fine som babyfødder (næsten 😉😝), og jeg er total sommerklar!
  Sommerklar indebærer jo så også glatte ben, så jeg kunne virkelig godt bruge den epilator! Som mor til en 4 måneder gammel skønhed af at tøsebarn og en lækker dreng på 3 kunne jeg godt bruge den tid, jeg bruger på barbering hver dag, til noget andet… Fx vasketøj 😝

  Svar
 118. Mia Poulsen says:

  Mit bedste tip er at få klippet håret kort(ere)!
  Jeg fik min frisør til at kappe de nederste 40 centimeter af mit hår hvilket har været SÅ rart her i sommervarmen 🎉

  Svar
 119. Dilek M says:

  Mit bedste sommertip er at købe Aleo Ge og bruge det efter en dag ude i solen. Selvom jeg bruger solcremer, så er det lækkert at blive afkølet og få genopbygget huden efter en varm dag! 😀

  Svar
 120. Victoria says:

  Kokosolie i håret en gang om ugen (dagen inden man vasker hår) og lade det sidde overnatten – så undgår man tørst og kedeligt sommerhår

  Svar
 121. Louise says:

  Mit sommer klargøringstip er
  Imedeen Tan Optimizer. De virker genialt til at forberede huden til eksponering fa sol – man får sådan en smuk tan og glød, og farven holder i virkelig lang tid, et godt stykke ind i efteråret.

  Svar
 122. Freja says:

  Jeg går en tur til fodterapeut. Det er nemlig ikke kun for pensionister og man får de lækreste sommerfødder

  Svar
 123. Camilla b says:

  Fikset hår (på hovedet) og en gang barbering alle de steder, der trænger efter en lang vinter. Derudover en maaaaasse fugt til især mine vintertrætte ben, der oftest går i ét med cremen. Så er jeg i hvert fald tæt på sommerklar 😀

  Svar
 124. Klara says:

  Om vinteren er jeg fuldstændigt ligeglad, for de pakkes jo væk i tykke sokker og vinterstøvler, men om sommer er jeg nærmest paranoid omkring mine fødder. Så, efter bad 1-2 gange ugentligt plejer jeg dem med at skure døde celler væk, rense neglene og så på med creme 🙂

  Svar
 125. Jeanel says:

  Fodterapeut! Man får lækre bløde sommerfødder og så kan man altid lægge neglelak på selv bagefter.

  Svar
 126. Dicte says:

  Solcrème er det bedste sommerråd altid – når det er sagt, så er solcrème i olieform helt fantastisk efter min mening, fordi man får nogle, skønne, skinnende ben og arme der ser fine ud i solen 🙂 Derudover så er en pimpsten til fødderne noget af det bedre jeg har prøvet og hvis man lige bruger et par minutter hver gang man er i bad med den, så har man smukke, glatte fødder i sandalerne hele sommeren

  Svar
 127. Julie says:

  Hjælp dit hår med ikke at ”udtørre” i varmen, og brug hårkur hver 7.dag for at opnå det bedste resultat.

  Svar
 128. Nynne says:

  Jeg lægger altid mit armbåndsur fra mig om sommeren, og det gør, at hele familien kan være i nuet og bare tager tingene, som de kommer. Vi står op, når vi gider, spiser mad, når vi er sultne og går i seng, når vi har lyst til det. Ikke noget med at hænge i en klokkestreng. Jeg har laaang sommerferie, og det er så befriende at leve uden nogen præcis tidsangivelse – det kan jeg varmt anbefale.

  Svar
 129. Cecilie says:

  Kom frem med de bare ben hurtigt, så er de brune, når andre hopper i shorts, og indtil da synes jeg lidt blege stænger er tilgivet 🙂 så har man brune ben før andre

  Svar
 130. Ida says:

  Det er en omgang voksning af benene (men puhh det er pebret at holde ved lige) og ellers scrubh scrub scrub så huden bliver sommerklar. Gad virkelig godt vinde den epilator…

  Svar
 131. Mathilde says:

  Jeg bruger olie til kroppen fra omkring april – er super glad for den fra Karmameju! – så den bliver fugtet til sommeren. Om sommeren døjer jeg lidt med indgroede hår i bikinilinjen, så de bliver skrubbet med lidt mild sæbe og en loofahsvamp.

  Svar
 132. Helle S. says:

  Laver min egen bodydcrub med kaffegrums og en olie, der varierer efter behov – pt er det mandelolie; billigt og effektivt! I tilfælde af, at det er gået lidt galt med selvbruneren er det også fortrinligt at blande førnævnte scrub med lidt citronsaft, så fjerner man effektivt de orange plamager 👍🏻

  Svar
 133. Sara says:

  Jeg elsker at gøre mine fødder sommerklar med en behandling. Selvom jeg er på SU kan det lade sig gøre – hurra for kosmetologskoler 😉

  Svar
 134. Julie says:

  Jeg sværger simpelthen til arganolie! Jeg bruger det både i ansigtet, efter barbering, til makeupfjerner og hvis jeg trænger til at scrubbe død vinterhud af, så hælder jeg lidt rørsukker i olien og voilá!
  Elsker det stads 🙂

  Svar
 135. Karoline says:

  Saltvandsspray, kombineret med spraybalsam er et hit hos mig. Lækre bølger, volumen, god duft samt blødt hår mmh også en lækker sommerballet med masser af farver – så kører vi! 😉

  Svar
 136. Alexandra F. D. Nielsen says:

  Mit beste sommerråd må være tanning-mousse! Jeg elsker knald rødhåret af natur og der følger en lidt øv pigmentering med der. Derfor er en tanning-mousse fra vita liberata. Den er langtidsholdbar (2-3 uger), kræver kun en god skrub og så på med moussen. Jeg sover med den natten over og om morgenen efter et bad ser man lækker brun ud☀️👸🏾

  Svar
 137. Ditte Jakobsen says:

  Fyld fryseren med is og isterninger.
  Læg neglelak på tåneglene (min favorit er en gylden-beige farve. Det er enkelt, pænt, og man lægger ikke mærke til når den begynder at skalle lidt af, så der går lang tid før man behøver at opfriske den).
  Og så et smut forbi frisøren og få klippet spidserne (eller hvad man nu føler der er brug for) så håret er klar til sommer 😊

  Svar
 138. Mirjam says:

  Jeg steger ALT i kokosolie (medmindre jeg steger det i for meget smør). Derefter – eller undervejs – bader jeg mig selv lidt i kokosolie. Det er en exceptionel overnight-hårkur, en perfekt scrub med sukker og citron (mod de der indgroede hår!) og en lækker kropscreme. Ellers kan gin og tonic klargøre hvad som helst. Gin og tonic vinder alt.

  Svar
 139. Charlotte says:

  Solbeskyttelse til håret. Solcreme i rigelig mængder. Et par lækre stænger. Masser af vand. Vigtigst! Tid til kolde øl i solen.

  Svar
 140. Majken says:

  Mit bedste tip er at epilere benene. Det sparer en hel masse tid, som man i stedet kan bruge på at slappe af med en kold drink (eller være på legepladsen med en juicebrik). Men hvis det ikke skal være noget der allerede står i indlægget, så må det være solcreme! Jeg gør meget ud af at undgå at blive rød, og på den måde passe godt på min hud.

  Svar
 141. Katrine Anna says:

  Mit bedste tip er, at købe en ny sommerkjole. Et lidt anderledes tip, men alle andre kommer med tips om kokosolier, mandelolier, abrikoskernelier, arganolier cremer osv., så det kan jeg ikke hamle op med.
  Og hvert år må man gerne købe en ny nederdel eller kjole til at vise stængerne frem i (om de er korte eller lange) og så man kan blive luftet igennem i den her varme + jo hurtigere de kommer frem, jo mindre blege er de, når alle andre er brune.
  Når ja, og husk solcreme!

  Svar
 142. Freja b says:

  Mit bedst tip, er at få drukket en masser lækre sommercocktails, du ved, dem som kun er lækre, når solen skinner og det er dejligt varmt. Så er finally rigtig sommer 🙂

  Svar
 143. Camilla says:

  Jeg går meget op i at min hud har det lækkert om sommeren. Jeg bruger ugentlig en bodyscrub fra bodyshop (de har så mange lækre dufte) sammen med en skrubbe handske og så sørger jeg for at fugte hele kroppen med en bodybutter hver aften, når jeg har vasket solcremen af. Dette gør at min hud ikke bliver tør og skadet at se på. Jeg har haft en epilator også fra Braun, men den er forsvundet i flytningen, så jeg takker gerne ja til en ny.

  Og så tak for en blog, der virkelig sætter tingene i perspektiv. Jeg elsker at læse med!

  God sommer og god tur til Barcalona 🙂

  Svar
 144. Sigrid says:

  Jeg ordner fødder! De skal se pæne ud i sandalen. Jeg synes egentlig at fødder er en lidt mærkelig størrelse… Jeg har fx otte virkelig lange tæer og så to små klumper. Så jeg gør hvad jeg kan for at få dem til at se nogenlunde præsentable ud: klipper negle, fjerner hård hud og så neglelak (på lilletæerne kommer der en klat på huden fordi der næsten ingen negl er).

  Svar
 145. Laura Dueholm says:

  Mit bedste sommertip er altid at have isterninger i fryseren! Gerne forskellige slags. Pt er min favorit stærke kaffeisterninger lige til at dumpe i mælken og så bare slubre løs af lækker iskaffe! Kan evt pimpes med sukker/agave eller hvad man nu har lyst til.

  Svar
 146. Josefine says:

  Mit sommertip er en smule lummert, og stadig en smule pinligt at købe selvom jeg snart er 23… Vi snakker glidecreme. En helt klassisk glidecreme, uden smag. (Eller med, hvis man vil bruge den til mere – you know ;))
  Det er simpelthen det blødeste og rarerste at smøre sig ind i. Jeg bruger det primært på mine ben, hvilket gør dem både glansfulde, baby-bløde og så får det en opstrammende effekt, eller det følger jeg selv, men det er jo også vigtigt 😀

  Tippet er ihvertfald hermed givet videre. Så hvis kæresten, har en liggende derhjemme, så stjæl stjeæl stjæl 😉

  Svar
 147. Ingeborg says:

  Sommeren tager altid røven på mig fordi jeg ikke tror på den før den er der. Den eneste forberedelse jeg når, er St hælde rose i et glas.

  Svar
 148. Stella Due says:

  Jeg forbereder mig på sommeren i god tid. Allerede i maj måned begynder jeg at tage mine “solpiller”. Jeg har en ekstrem solfølsom hud og skal virkelig passe på. Derfor spiser jeg Perfect Tan fra Skin Carey og det gør er, at jeg kan nyde solen uden at blive rød. Jeg bruger altid solcreme også, men min hud er slet ikke så følsom mef Perfect Tan og det er altid min start på en god sommer.

