At glæde og bekymre sig på samme tid

I morgen før fanden får sko på, og Uma ligeså, tager min mand og jeg i lufthavnen. Vi flyver til Barcelona og skal derfra ud og sejle med et gigantisk krydstogtskib i to dage. Det er en arbejdsrelateret tur, hvor jeg fik det ordnet sådan, at jeg kunne få min mand med, så vi kan flette fingre i kahytten om aftenen og kigge ud over Middelhavet. Da turen blev planlagt for en del måneder siden efterhånden, tænkte jeg at det kunne vi da sagtens! Altså være væk fra Uma. Og det kan vi selvfølgelig også godt. Hun er i de tryggeste hænder hos min mor, stedfar og lillesøster som hun kender aldeles godt, og så har hun jo selvfølgelig Otto hos sig. Men jeg skal gerne indrømme, at det var med en klump i halsen at jeg listede ud af mine forældres soveværelse, hvor jeg lagde hende til at sove for lidt siden.
Når det så er sagt, så glæder jeg mig simpelthen så meget til at være sammen med min mand, for selvom at vi er ret gode til at være