  Svar
 149. Sofie says:

  Jeg synes, at mit bedste tip til sommeren er at få gjort alt det, man normalt bliver glad af, bare lidt mere. Det er ligesom om man nyder alting lidt mere om sommeren, så det at fylde på med gode ting er som at blive 1000 gange boostet med overskud og glæde, som holder hele vinteren igennem. Jeg skal for eksempel læse bøger, gå ture med min hund og drikke vin med veninder om aftenen. Yes!

  Svar
 150. Stine says:

  Scub til krop og ansigt – gerne af olie, sukker eller salt. Det gør huden super pæn og sund at se på!

  Svar
 151. Maja says:

  Jeg elsker at få sat vipper på om sommeren. Jeg er en kæmpe vandhund, og jeg føler mig bare lidt lækre med noget i hovedet 😉

  Svar
 152. Anne B says:

  Har fulgt med på bloggen noget tid nu efterhånden, men det er første gang jeg kommenterer 🙂
  Mit bedste sommertip er at gå ud i naturen og plukke hyldeblomster og lave hjemmelavet hyldeblomstsaft. Man bliver typisk brændt af brændenælder under plukningen og så er man i ægte sommerstemning 🙂

  Svar
 153. Kristine says:

  Mit bedste sommerklargøringstip er helt klart at få roséen på køl, så den er klar til lune aftener i gården.

  Svar
 154. Cecilie says:

  Ansigtsscrub (gerne den fra Rudolpscare – virkelig god!), bodyscrub og så masser af solcreme og ud og nyd vejret, for faen! 🙂
  Ville pynte på det hele med epilerede ben 🙂

  Svar
 155. Mette says:

  Den ene ting jeg død pine SKAL huske om sommeren er solcreme i hovedbunden. Det lyder ikke så lækkert, men hvad jeg gør er at tage en smule creme på fingeren og duppe det i skildingen. Hvis jeg ikke gør det, kan jeg være sikker på en rød og øm hovedbund som skaller senere (lækkert…). Så hvis der er andre skandinaviske blegfise der heller ikke er så god til det der med hat, så er tippet givet videre 🙂

  Svar
 156. Charlotte says:

  Jeg får altid en fodbehandling inden fødderne for alvor skal luftes i sommerperioden. Håber, jeg vinder, så benene kan komme til at matche mine sommerfødder 😊 Har du et godt bud på en selvbruner?

  Svar
 157. Nina says:

  Det er som om, mine fødder skrumper ind til noget Gollum-agtigt i løbet af vinteren (Arh ok, måske ikke helt så grelt), så tånegle og fusser skal have en god omgang sommer-forberedelse. Bruger noget creme fra Scholl, som jeg engang købte i USA og det er helt fantastisk til at transformere fra hård hud til det blødeste baby-hud. Neglene bliver filet og får lidt frisk maling på. Tadaa! Så mangler der bare lige fra anklerne og op 😉

  Svar
 158. Sidsel R. says:

  Mit bedste tip må helt sikkert være, at forkæle sig selv med fodbad om aftenen og en pæn neglelak på tæerne. Og så gerne et par lækre sandaler til, at slentre rundt i!

  Svar
 159. Anja says:

  Jeg har tre børn på 4, 2 og 0 år, så mit bedste tip er at slæbe børnenes badekar ud på terrassen, så kan jeg imens drikke en kold øl, tage solbriller på og nyde solskinnet 🙂 ikke så meget sommerklar over det, men det er det jeg kan få fred til 🙂

  Svar
 160. Trine says:

  Solcreme, iskaffe og at læse bøger på en græsplæne (helst mine forældres) plejer at gøre tricket. Nå ja, og jordbær.

  Svar
 161. Louise says:

  Mit bedste (sommer)tip: Tørbørstning. Det får kulørene frem i benene, og med en gang olie på efterfølgende, så ser de bare lækre ud i et par shorts!

  Svar
 162. Christina says:

  Alt andet kan være ligemeget, hvis ikke jeg har fået neglelak på tæerne. Dét markerer i høj grad sommer (og dermed forhåbentligt sandalvejr) for mig!

  Svar
 163. Pia Sroka says:

  Jeg bruger altid en god bodyscrup , så tager huden bedre imod solen. og man får en dejlig sommerkulør. 🙂

  Svar
 164. Laura says:

  Helle for! Jeg er SÅ træt af (næsten) daglig barbering ag stængerne… Jeg underviser i en svømmehal, og har derfor shorts på dagligt!
  Mit bedste sommertip er de 3 S’er: Solcreme, Sandaler og Spritz (som i Aperol Spritz, ing) 🙂

  Svar
 165. Mette Møller says:

  Mit bedste sommertip er klart fodbad! Efter en lang dag i varme og sandaler, blødgør, renser og køler et fodbad – har købt en gele i Matas som køler og giver fugt efterfølgende, virkeligt en god kombi ☀️☀️☀️

  Svar
 166. Annette Aarre Dalsgaard says:

  Bedste tip: Baby Foot….giver de lækreste fødder lige til at smide i sandalerne!
  Og så iskold hvidvin med Sprite -SKÅL & GOD SOMMER

  Svar
 167. Sofie says:

  Hvert år synes jeg, at jeg ikke er klar til sommer, og hvert år tænker jeg, at jeg ikke er klar til bikini,og hvorfor jeg for fanden ikke fik hevet min røv ned i fitness henover vinteren eller spiste det stykke kage. Det er træls, at man skal starte sommeren med at være deprimeret og jeg har besluttet, at dét gider jeg ikke spilde min tid på. Så mit bedste råd er, at man lige tager 10 minutter i enrum med sig selv, hvor man stiller sig i undertøj, kigger på sin krop og fortæller sig selv, hvad man godt kan lide ved den, og hvad andre vil misunde ved den, når man hopper i en bikini. Jeg har f.eks tykke lår og små bryster, men jeg har en virkelig god talje og flotte arme. Nogle gange gør mig og min roomie det sammen: så fortæller jeg hende, hvorfor hun ser godt ud, og hun fortæller mig, hvorfor jeg gør det. Det er så enkelt, men det giver god selvtillid, og det får mig virkelig til at glæde mig til at tage bikini på, i stedet for at frygte det. 🙂

  Svar
 168. Marie says:

  Sommerklargøring, for mig, bliver det ikke til meget mere end: “Læn dig tilbage, slap af og nyd dobbeltlivet i mavsen!”👶👶Håret sættes op, bikinien og solcreme på, god musik i højtaleren og vandforstøver i hånden – læn dig tilbage og slap af! Meeen må indrømme at med to tumlinger i maven, ville (glatte) sommerlækre ben være langt mere overskueligt med en epilator 😂

  Svar
 169. Sara says:

  Mit bedste sommertip er hverken nyt eller fancy, men det gør det ikke mindre vigtigt! HUSK solcreme!

  Svar
 170. Laura says:

  Bøger i massevis på stranden (og her den slags man rent faktisk selv har valg i stedet for studiebøger!) og så selvfølgelig lige én is eller to i løbet af dagen – bedste sommertip til total afslapning!

  Svar
 171. Cecilie Snapholt says:

  Babybløde fødder…
  Det skal du bruge:
  – 15 minutter
  – En balje med tempereret vand
  – En-to spsk kokosolie
  – En kop kaffe
  – og noget behageligt at sidde på…
  Rør kokosolien ud i vandet, kom fødderne i og nyd en velfortjent pause imens olien gør arbejdet. Har du ikke tid til at sidde og vente, kan du smører dine fødder ind i kokosolien inden du går i seng, stikke fødderne i hver sin plasticpose og tage et par strømper på, så poserne bliver siddende i løbet af natten… (Pas på du ikke falder, når du tager poserne af dagen efter, for at vaske fødderne. Det er ganske glat ;-)) Måske du allerede kender dette, eftersom du selv har opdaget kokosoliens utallige muligheder. Hvis ikke, så værsågo’ og god sommer til dig og din skønne familie 🙂

  Svar
 172. Regitze says:

  Helt klart noget med fødderne ned i vand med kamillete, mandelolie og mineralsalt i – og så en omgang kaffegrums i ansigtet og på benene, og limesaftsisterninger i sit drikkevand. Boom, så er man dælme klar til sommeren!

  Svar
 173. Anne W. says:

  Jeg starter sommeren med en tur hos en fodterapeut så jeg kan få fine fødder i sandalerne.
  KH Anne W.

  Svar
 174. Maria says:

  Helt klar hjemme spa med veninderne – alle tager produkter med man deler, hver sin balje til fodbad også drinks og snacks til den store guldmedalje 🙂 aften sluttes af med en tur ud i smukke København 🙂

  Svar
 175. Sofie says:

  Jeg bruger balsam til barbering. Jeg køber en billig en, uden alt mulig gøjl i. Rema 1000’s egen er ret god! Det giver silkebløde ben, og er nemt, hurtigt og billigt!

  Svar
 176. Trine says:

  Når det begynder at blive sommer, skal jeg klippes! Og jeg skal helst have 10-15 cm af! Den er sikker hvert år – omkring april/maj er jeg så dødtræt af mine lange varme krøller, at der skal ske noget nyt. I år begik jeg den fejl at tro, at jeg saaaagtens selv lige kunne ordne det. Idiot. Går nu med pisseskævt og alt for kort hår og er jo så nødt til alligevel at bestille tid hos frisøren. Skulle have gjort det med det samme. Dagens tip!

  Svar
 177. Signe says:

  Mit råd bliver noget, jeg lige har opdaget: Honey bronze leg mist fra Body Shop er god til en hurtig gang glød, hvis man er lidt ked af sine (meget) blege stænger! Den smitter ikke af på tøjet og kan vaskes af igen i badet – og vigtigst af alt ser det naturligt ud!

  Svar
 178. Isabella says:

  Et sommer-must for mig er klart lækre fødder! Det seneste år har jeg sværget til Scholls elektroniske neglefil som er fantastisk nem at betjene. Således bevæbnet med neglefilen, et godt fodbad og en lækker neglelak – gerne en chokoladebrun af slagsen, det får mine fødder til at se så dejligt brune ud, giver jeg mig i kast med den store hjemme-pedicure-aften. Det skal gerne ledes af gode serier i tv og en gang take-away sushi 😄

  Svar
 179. Mette says:

  Jeg er født sommerklar! 🙂 Så ud over den sædvanlige grooming tager jeg bare kjole og solbriller på 😉

  Svar
 180. Matilde says:

  En masse squat, lunges og burpees til sommerkroppen!
  Og kokosolie som aftersun 🙂 det bruger de altid i Thailand, så det gør jeg også herhjemme!

  Svar
 181. Tr says:

  Husk godt med solcreme i ansigtet hvis du har tendens til pigmentpletter ( døjer selv med det efter graviditet)

  Svar
 182. Julie says:

  Sådan en ville jeg elske at vinde 🙂 jeg gør mig klar til sommeren ved at skrubbe alle de døde hudceller af fødderne (lækkert lækkert), får neglelak på, finder mine hårbånd og sommerkjoler frem og sidst – men bestemt ikke mindst – så fyldes fryseren op med isterninger, så man hurtigt kan få et glas koldt rosé eller iskaffe 🙂

  Svar
 183. Lene E says:

  Hej Cecilie,

  Nu er det jo ikke et tip som sådan, men alligevel…
  Lange tånegle! Hate it. Jeg arbejder på et hospital; dvs, mange mennesker går i en lille fiks sandal. Det ser bare ikke godt ud med lange, uplejede tånegle. Man (jeg) bemærker det, derfor må mit tip være: Lækre, velplejede fødder og tånegle med en flot lak gør bare noget for sommerlooket.
  Kh Lene

  Svar
 184. Anna says:

  Jeg går primært efter masser af fugt (er også ret vild med kokosolie for tiden) og fine sommerfarver på neglene. Vil så gerne vinde en ny epilator, da jeg synes min er blevet lidt sløv i det 🙂

  Svar
 185. Rikke says:

  I virkeligheden nok et trivielt sommertip (men hvad er det for nogle andre ting, man slet ikke er “klar” til om vinteren?? De fleste ordner jo negle og barberer ben alligevel): husk lige solcremen! Jeg synes nu, man er pænest uden skoldet hud, og når man som jeg bliver fregnet (og rød) uden nogensinde at blive rigtigt brun, er der jo ingen grund til at glemme den. Reminder to self: køb lige en, du godt gider have på!

  Svar
 186. Tine says:

  Hm, det må nok være at skrubbe huden godt så man får en jævn kulør der holder længere – og så selvfølgelig solcreme! 😀

  Svar
 187. Rikke says:

  Mit bedste sommertid er at tørbørste huden inden bad, så alle de døde hudceller fjernes og efter badet masser af fugt til. Sådan får man klart den pæneste hud.

  Svar
 188. Johanne says:

  Der er ikke noget værre, end stå ud af badet og smøre creme på, når der er varmt! Så jeg tager mandelolie med i bad, og smører på inden jeg træder ud af bruseren.

  Svar
 189. Maria says:

  Hvad jeg gør, men jeg er også 40: træner lidt mere den sidste måned inden fx strandferie, så jeg ved, jeg har givet den en skalle og er tilfreds med mig selv: derefter giver jeg mig selv håndslag på IKKE at tænke på min krop og sammenligne mig med andre på stranden. Jeg har ret til bare at være til og nyde livet uden evig skræk for, om jeg er pæn nok.

  Svar
 190. Nete says:

  Mit bedste tip er klart at huske fugt. Over ALT. Sommer og sol er både hårdt for hud og hår, derfor er det et fornuftigt move at fylde på med olie eller creme. Tørre ben er ikke pæne, selvom de er spotless epileret 😉

  Svar
 191. Josephine says:

  Jeg har virkelig lært vigtigheden af at exfoliere ens krop før man barberer den! Det hjælper både mod indgroede hår, og så synes jeg det hjælper til en tættere barbering 🙂

  Svar
 192. Malene says:

  I et stykke tid har jeg praktiseret at tage fodbad i min datters babybadekar med vand og olie,mens jeg selv var i bad. Efter mit “normale” bad er overstået skrubber jeg mine fødder med en grydesvamp. At jeg kom på ideen, fordi jeg ikke liiiige havde fået tømt badekarret inden mit eget bad er en anden side af sagen – det virker hvis man gerne vil have bløde sommerfødder og man sparer lidt vand 😉
  #morpåsu #brugtbadevand #ikkeklami

  Svar
 193. Anne says:

  Når jeg gør mig sommerklar, gælder det altid først og fremmest fødderne. De er det første vinterblege, der får lov at se solen. De får en giga tur med filen, typisk mens jeg alligevel bader min datter, og så smører jeg dem ind i fodcreme en virkelig tyk en fra Matas -og giver dem sokker på. Næste morgen er de klar.De bliver så babybløde. Bagefter får neglene lak i sommerfarve, og vupti så blev det sommer.

  Svar
 194. SofieW says:

  Mit bedste tip er masker, man sover med. Jeg har en rimelig tidspresset hverdag og der er det ren luksus at gå i seng m maske i sit solvarme, trætte ansigt og vågne op med gennemfugtet hud.

  Svar
 195. Emilie says:

  Drik masser af vand. Din hud bliver pænere, dine øjne bliver klarere og lad mig bare sige det som det er, det får gang i dit mavetarmsystem.

  Svar
 196. Sanne says:

  Bruger også kokosolie, men jeg bruger mandelolie på efter-bad-fugtig hud, så bliver man ikke så fedtet. Derudover bruger jeg arganolie mod myggestikskløe – også på ungerne. Det er ret effektivt. Man kan også blande olie og sukker til en god gang scrub. Har altid gerne ville prøve sådan en epilator, men jeg er sgu lidt nervøs for, om det gør naller. Men jeg er fristet, for min venindes mor har brugt sin som ung og gror aldrig hår på benene længere. Det er da motivation!

  Svar
 197. Camilla T says:

  Et godt tip til sommerklargøring er at tage et smut forbi en klinik og få ordnet fødder. De klarer det hårde arbejde og så er det meget nemmere at holde det ved lige henover sommeren 🙂

  Svar
 198. Pernille says:

  At købe solcreme – helst en til hjemmet og en til tasken! Så undgår man at blive slemt overrasket når sommeren kommer, man får en flottere kulør på sigt samtidig med at man passer på sin hud. Win win situation!

  Svar
 199. Line says:

  Puha! Jamen jeg gør både lidt alternativt, fordi det er godt for naturen og mit hår! Jeg vasker det i rasul- ler fra marocco! Så får man beachlook uden meget (bruger også leret på kroppen og i ansigtet- aldrig mere shampoo!) Bagefter skyller jeg håret i hjemmelavet eddike fra min kombucha-svamp! Det bliver så blødt altså, uden at klaske sammen!

  Udover det (og vand og kokosolie), så har jeg fået et par behandlinger ved Mynthe – økologisk hudpleje på Vesterbro. Min hud har altid været tør, men efter et par af deres produkter, så kan jeg pludselig bade i saltvand etc uden at ansigtet falder af!

  Forresten er flaske vipper limet på
  Også et kæmpe hit!

  Jeg mangler bare noget til at ordne mine ben 😉

  Svar
 200. Maiken Andersen says:

  Kamfercreme på albuer, knæ og fødder inden sengetid. Det hjælper på den tørre og hårde hud 😊

  Svar
 201. Marlene Høj says:

  Brug en vanskelig, når du vasker dig. Det eksfolierer meget blidt 🙂 Smør benene og andre steder ind i olie, mens huden stadig er fugtig med vanddråber fra badet. Det giver ekstra fugt.
  Og mit bedste råd er at smile stort 😀

  Svar
 202. Helene says:

  Som gravid er det godt nok begrænset hvad der er af overskud til hjemmespa så jeg ville elske at vinde en epilator så det knap så ofte er nødvendig at forsøge at nå det nederste af benene. Når nu I skal en del på ferie er der da lige et tip her til hvis I skulle være så uheldige at rende ind i nogle myg. Creme fra kimovi er super kløestillende, og virker forholdsvist hurtigt hvis uheldet skulle være ude.

  Svar
 203. Sine says:

  Sommerklargøring? Jeg tager shorts på, børnene under armen, og går i køkkenhaven efter jordbær.. <3

  Svar
 204. Sabine says:

  Cyklen får en rengøring, fødderne får fodbad og der kommer knaldrød neglelak på tæerne, grillen vaskes af, sun lolly is i fryseren, hvidvin i køler, køber en ny bikini og cykler til havet en tidlig morgen og tager årets første havdukkert.

  Svar
 205. Cecilie says:

  Hårkur en masse!! Mit hår er ret langt, og kan blive sådan lidt sommerblonderet når solen skinner, men hvis det ikke er ordentligt gennemfugtet kan det også hurtigt blive noget værre fuglerede, af sol, strand og vand.

  Svar
 206. Jannie says:

  Mit bedste tip er; husk nu solcremen! OGSÅ i nakken ved havearbejde (af skade bliver man klog)… Nåh jo, og spræt et aloe vera blad op og smør geléen direkte på huden hvis du bliver solskoldet. Det er klistret, men virker fantastisk!

  Svar
 207. Anne-Dorte says:

  Mit sommer tip er at få skrevet nogle af de dejlige oplevelser man har henover sommeren ned. Så kan man i vintermånederne finde de små sedler frem og mindes alt det skønne sommeren bragte…

  Svar
 208. Marie F says:

  Mit bedste råd må være at give fødderne en kærlig hånd, efter de har været pakket ind hele vinteren. Jeg smører dem ind i en fed creme om aftenen, så de er bløde og fine morgenen efter. Derefter på med en neglelak og de er klar til sommer 🙂

  Svar
 209. Mia says:

  Hvor fjollet det måske end lyder, så er jeg – især – fan af lash extensions i sommerhalvåret. Strandture, sved og mascara er bare en skidt kombi for mit vedkommende 😊

  Svar
 210. maibritt says:

  det må være den klassiske med fed creme og så sokker på. Så er der flotte fødder i sandalerne dagen efter 🙂

  Svar
 211. Bodil Larsen says:

  Jeg høvler hæle med en hæl-høvler og smører hælene ind i fodcreme inden sengetid. Klipper de lange hår af storetærerne (vigtigt) og lakerer neglene med neglelak fra Nilens Jord.

  Svar
 212. Julie says:

  Bland en bodyscrub af olivenolie, salt og citronsaft og tag den med i badet. Det skrubber både døde hudceller af og fugter huden, så den bliver frisk og sommerklar 🙂

  Svar
 213. Sine says:

  Jeg gør mig sommerklar ved at tage epilatoren med i haven og giver benene en omgang i sollyset, så man kan se alle de små hår, man ellers nemt kan overse. Men min Epilator er ikke længere så vaks, så den kunne trænge til en udskiftning 😁🍀 Tå neglene får også en tur med en sommerfarve og huden får en tanning, bare så jeg ikke blænder nogen de første dage jeg våger mig i nederdel 🙈😎☀️

  Svar
 214. Louise says:

  Præcis som dig – af med hårene, på med lotion og neglelak på tær – og en sommerkjole, ikke mindst 😉

  Svar
 215. Marianne says:

  Mit bedste sommertip er en hjemmelavet bodyscrub af kokosolie og groft salt. Det kan få selv den mest vintertrætte hud til at stråle. At kunne toppe det med at epilere sine ben kunne værd fantastisk 🙂

  Svar
 216. Emma says:

  Jeg gør mig klar til sommeren ved at blive klippet. Lidt kortere, og så en masse etager. Det giver luft til hovedbunden 😀

  Svar
 217. Sofie says:

  Garderobe-rengøring! Ud med det tunge mørke vintertøj og ind med lyst og let sommertøj. Og til det er det altså lækkert med bløde og bare nogenlunde hårfrie ben…

  Svar
 218. helena says:

  Uh hvor lækkert, jeg krydser fingre! Mit bedste tip er at komme lidt citronsaft i håret og så sidde i solen for et meget naturligt let lysnet hår – ligesom hvis man kom hjem fra ferie. skønt!

  Svar
 219. Kathrine Thorsen says:

  Mit bedste sommertip for krop og sjælen: Jeg har de sidste 3 år, været ‘hjemme’ på sommerferie på Bornholm. Jeg flyttede til København for 5 år siden, og mine forældre har et landbrug med malkekøer og en fantastisk stor køkken/blomster have. Sommerferien bliver brugt med familien, på at høste frisk frugt og grønt i haven, eller hjælpe lidt til med dyrene. Det er noget alle mennesker, skulle prøve. Det er et fantastisk sommertip, med frisk luft, dyr og mad fra egen køkkenhave 🌺🐮👌🏼☀️

  Svar
 220. Nadja says:

  En god (sommer)klipning gør underværker for mig, får ekstra etager i håret, både pga varmen men også så håret får et “friskt pift”. Derudover er kokosolie mit ultimative beatyprodukt om sommeren, bruger det seriøst til alt, lige fra pleje til spidserne til pleje af tørre sommerfødde 😉

  Svar
 221. Kristine says:

  Uhh, nu ved jeg jo godt, at vi taler beauty her. Men her er den allerbedste sommerklargøring den mentale der følger, når vi første gang har fejet terrassen af, trukket havestolene ud og delt et glas rose, mens aftensolen varmer huden. Så føler jeg mig allerede lidt mere sommerlækker!

  Svar
 222. Cat says:

  Som nok så mange andre er jeg lidt vinterdoven, men når vi rammer marts tager jeg som regel fat i lidt træning – intet vildt, bare 15-20 mins hver aften, og sorterer det værste sukker fra, og det gør altså at når vi rammer juni er det hele lidt strammere 😉

  Svar
 223. Amalie M says:

  Lidt saltvandsspray i håret og solbriller på, så er jeg klar til at indtage sommeren med røde kinder. 🙂

  Svar
 224. Anne says:

  Jeg har altid været træt af mit leverpostejfarvede hår, men hvert år lysner mine lokker i takt med solen. Så hvis jeg ved, at jeg skal på være ude en hel dag, halverer jeg en citron og presser saften ud over mit hår. Det kan lyde mærkeligt, men jeg har virkelig flot lyst hår hele sommeren!

  Svar
 225. Frederikke says:

  Mit bedste tip er, at barbere dine ben og så smøre dem ind i zink-salve (baby-numse-creme) natten over. Man får de blødeste ben af det!

  Svar
 226. Trine says:

  Husk at bruge bodyscrub inden solferie eller solbadning aftenen før afrejse. Og en god fugtagivende bodylotion bagefter. Så er huden ‘klar’ til at give dig den fineste brune farve, som holder længere, da man netop har fjernet alle de døde hudceller. Det er et tip alle kan være med på, og som jeg føler gør en stor forskel mig, da jeg ikke tåler solen så godt, jeg vil gerne bevare farven længst muligt.

  Svar
 227. Pernille says:

  Det første jeg gør, når sommeren kommer, er, at lægge neglelak på tæerne – jeg elsker det! 😀

  Svar
 228. Marie says:

  Mit bedste sommertip er at skide på, hvor selvlysende mine ben er de første gange, jeg slipper den løs uden strømpebukser. Det kan godt være lidt af en udfordring 😊
  Og neglelak på tæerne!

  Svar
 229. Maria says:

  Mit sommertip er at anskaffe sig en sommerhar. Man ser chic ud og den gør det nemmere at holde ud at opholde sig i solen, når den ikke bager lige ned på hovedet 😊

  Svar
 230. Emilie says:

  Jeg sørger altid for at starte den spæde sommer op med at grine en helvedes masse med mine veninder. Jeg skider på det … Det må man da blive smuk af.. Og så er man da mere end klar til lyse lune nætter!

  Svar
 231. Nanna says:

  Mit bedste sommertip er udover epilering, at hvis man synes det gør lige rigeligt ondt de første par gange så kan det hjælpe med et par panodiler 20 min inden du går igang med torturen. Jeg har oplevet at det er meget forskelligt hvor ondt det gør på mig og mine veninder fordi vi har forskellige mængder hårvækst og smertetærskel.. Jeg synes det gør super ondt! Jeg ville gerne dele dette tip med kvinder som også synes det gør lidt av!

  // Nanna

  Svar
 232. Annie says:

  At købe en af de der fodposer der er kommet frem i år. Foden i den og så vente en uges tid og så har man de pæneste blødeste sommerfødder klar til sandaler.

  Svar
 233. Alberte says:

  Jeg spiser altid kosttilskuddet Imedeen Tan Optimizer inden sommer. Det gør at jeg undgår soleksem, og min hud bliver flottere brun! Helt klart et tip der er værd at give videre 😉

  Svar
 234. Line o says:

  Mit bedste sommertip er, at få en fin og frisk farve neglelak på tæer og fingre. Det klæder altid en solbrun hud😊

  Svar
 235. Charlotte Jørgensen says:

  Mit bedste tip til sommerklargøring :
  Jeg elsker en flot solkysset ud og for at få det, er det vigtigt og bruge en body scrub en gang om ugen ca. Jeg laver min egen med Kaffe, kokos olie og rørsukker. Ikke efter nogen bestemt opskrift, men ca. 1 del sukker 2 del kaffe og olie indtil den ønskede konsistens.

  Det er en rigtig god scrub ! Jeg bruger den på hele kroppen (ikke ansigtet) en gang om ugen. Den sikre mig at min krop er fri for døde hudceller og helt igennem fugtet 🙂 Desuden er kaffe godt mod appelsinhud hvis man døjer med det 🙂 derud over så bruger jeg altid solcreme, også selv om jeg gerne vil være solbrun. Det kan man altså sagtens! Elsker den fra Derma.

  Håber rådet kan bruges 🙂

  Svar
 236. Marie says:

  Løbeture! Det lyder nok lidt banalt og er jo ikke et skønhedstip som sådan men når solen skinner får jeg mere lyst til at løbe. Så får jeg lidt kulør (når altså den koksrøde farve fra selve turen er væk..) får det fantastisk men min krop, får energi og har lyst til at lave endnu mere. Det starter bare sådan en god spiral!

  Svar
 237. Sabrina G. says:

  Uha, jeg vil så gerne vinde det bæst der! Mit bedste sommerråd er at huske eksfoliere huden én gang om ugen samt huske at give den fugt. Om eksfolieringen foregår med hamphandske eller i badet med en bodyscrub betyder ikke så meget – Jeg er lige i tiden helt vild med tør eksfoliering! 🙂

  Svar
 238. Sandra says:

  Mit tip må være at skrue ned for makeuppen og op for solcremen! Jeg bruger solcreme i ansigtet året rundt, men når solen skinner får den lige lidt ekstra. Samtidig bruger jeg ikke foundation om sommeren, da jeg synes sommer-hud er noget af det flotteste!

  Svar
 239. Hue Mai says:

  Jeg har to sommertip, som jeg typisk går intensivt igang med i starten af april:

  1. Fugt: Indefra og ude. Drikker en masse olier og vand, smører mig ind i lækre produkter, så jeg 100% føler mig klar til at flashe fugtede ben og droppe make-up

  2. Sommergarderobe: Selvom vejret i Danmark er lidt usikkert, gør jeg altid her mit sommerkluns klar. Køber det, jeg mangler i garderoben, så jeg undgår tøjkriser og last-minute-shopping

  Fin, fin konkurrence. Krydser fingre 🙂

  Svar
 240. IDA says:

  Fed konkurrence! For selv om man måske ikke vinder den her (jeg krydser virkelig fingre), så har man da fået SÅ mange gode sommertips – skønt!
  Jeg har aldrig været så god til at klargøre kroppen, så det må være året i år jeg begynder med alle de ideer!

  Mit tip er til at sørge for man får nok at drikke. Derfor skærer jeg altid en øko lime (eller citron) i tynde skiver og kaster dem i fryserne.. Så har man dem som kølere og smagsgivere til ens vand, så den bliver lidt mere interessant… (Ja virker selvfølgelig også ganske glimrende til drinks…!!)

  Svar
 241. Ronja says:

  Det er at få dejlige fodbad og putte neglelak på tæerne😍✌️😎 Synes det er så rart når man skal til at lufte fusserne at de så også ser fine ud ☀️

  Svar
 242. Malene says:

  Den ville være lækker at vinde! Så man ikke skal barbere ben hele tiden 😊 jeg har altid tænkt meget over at nu skulle jeg blive sommerklar. Drikker selvfølgelig væske, fugte huden, træne, spise sundt og så videre. Men det er et kæmpe pres at ligge på sig selv jo! Så udover selvfølgelig at være lidt mere god ved min krop så forsøger jeg mig i år med at blive mentalt klar til sommeren med mantre som “jeg er okay! Jeg ser fin ud! Jeg kan sagtens ligge og tage sol ov tage på stranden som jeg er!”. Istedet for hele tiden at tænke for meget på hvordan jeg gerne ville have tingene. Så det er mit råd 😊 at man skal gøre sig sommerklar som man ønsker og forkæle og passe på sig selv, men huske at man er helt okay og ser godt ud. 😊

  Svar
 243. Marianne Luna says:

  Jeg har selv epileret i 9-10-11 år, og er stor fan! Min epilator er dog ved at være noget udslidt efter så mange år, så kunne virkelig godt bruge en ny. 🙂
  Mit bedste tip til at blive sommerklar er at ordne fødder. Et fodbad, ordne negle og måske få en gang neglelak på er noget af det rareste. Har man meget hård hud under fødderne, er Matas fod- og hælkur genial til formålet. Den smører jeg gerne på hver aften i en periode, putter sokker på og går i seng – så får man babybløde fødder. 🙂

  Svar
 244. Helle says:

  Jeg er begyndt at bruge Matas’ Fod og Hælkur hver morgen og aften på mine fødder. Mine hæle var så småt begyndt at revne(!), men allerede her efter en uges tid begynder mine fødder at se tilforladelige ud! 🙂

  Svar
 245. Simone Larsen says:

  Ej, ville være så lækkert at vinde sådan en! Selvom jeg har hørt at det gør pokkers ondt… Men jeg er simpelthen så træt af engangs-skrabere!!!!

  Mit bedste sommerråd er simpelthen at bruge RazSpa (nej, jeg har ikke fået penge for at reklamere!!!! 😉 ) hans olier, bl.a. A, E og Rosehip er fantastiske til en rød og solbrændt hud, også fugter de rigtig godt! Udover dette er mit sommertip også at spise en masse gulerødder så man bliver lækker brun og at sørge for at drikke en masse vand!

  Svar
 246. Anna says:

  Jeg er altid så meget bagud med at blive sommerklar, så benene bliver tit flænset lidt med en engangsskraber. Men den bedste måde at blive sommerklar er at lave en ‘mormor’-drink (hyldeblomst og hvidvin). Sommeren er der først rigtigt, når jeg har slubret sådan en i mig.

  Svar
 247. Julie Holst Pedersen says:

  Sommerklar; få farvet vipperne og trænet roséarmen. Så er man klar til sommeren!

  Svar
 248. Nanna L says:

  Solpudder! Find en lækker en uden for meget glimmer, og som ikke er for mørk til din hudtone – jeg bruger ikke andet makeup hele sommeren, for man ser sgu så lækker og frisk ud med lidt kulør i kinderne 🙂

  Svar
 249. Sabine says:

  Mit bedste råd til at blive sommerklar er at dyrke det feminine: Pleje sit indre og kroppen, nyde og grine, finde de lette kjoler frem, have sex, gå lange ture i naturen. Derudover tørbørstning, gerne med en ionbørste, og masser af væske (læs: mojitos!).

  Svar
 250. Mette says:

  Jeg smører mig altid ind i creme efter bad. Men om sommeren bruger jeg den der Bioterms body lotion med citrusduft: af en eller anden grund bliver jeg bemærkelværdigt hurtigere brun – og en rigtig pæn gylden brun! Yes yes, du fik lige det rigtig gode tip – jeg vil sku gerne prøve epileringsinstrumentet!:)

  Svar
 251. Marianne HH says:

  Jeg booker en tid ved en foddame i midten af maj. Booker i god tid, og det er eneste gang, jeg kommer af sted, men så er jeg klar til sandaler med bløde, fine fødder og lakerede negle.

  Svar
 252. Ida B says:

  Ingen sommer uden koralfarvet neglelak. Det er et must! Jeg er vild med OPI’s CJun scrimp, som gør sig ret fint til brune fødder.

  Svar
 253. Ida says:

  Jeg sørger for at tage fodbad, file og scrubbe fødder og krop og lægge neglelak på alle 20 negle! Det giver sådan en velvære – jeg har længe prøvet at samle mod til at epilere, men har ikke overvundet frygten endnu! Måske hvis jeg vinder den, jeg tør kaste mig ud i det for alvor? Fingrene er hvertfald krydset 🙂

  Svar
 254. Ida M says:

  Jeg sørger for at tage et fodbad, file og scrubbe resten af kroppen og så vidt mulig holde pæn neglelak på alle 20 negle! Det giver sådan en velvære at være velplejet 🙂 Jeg har længe prøvet at samle mod til at epilere, men endnu ikke overvundet frygten – så måske hvis jeg vinder den, at jeg tør kaste mig ud i det?

  Svar
 255. Sanne says:

  Jeg epilerer også ben for at blive sommerklar. Jeg starter i det tidlige forår, og barberer benene imellem de 2 første epileringer for at få en tættere epilering 🙂
  Derudover farver jeg øjenvipper og bryn, så jeg ser lidt mere “put together” ud uden makeup.
  Dette år er jeg også begyndt at dyrke en halv times yoga hver morgen – så er både krop og sjæl klar til dagen.

  Svar
 256. Stina says:

  Scrub – både krop og ansigt!

  Det er intet smukkere end velplejet hud! Om det er Rudolph scrub eller den hjemmelavede med kaffegrums er ligemeget, men der skal skrubbes og fugtes!

  Svar
 257. Maja johnsen says:

  Det som får mig til at føle mig allermest sommerlækker, må være den fine, lidt glimtende, løse pudder i de søde krukker, fra Nilens jord.. Bruger den som øjenskygge, på kindbenene, hals og bryst… Well, over det hele faktisk.. 😛
  Kun en smule om dagen, og til aftenen kan man give den lidt mere gas..
  Det ser absolut mest dejligt ud når man lige har fået lidt farve, men så føler jeg mig tilgengæld også som Beyonce i crazy In love/Titito i Come along… 😛
  – Og, som du selv, kokosolie efter badet..

  Svar
 258. Maja says:

  Det som får mig til at føle mig allermest sommerklar og lækker, må være den fine, lidt glimtende, løse pudder i de søde krukker, fra Nilens jord.. Bruger den som øjenskygge, på kindbenene, hals og bryst… Well, over det hele faktisk.. 😛
  Kun en smule om dagen, og til aftenen kan man give den lidt mere gas..
  Det ser absolut mest dejligt ud når man lige har fået lidt farve, men så føler jeg mig tilgengæld også som Beyonce i crazy In love/Titito i Come along… 😛
  – Og, som du selv, kokosolie efter badet..

  Svar
 259. Line says:

  Jeg får altid farvet mine bryn og vipper ved frisøren. Det er virkelig dejligt, når man både skal svede og svømme i havet. 🙂

  Svar
 260. Amalie Bøgild says:

  Jeg får altid vokset ben inden festivaller og ferier. Det er en kæmpe lettelse at slippe for at tænke på det. God sommer til alle 🙂

  Svar
 261. Louise WH says:

  Mit bedste mentale-tip er at hoppe i bikinien fra sidste år og nyde at den stadig sidder godt 😃 Andet tip, at få en god omgang fodbehandling og pedicure, så fusserne er klar til at mærke græsset, sandet og vandet mellem tærerne.

  Svar
 262. Eva Jensen says:

  Årh, f***. Det er jo ikke lige mine stærkeste side. Men altså personligt så har jeg sådan nogle virkelig trælse mørke hår på indersiden af lårene som jeg ofte vokser, når jeg skal til at lægge i bikini. Det er muligvis kun mig selv der ser dem men det gør altså at jeg får det lidt bedre med at lægge halvnøgen foran fremmede mennesker.
  Ud over det er min rutine vist rimelig meget dem samme hele året. Bortset fra at jeg ofte skipper makeuppen om sommeren/i varmen fordi jeg synes det er træls at gå med i varmen og generelt fordi jeg synes alle bliver lidt smukkere når solen skinner 🙂

  Svar
 263. Signe Oppegaard says:

  Åh altså, jeg vil skide gerne prøve epilering (for det har jeg faktisk aldrig prøvet), men føler mig samtidig lidt pivskids-agtig, haha! 😉
  Nå men; jeg synes, det er super vigtigt, at fødderne er velplejede. Tørre hæle i sandaler er bare ikke særlig fedt, vel? Så jævnlig fodpleje og en lækker (måske) koralfarvet lak på tåneglene er en god ting! 🙂

  Svar
 264. Camilla A says:

  Hvor fedt – den vil jeg så gerne vinde!
  Mit bedste tip er at få farvet øjenbryn og øjenvippe inden ferier, så man ikke skal bekymre sig om det, når man bader eller sveder. 🙂

  Svar
 265. Ditte N. says:

  Mit bedste tip er: husk solcremen! Så undgår man den første solskoldning og bliver gradvist pænt og jævnt brun i stedet for 🙂

  Svar
 266. Anna says:

  Jeg har ikke så mange ting der gøres anderledes om sommeren… andet end solcreme! Husk altid solcreme 🙂

  Svar
 267. Marie says:

  Normalt har jeg ingen sommerklargøringsrutiner. Men efter solen i dag har skinnet på mine (blege) ben, som jeg ikke har givet særlig meget kærlighed de sidste par uger, blev jeg på den hårde måde opmærksom på, at de godt kunne trænge til lidt epilator 😉

  Svar
 268. Betina says:

  Altid solcreme. Også faktor på læberne. Og så neglelak i en lækker sommerfarve. I et par år har coral været min foretrukne – for tiden er det gammelrosa nuancer. Eternal optimist fra Essie et den foretrukne.

  Svar
 269. Cecilia says:

  Min sommerklargøring består primært i at huske solcremen og altid at have neglelak på. Det gør mig i så dejligt sommerhumør 🙂

  Svar
 270. anne says:

  Hårkur! Hvis man starter sommeren med at give håret en hårkur hver dag i en uges tid og så efterfølgende en gang om ugen, så kan man komme igennem en sommer med håret intakt:-)

  Svar
 271. anne says:

  Hårkur! Giv håret en hårkur hver dag i en uges tid og derefter en gang om ugen. Så kan man gå gennem sommeren uden at håret bliver total-skadet:-)

  Svar
 272. Xanthippen says:

  Jeg har nadaniks tid til sommerklargøring med tvillinger + 1. Mit tip er derfor camouflage. Mine ben giver jeg altid lidt kropsmake up de første dage (fra MAC) indtil de har fået lidt farve. De tager to sekunder om morgenen. FB (før børn) brugte jeg altid selvbruner, men hvornår har man ikke et barn klistret på kroppen et sted, hvilket resulterer i, at både barn og mor får mistænksomme plamager. Fødderne får jeg heller ikke gjort lækre i tide. Mine sandaler er derfor oftest den type med hæl.

  Svar
 273. Frejjack says:

  Jeg plejer at få farvet mine bryn og vipper, så der ikke er nødvendigt at have så meget make-up på, da det jo er ulideligt i varmen. 🙂 Og ofte også en gang selvbruner, da mine stænger er ret blege normalt 😉

  Svar
 274. Lilian says:

  Ungernes badebassin er fundet frem og har gjort lykke hele dagen. Jeg har været til “foddame” (min foddame hader det ord), så fødderne er sommerklar. Derudover har jeg forsøgt mig med det sugaring som der var en der foreslog det på IG – velkommen til Lilians bolsjefabrik!! Så hellere det gør lidt ondt med en epilator:)

  Svar
 275. Julie says:

  Andre somre har min sommerklargøring bestået i at starte dagen tidligt med en morgendukkert med en veninde enten i et havnebad eller på en strand. Et skud saltvand er som regel garant for en god hårdag, og et koldt gys fra morgenstunden gør noget aldeles godt for min hud. Men nu har jeg lige født mit tredje barn her for 17 dage siden, så der går desværre en rum tid, før jeg må hoppe i bølgen den blå igen. Med tre rollinger sker alt i etaper – også skønhedsritualer. Så nu er det noget med at planlægge – hårvask den ene dag, neglelak på tæerne den anden. På en særdeles overskudsagtig dag flotter jeg mig måske med en gang mascara. Ok, det er faktisk kun i dag, det er sket – og kun, fordi jeg er blevet gift i dag. Den slags ekstraordinære begivenheder må man fejre med lidt ekstra krudt!

  Svar
 276. Maria says:

  Scrub maske til ansigtet, stramme op på brug af natcreme og så er det specielt vigtigt at optrappe forbruget af iiisss ja faktisk allerede fra den sidste fastelavnsbolle er tørt af mundvigen, så du er klar til lækre sommer is af enhver slags, gerne 2 om dagen 🙂

  Svar
 277. Anansy says:

  Mit sommertip: lav grøn te og kom det i en isternings bakke. Efter et par timer i fryseren har man hjemmelavet skintonic. Tag en grønte isterning og rens ansigtet hver aften og påfør efterfølgende natcreme. det er så lækkert og effektivt og tilmed nedkølende her i sommervarmen.

  Svar
 278. Sidse Pedersen says:

  Jeg har ikke en fast sommer rutine men når solen begynder at skinne får jeg altid lyst til at gøre mere ud af mig selv, med pæn neglelak på tæerne, bruge en hårkur og tage lidt ekstra lange bade hvor koppen bliver skrubbet og plejet

  Svar
 279. Nanna says:

  Mit tip er altid at have Sunlolly’er i fryseren om sommeren! De er den bedste kur mod onde tømmermænd efter en lidt vild sommerbrandert. ☀️🎉🍻
  Jeg ville med glæde vinde epilatoren, da jeg altid kun har brugt skraber, og den skal man jo nærmest have gang i hver gang man er i bad!

  Svar
 280. Stine L says:

  Mit sommertip hænger sammen med at min hud er vildt følsom over for solen så ud over solcreme med minimum faktor 30 har jeg også altid en cooling mist med i tasken som lige kan tage den værste sviden, hvis det alligevel skulle gå galt.

  Svar
 281. Charlotte says:

  Det er ikke det helt vilde, men når sommeren nærmer sig, giver jeg altid frisørerne lidt friere hænder – nyt hår er bare ekstra rart om sommeren 😊

  Svar
 282. Martina says:

  Mit allerbedste sommertip er ganske simpelt.. At nyde sommeren fuldt ud! Drinks med pigerne, sommerfarver på neglene (og tæerne – sommer = mentalt overskud! ☀️) eller ganske simpelt at juraen kan terpes ude på terrassen med en iskaffe og en lille glad 3-årig i bar mås og soppebassin. #whatsnottolove

  Svar
 283. Kirstine says:

  Helt klart en omgang selvbruner til stængerne! Og så en god fodbehandling så fødderne er klar til at blive luftet 🙂

  Svar
 284. Andrea says:

  Uha! Bedste tip er at finde alle sommerkjolerne frem og flashe dem i solskinsvejret ☀️. Det giver smil på læben hos både mænd og kvinder, og man ser altid frisk ud i en farverig kjole! 🙂

  Svar
 285. Emilie says:

  Jeg får altid lyst til at give mine fødder opmærksomhed efter en lang vinter, hvor de er blevet lidt glemt.. Så ekstra pleje af dem i form af creme og negelak må være et af mine tip til sommerklargøring. 🙂

  Svar
 286. Linnea Wedel Daugaard Rasmussen says:

  Ihh.. Sådan en har jeg haft et godt øje til længe 👀.. Så det ville da være super fedt at vinde 🙏🏻 jeg har sådan en sugekop dims der fjerner appelsinhud og væskeophopninger . Så mine ben bliver altid gjort klar efter en lidt for sød vinter😜 Ligeledes tager jeg 1 tsk bagepulver og 1 tsk vand og blander. Det smørrer jeg på næsen og lader trække 5-10 min og vupti så er de små grimme hudorme væk😃 Jeg gemmer altid lidt og så bliver tænderne børstet i med blandingen og man har de fineste hvide tænder bagefter👍🏻 tak for tips piger og god sommer allesammen ☀️☀️☀️

  Svar
 287. Jette says:

  At tage solcreme på, og ikke mindst tage stropperne ned, når man opholder sig ude og IKKE føler for striber i brudekjolen om godt en måned 😳
  I går: jeg fik striber
  I dag: shit, de skal udlignes. Kom, jeg går ude hele dagen i tubetop uden solcreme på ryggen. Tilgengæld var det IKKE en god ide! 🙈

  Derudover eyelash extensions. Har lige fået lavet det i tirsdags, og det er jo genialt 😀
  God sommer og tak for en dejlig blog, sneglcille. Under dig SÅ meget, at du kan leve af at blogge 😀

  Svar
 288. Line says:

  Sikke en lækker præmie – ikke mindst i illusionen om, at dette tropevejr fortsætter de næste mange måneder:

  Mit noget nørdede sommerklargørningstip må helt klart være at samle sig (fysisk eller blot en mentalt) en liste af bøger, der skal læses under solens stråler. Nu har jeg i løbet af de sidste to semestres stress og travlhed haft en bunke af fantastiske bøger, der blot har vokset sig større, og jeg kan slet ikke vente til, at det bliver ferie, og der er tid til at begrave sig i dem, hvad end det er med flettede fingre med kæresten i sommerhuset, på en tropeø eller helt alene med et glas rødvin. Sommer er lig ferie er lig tid til læsning. Punktum.

  Svar
 289. Eva Maria says:

  Når man er studerende- og lettere OCD ramt hvad angår indholdet i diverse produkter er den naturlige vej til sommerklargøring altid et must hos mig! At blande øko honning m. salt (groft el. fint efter lyst, behov og stedet på kroppen) – skrubbe hele kroppen ind under badet og især inden barbering. Under normal barbering bruger jeg kokosolie som barberingsskum/ efterbehandling for at undgå rødme og indgroede hår. Desuden bruger jeg kokos olie inden en tur på strand i håret – for at beskytte mod det salte vand. Det giver glans- og utræt hår efter en dukkert el. syv. Som ofte må realiteten være den, at det g o d e inde i kroppen kan bruges udenpå – det handler bare om at finde ud af hvordan 🙂

  Svar
 290. Nanna says:

  Jeg er som mange af de andre piger også på klargøring af fødderne. Går ikke med neglelak på fødderne om vinteren, men om sommeren, synes jeg en dejlig frisk farve gør noget godt for fødderne! Især når man har været en hel dag på stranden, så er der ikke nogen der kan se, hvor ulækre ens negle kan være blevet 😊

  Svar
 291. Camilla Olesen says:

  Virkelig en lækker konkurrence <3 Jeg har drømt om en epilator længe, og min kæreste har endda taget mig i at sidde med en pincet, fordi jeg forsøgte at trække små nedgroede hår ud ved knæet…. Ahem! Sådan en sag ville gøre arbejdet nemmere – formentligt vil den gøre underværker 😉

  Mit bedste sommerklargørings-tip er kaffegrums. Det lyder underligt, men det udgør den mest fantastiske bodyscrub, der tilmed er god og blødgørende for huden. Det er også perfekt til hænder og fødder, og hvis man går op i, ikke at tilføje unødige kemikalier mv. til huden, så er den også genial! Alternativt er kokosolie og sukker også en ret lækker badeolie/scrub <3 Prøv det, for I vil helt sikkert ikke fortryde det.

  Svar
 292. Sarah says:

  Jeg synes jeg oplever, at min hud har mere brug for fugt om sommeren end om vinteren. Derfor har jeg startet en dejlig morgenrutine, hvor jeg tørbørster hele min krop, tager et bad og derefter smører jeg kroppen ind i kokosolie. Virkelig nemt og simpelt, men det føles lidt luksusagtigt!

  Svar
 293. Tine says:

  Min udsigt til sommeren: Kæreste, der får travlt med at færdiggøre pHd + baby, der lærer at spise/kravle/pludre og andet babystuff = travlt i barselsland! Så lige nu er den bedste klargøring at NYDE den sidste uges fællesbarsel, hvor den står på kaffe i solen, hygge for 3 på det kølige trægulv i lejligheden og opbygning af mentalt fotoalbum 🙂
  Når hverdagen trommer løs for farmand igen, ville det være SÅ lækkert at bruge lidt tid på mig selv en aften – og bløde, glatte ben ville ikke være det dårligste tilbehør til blød mormave og verdens dejligste Marta <3

  Svar
 294. Anne says:

  Mit bedste tip er simpelthen en god solcreme, der kan give stængerne lidt shine, men uden at gøre dem hvide/blå, som nogle solcremer gør. På den måde bliver de både beskyttet, men tager sig heldigivs også lidt mere lækkert ud 🙂

  Svar
 295. Sofie Hansson says:

  Mit bedste sommertip er klart, at huske at give huden masser af fugt! Jeg skal desværre nærmest bare bevæge mig ud i solen i 5 minutter, før mine ben og arme tørrer fuldstændig ud. Det er derfor meget nødvendigt for mig at huske en god gang fugtgivende creme i de varme sommermåneder 🙂

  Svar
 296. Cs says:

  Jeg har drømt om at købe præcis den der i måske et år, men SU livet har ikke rigtig lige været til det desværre. Mit sommertip er helt klart, at jeg besøger min foddame der lige gør mine fødder anstændige inden de skal i sandaler(læs:birkenstock .. Men de fortjener stadig fine fødder!:) ) rigtig god ferie, jeg følger med på snappen og blev helt træthed tanken om hvor tidligt i var oppe, men helt frisk over tanken om kærestetur til BCN … Der er fandme da så dejligt! 🙂

  Svar
 297. Louise1 says:

  Brug mandelolie til at rense neglebåndene og generelt arganolie til hud og hår der ofte er godt slidt efter en lang vinter.

  Svar
 298. Cecilie says:

  Nu er jeg udstyret med helt lyse vipper og øjenbryn, så mit bedste tip må være farvning af vipper og bryn – så man ikke konstant skal bekymre sig om make-up og om man ligner en panda i de varme sommermåneder 🙂

  Svar
 299. Cecilie says:

  Når man er udstyret med lyse vipper og bryn fra naturens side, må mit bedste sommertid være farvning af vipper og bryn – så slipper man for at bekymre sig om make-up og om man i løbet af dagen kommer til at ligne en panda i disse varme dage 🙂

  Svar
 300. Baysen says:

  Mit bedste sommertip er at passe på dine fødder! Ethvert look faldet til jorden, hvis de ikke er velplejede. Og det er altså hårdt ramt her i sommerhalvåret, hvor de udsættes for sol, hårde underlag og hvad ved jeg. Vask dem hver aften og giv dem et godt lag creme inden sengetid – jeg knuselsker Matas Fod og Hælkur!

  Svar
 301. Kristine says:

  Jeg nyder at bruge en eftermiddag på at tage et dejligt langt bad, pleje håret, scrubbe kroppen og ordne negle og fødder. Man er først rigtig sommerklar når benene er bløde og tæerne har fået den flotteste sommerlak!

  Svar
 302. Nanna Meilby says:

  Det bedste sommertip jeg kender er peeling på stranden – kvit og frit! Når du alligevel sidder på et håndklæde og soler, tager du sandet og masserer dine ben og fødder med og voila; du kommer hjem med de lækreste, bløde sommerben! ☀️

  Svar
 303. Matilde says:

  Mit bedste sommerklargøringstip er helt sikkert at fylde fryseren med SunLolly. Der er ikke noget bedre end sodavandsis på varme dage som nu 🙂

  Svar
 304. Mette says:

  Når sommeren kommer, kommer jeg Essie´s “Clambake” på fødderne – den farve er fantastisk, da den på magisk vis får vinterblege fødder til at se lidt tan ud.Det kan vi godt lide!

  Svar
 305. Anja says:

  Min sommerklargøring består b.la af en skønt fodbad med helt alm køkkensalt og citronsaft og bagefter skrubbe dem med en skuresvamp og smøre dem ind i fed creme. Efter denne tur får de gerne en omgang Chanel Distraction og så spiser jeg masser af jordbær og chokolade mens de tørre ;0)

  Svar
 306. Simone says:

  Mit bedste tip er at få farvet bryn og vipper. På den måde kan man undgå mascara der løber eller drysser og brynmakeup der bliver svedt af pga. varmen.

  Svar
 307. Julie says:

  Jeg gør mig helt ærligt ikke så meget i sommerklargøring. Det eneste jeg sørger for er at blive klippet “kort”-håret og så fravælger jeg at blive permanentet eller farvet pga solen og vandet alligevel fucker det op, så det må være mit tip;-) Håber jeg vinder alligevel:D

  Svar
 308. Kathrine says:

  Jeg går i sandaler hele sommeren (eller i hvert fald de somre, hvor vejret passer til årstiden), så derfor er neglelak på tæerne et sommerklargøringstegn hos mig. Jeg synes det lige giver det sidste, både til flotte kjoler og slidte shorts.

  Svar
 309. Anne says:

  Mit bedste sommer tip er til fødderne;
  Kaffegrums!
  Ens fødder får let hårdhud og har brug for ekstra LOVE om sommeren.
  Sådan gør du
  Man gemmer sine filtre fra kaffemaskinen, som er fyldt med kaffegrums og når man har været i bad giver man sine fødder en scrub med kaffegrumsen og lader den gerne sidde lidt… Det virker skønt, og man får bløder dejlige fødder 😊

  Svar
 310. Charlotte says:

  Mit bedste tip (eller rettere, min foddames) er at skrubbe fødderne med den grønne side af en grydesvamp, hver gang man har været i bad + smøre fødderne i fed creme til natten 2-3 gange om ugen. Det sværger hun selv til, fremfor diverse dyre produkter. Og det virker! Ingen hård hud her 👌🏼

  Svar
 311. Anne-Sofie says:

  Jeg forsøgte for en måned siden at spisesundere, for nu skulle den bikinibody altså frem! Men for faen, så kom sommeren snigende og med det is, kold hvidvin og grillaftener. Så mit bedste sommerprep råd er mental forberedelse på masser af hvidvin og måske lidt grøntsager on the side 🙂

  Svar
 312. Henriette says:

  En klipning og massage med den bedste veninde – selvfølgelig efterfulgt af mad og vin. Så kan man ikke andet end at blive glad i låget og klar til sommeren.

  Svar
 313. Simone Hagemann says:

  Min sommerklargøring består mest i, at sørge for at få lakeret tåneglene (de er nemlig sjældent lakeret om vinteren) og mine fingernegle i en stærk farve. Det får mig nemlig allerede til at se en smule mindre bleg ud. Desuden sørger jeg for at få skrubbet mig selv godt (hvilket jeg også gør for sjældent om vinteren), så jeg kan komme af med alle de døde hudceller. Det er jo ikke fedt, hvis alt ens farve forsvinder igen med det samme 🙂

  Svar
 314. Astrid Marie says:

  Når sommeren kommer, bruger jeg en god slat penge på at få klippet og dullet mit hår ekstra lækkert op til de lyse aftener og lækre vejr!
  Rød neglelak på tæerne er også altid en god indikation for mig om, at sommeren er her!

  Svar
 315. Jane O says:

  Min sommerklargøring består i at få lækker lak på tæerne – og så en omgang voks til at fjerne hårene. Vil gerne prøve epilering, for så kan jeg fjerne hårene når det passer mig

  Svar
 316. Christina says:

  Lækre stænger først og fremmest 😉
  Næst er, jeg kunne da godt vinde sådan en skøn laban. Mit meget simple råd er, at jeg er typen som har hår der bare ikke altid ligner en million og varmen er ikke hjælpsommelig!
  Så gør dig selv en tjeneste og få fingre i ; Uniq all in one hair spray.
  Det er en leave-in kur og den har alt hvad der skal til for at hjælpe dit hår – især mod solens varme! Og så har dit hår bare virkelig godt af det

  Svar
 317. Anne V says:

  SOLCREME for at undgå at blive en rød reje! Og netop at fjerne hår fra benene + lidt selvbruner på dem, da de er gennemsigtigt hvide 🙁
  Jeg har ind til videre kun benyttet mig af shavere, hvilket ikke holder særlig længe, derfor ville jeg elske at vinde en Silk épil, ordne benene inden Roskilde og ikke skulle tænke mere på det den uge 🙂

  Svar
 318. Mette R says:

  Kort og godt, har født for to måneder siden, så bedste måde at blive klar til sommeren? ALT hår skal fjernes🙈 I’m in need!

  Svar
 319. Emma says:

  Mit bedste sommer råd må være at nyyyyyde sommeren. Smile lidt mere, kysse lidt mere, drikke liiidt mere rosé. Der er mange smukke steder at rejse hen på sommerferie, men for pokker hvor er Danmark faktisk det bedste med gule marker, jordbær med fløde og bare numser ☀️✌🏼️

  Svar
 320. Mie says:

  Helt sikkert tørbørstning, efterfulgt af en dejlig omgang body skcrub for til sidst at nyde en dejlig kande vand tilsat agurk, mynte, lime, hindbær eller hvad, der ellers kunne friste! Farvel til kedelige affaldsstoffer og goddag til blød, lækker og sommerklar hud 🙂

  Svar
 321. Sophie P. says:

  Bedste sommertip: Svøm en tur i havet. Saltvandet gør ens skandinaviske hår tykt og wavy på den lækre måde 😀

  Svar
 322. Tanja says:

  Mit bedste tip er at lave en liste over ALLE de bøger, som du bare SKAL læse i løbet af sommeren. For mig er ferie = bogtid og tid til at fordybe sig i bøger som man gerne vil læse og ikke bøger som man skal læse. Det er i selskab med en god bog, at jeg bedst kobler fra og slapper helt af, så læsning er et must for mig i alle ferier og weekenden, ikke mindst i sommerferien 🙂

  Svar
 323. Mille says:

  Jeg laver min egen saltscrub af groft salt, mandekultur, lavendelolie og hakkede rosmarinblade. Så føles huden klar på alt hvad der hedder sol, solcreme, selvbruner osv.
  Med tre små børn er der ikke meget tid til spa treatments, men kan hurtigt arrangere sit eget og tage en halv time ud af kalenderen når børnene er puttet.

  Svar
 324. Kathrine T says:

  Fugt, fugt, fugt! Tanker altid lidt ekstra op på cremen, olien og fugtmasken, og sørger for at have vandflasken fyldt, når de første solstråler rammer.

  Svar
 325. Ditte says:

  Mit bedste sommeråd må være at hvile i sig selv. Efter to børnefødsler og sygdom har jeg haft en tendens til at gå og gemme mig, fordi jeg ikke syntes min krop var ’sommerklar’, men det gider jeg fandme ikke mere. Mine børn husker ikke min mavedelle, bløde lår og hængebabser. De husker en glad mor der nyder solen iført sommertøj, hopper med i bølgerne og spiser is med dem <3

  Svar
 326. Stinne says:

  Mit bedste sommertip er helt klart, at fylde haven med alskens opdaterede løjer til mine børn – så de er beskæftigede imens jeg indtager liggestol – og drinks. 😎😁
  Oh, og så er jeg en sucker for Nuxe Huile Prodigieuse, som er god på krop, hår og ansigt – og som også kommer i en version med guld shimmer. 😍

  Svar
 327. Line B. says:

  Nu er mit absolut bedste sommertip og kokosolie (aka. Mirakelmiddel), men den er lidt for nem nu hvor du allerede har nævnt den i kommentaren. I stedet vil jeg nævne noget så simpelt som isvand med citron. Det er ikke bare et sommertip, men et helårstip 🙂 Vand gør bare underværker

  Svar
 328. Nanna ft says:

  Det hele handler jo om lækker og velplejet hud. Mit bedste (sommer)trick må være at smøre mig ind i jojoba-olie mens min krop stadig er våd lige efter bad. Det gælder vel i sandheden hele året, men særligt om sommeren gør jeg en ekstra dyd ud af velplejet hud. Og så kan de tørre hårspidse også lige få en tur. .

  Svar
 329. Ann says:

  Jeg er førstegangsgravid, så mit sommertid denne sommer må være at kysse lidt ekstra med kæresten, hygge endnu mere med veninderne og nyde tiden alene, for næste sommer kommer til at se helt anderledes ud 🙂

  Svar
 330. Sunflower says:

  Ok, here it goes (må dog indrømme jeg er dårlig til at følge dem alle selv, men derfor kan jeg jo godt give andre gode råd;-) ):

  Fødder: få første behandling ved en professionel fodterapeut, koster nok omkring 300 Kr. Hold derefter fødderne ved lige med 1-2 ugentlige indsmøringer af fødderne med Matas hæl- og fodkur. Find en lækker lak at pynte med, som kronen på værket.

  Huden på hele kroppen: Eksfolier (blidt, men sikkert) det HELE. Brug en vaskeklud, hjemmelavet skrub afkaffegrums blandet med lidt god olie, en tørbørste eller en god svamp. Det er som om der lige kommer lidt liv i huden efter sådan en omgang. Og vedligehold og gentag eksfoliering 1-2 gange om ugen. Og Husk så endelig at afslutte med masser af fugt! En god creme, olie, whatever that works for you…

  Hår: hvis du alligevel render rundt i haven og gør den klar til sommeren også, så kom kokosolie i håret og lad det virke som en kur imens. Eller mens du gør rent. Så får den også lov at virke længere end hvis man bare står i badet og venter på tiden er gået. Det gider jeg i hvertfald ikke mere end 30 sek…

  Og så husk at rense makeup af HVER aften…

  Skulle jeg vælge makeup-produkt, der giver mig sommerfeeling, så er det klart rouge, det gør en verden til forskel for kvinder i alle aldre. Man ser bare liiige lidt mere sommerfrisk ud. Og farven er afhængig af din hudtone og kulør. Få evt hjælp i Salling eller Magasin til at vælge den rigtige kulør.

  Sådan, sommerklargøring af kroppen – tjekket af på listen!

  Svar
 331. Kira says:

  Mit bedste tip til sommerklargøring:
  Tag din bikini på og hold en lille dansefest for dig selv! Giv slip på alle hæmningerne, grin lidt af dine hoppende deller og tag så dit smil med ud i sommervejret 😀

  Svar
 332. Line says:

  Kom en god hårkur i håret og gå derefter ud i solen. Lad bare kuren arbejde i flere timer i solen. Når du kommer hjem og vasker den ud, er dit hår så lækkert, OG du har beskyttet det fra solskader 🙂

  Svar
 333. Anne-Sofie says:

  Normalt har jeg en fast forårsrutine, der består i at ordne mine ret så medtagede vinter-fusser. Der er ikke noget finere en velplejede sandalfødder. De får fodbad, hård hud fjernes, neglene files og fødderne skrubbes med en hamphandske. Til sidst får de klar lak og creme. Jeg må dog ærligt indrømme, at med en datter på 1 1/2 år, har tiden til selvpleje/forkælelse ikke været så højt prioriteret. Så i år har jeg altså betalt mig fra det. Og jeg må indrømme at den time i stolen, hvor mine fødder fik fuld opmærksomhed af en meget sød dame, mens jeg kunne lukke øjnene og småslumre lidt, var en helt ny form for velvære, som jeg under alle!

  Svar
 334. Marie says:

  Mit sommertip er ret simpelt: En god solcreme til at passe på huden, en lækker hårkur, der reparerer håret efter slid fra sol og saltvand, og et glas hvidvin i hånden. Så er man godt kørende 🙂

  Svar
 335. Marie says:

  Mit sommertip er ret simpelt: En god solcreme til at passe på huden, en lækker hårkur, der reparerer efter slid fra sol og saltvand, og et glas hvidvin i hånden. Så er man godt kørende 🙂

  Svar
 336. Theresa says:

  Mit bedste sommertip er klart solcreme i HELE ansigtet! Det kan ikke siges for mange gange. Har prøvet at have 2 blå/lilla øjne pga solskoldning på mine øjenlåg…ser ikke super charmerende ud, skulle jeg hilse og sige. Jeg bruger Sun face cream fra Rudolph Care, som har noget af det lækreste, økologiske solcreme, som man godt gider smøre sig ind i flere gange om dagen.

  Svar
 337. Louise says:

  Noget jeg bruger meget tid på at pleje om sommeren, foruden huden naturligvis, er mit hår. Jeg havde en sommer, hvor jeg brugte produktet: ‘Beach look’ fra Kevin.Murphy, en del. Den er skide god, kunne ikke leve uden, men håret bliver simpelthen så tørt af den, og nok også lignende produkter, hvis man ikke husker at pleje håret ved siden af. Efter den sommer, måtte jeg næsten klippes korthåret. Jeg husker derfor nu, at bruge hårkur flere gange om ugen. Bruger både Treatment 1 fra Purely Professional, men er også faldet over repair masken fra Gielly Green. Hold nu op den er god! Og det fungerer faktisk også fint, at have den til at sidde i håret hele dagen. Den giver netop et Beach look, selvom det måske ikke er meningen, og håret er bløøøøøødt flere dage efter brug. Kan virkelig se og mærke en forskel, efter jeg er begyndt at bruge den. Husk dog altid, at bruge balsam når kuren er vasket ud – hårkur åbner nemlig hårstråene og gør derfor dit hår mere porøst, balsam lukker dem 🙂

  Svar
 338. Anne says:

  Kokosolie i håret inden sengetid – lad olien trænge ind i håret over natten – hvorefter det vaskes ud om morgenen. Underværker!! …og så har jeg anskaffet mig en solcreme specielt til ansigtet, så huden ikke skinner og er helt fedtet at se på. I faktor 50 of course – man er vel af skandinavisk oprindelse!

  Svar
 339. Nadja says:

  Den præmie er SÅ lækker – jeg ville elske at vinde, for turene til kosmetologen for at blive vokset hver 5. uge koster både tid og penge 😁

  Har flere tips, så du får sgu tre 😉

  1) Brug penge på en fodbehandling hos en lægeeksamineret fodterapeut. Når “alt” andet spiller, er det for surt at glemme bunden af kroppen og dermed have udsyn til sprukne hæle osv. Og køb et par sandaler, som er skønne at gå i (jeg sværger til Fitflops!)

  2) Har man lyse striber, så få lavet nye lige inden sommeren. Solen bleger dem endnu mere og giver det dejligste, lyse sommerhår!

  3) Har man ikke små lår (host host til undertegnede 😜) kan man godt få det rigtig træls i nederdele og kjoler i varmen, når lårene gnider mod hinanden. Hav enten et par korte “cykelshorts” eller afklippede nylonstrømper under, som ikke ses, eller brug babypudder imellem lårene inden afgang. Så er det til at holde ud 😅

  Svar
 340. Simone says:

  Brug kaffegrums eller sukker med kokosolie til at skrubbe kroppen med. Det er meget bedre end den slags, man kan købe med salt i!

  Svar
 341. Nanette says:

  Mit bedste sommertip er at investere i en god solcreme og en god solbeskyttende spray til håret, så hår og krop ikke tager for meget skade af det dejlige vejr. 😀

  Svar
 342. Mette Glerup Kristensen says:

  Uhh, jeg er da vild efter at få fingrene (hårene 😉 ) i sådan en epilerings-sag <3

  Ligeså snart solen for alvor bryder frem, gør jeg mig hver dag klar til sommeren med lidt bronzer – det er så smukt når huden får lidt glød.

  Rigtig god dag herfra. <3

  Kærligst Mette

  Svar
 343. Anna says:

  Mine bedste tip er at få klippet spidser, så håret lige kommer til at se lidt lækrere ud. Derudover så sørg for at brug en hårkur hver uge, så vi alle kan bevare de flotte lokker, og ellers sørg for at smiiiil lidt ekstra, for sommer – det gør vist næsten alle mennesker glade.

  Svar
 344. Anna says:

  Det må være at huske at bruge solcreme og ikke falde for den der “JEG SKAL VÆRE BRUUUUUN” lige så snart solen titter frem. Det bliver bare pænere på den lange bane, når man gradvist bygger sin tan op og samtidig husker at beskytte sin hud mod de farlige stråler.

  Svar
 345. Mia says:

  Læbepomade med faktor 50! Har man prøvet en skoldning på læberne så ved man hvor vigtigt det er. Jeg tror at mange overser læber når de smører sig ind i solcreme, for læber bliver vel ikke skoldede? JO! Jeg var på ferie i en uge, i Danmark og fik læber der ingen smidighed havde, og væskede. HUSK SOLCREME PÅ LÆBERNE 😄 … Man kan også få hudkræft i læberne.

  Svar
 346. Maja vb says:

  Om sommeren kan jeg godt føle mit ansigt efter et par dage i solen er helt tørt og ansigtscremen ikke er nok. Så tager jeg Origins fugtigheds natmaske på i tynd lag og sover med den! Morgnene efter er min hus helt babyblød og rødmen fra solen er væk.

  Svar
 347. Anna Frost says:

  En babyfoot-hjemmekur når den allerførste forårssol titter frem, sikrer babybløde fødder klar til sandalvejr!

  Svar
 348. Katrine Hansen says:

  Min sommer-klargøring indvolverer en tur forbi Skønne Fødder, for at få lækre fødder. Derefter en omgang shellac på tåneglene (det er fuldkommen genialt, at have perfekt neglelak på fusserne i 6-7 uger). Så får jeg farvet bryn og vipper, så jeg kan bade uden at ligne en der er blevet tabt i en spand med klorin (mine bryn og vipper er hvide som sne). Så køber jeg nye solcremer, som jeg smører på hver dag. Sidst men ikke mindst, køber jeg hvert år en ny sommerhat, som jeg bruger på de flotteste solskinsdage, da jeg efter graviditet har fået lidt pigmentpletter i ansigtet. 😊😊😊 (Derudover barberer jeg lige ben og armhuler, hver evig eneste dag, så smid endelig den der vidundermaskine i min retning) 💋

  Svar
 349. Janne says:

  Indtag af en masse vand, tørbørstning, scrub i ansigt og krop, en god tur ved frisøren, brugen af solcreme hver eneste dag, slappe af ved stranden med kuldegys i havet og få ordnet fødder og negle 🙂

  Svar
 350. Maja says:

  En svømmetur i havet: godt for sjælen og humøret, og håret bliver lækkert og ‘beachy’ 😀

  Svar
 351. Ida says:

  Jeg sørger for at drikke masser af vand tilsat lækre sager som ingefær, citron og bær. Daglig indtagelse af rigeligt med vand fugter huden inde fra og sørger for at den holder sig blød og pæn. Ja det må være mit bedste sommertip 🙂

  Svar
 352. Ida says:

  Vær glad og smil! Efter jeg har prøvet alle mulige ting igennem de sidste år, har jeg fundet ud af, at det er det der virker bedst 🙂

  Svar
 353. Anna Chloe says:

  Skrub skrub skrub! Så kroppen er blød og strålende.
  Og så selvfølgelig masser af solcreme, på med hatten og ikke gå ned på is og smil 🙂

  Svar
 354. Josefine says:

  For mange kan det være overvældende at vise kroppen frem i bikini eller badedragt her til sommer. Derfor må det bedste tip være at stille sig foran spejlet hver morgen og sige mindst tre dejlige, smukke, finurlige og/eller helt unikke ting ved én selv 😍👏🏻 På den måde vil glæden for ens egen krop og velbefindende komme til at skinne igennem – og intet er smukkere end folk med et glimt i øjet og et smil på læben! 👍🏻

  Svar
 355. Maria says:

  Mit bedste sommertip: Nyd at du har tid med din familie og spis en masse is og leg turist i egen by. Det er så hyggeligt at have tid til at slentre rundt i egne gader med en is i hånden og gå på opdagelse 🙂 (og så selvfølgelig alt det der med masser af vand(melon), luft til de hvide stænger og solcreme over det hele)

  Svar
 356. Sara says:

  Skrub dine ben godt, barber dem (eller brug epilatoren jo) og giv dem en omgang selvbruner. Køb en af de dyrere varianter, St. Moriz Instant Self Tanning er min favorit. Så får dine ben fra start en super flot glød, helt fri for solens stråler. Og det klæder altså bare en sommerkjole drøn godt med lidt brune ben 😀

  Svar
 357. Caroline R. says:

  For mig er noget af det vigtigste om sommeren, at sørge for at fugte min hud rigeligt. Saltvand, sol og blæst er hård ved huden om sommeren og derfor smører jeg mig altid ind efter et bad med en god bodylotion. I ansigtet har jeg tidligere tilføjet ekstra meget fugt igennem en serum, og samtidigt husket at købe en god solcreme, som kan beskytte huden.
  En sommerklargøring for mig er derfor at investere i en god solcreme, en fugtgivende serum, mens jeg andre år i stedet har skiftet til en mere fugtgivende ansigtscreme. Jeg plejer at prøve mig lidt frem.

  Svar
 358. Trine K. says:

  Mit første tip må være at fylde fryseren med isterninger til iskaffe og masser sodavandsis. Derefter at tage nogle kolde brusebade for at friske kroppen op efter solbadning, og så huske en solstift til læberne, så de bliver kysseklar og lækre til sommerromantik.

  Svar
 359. Sophie Spetzler Eriksen says:

  TØR olie, fx fra Nuxe både til krop og hår. Trænger ind i huden med det samme så man ikke er klistrer i hundrede år inden man kan gøre noget som helst. Og faktor 30 eller 50 som det første når man står op om morgenen i ansigter, så kan man lægge makeup og gå hele dagen hvor det holder uden at se fedtet og nederen ud.
  + olie i badet- det trænger ind i huden så død hud med det samme lægger sig på overfladen og kan gnubbes/vaskes af, på den måde får man mere farve….

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *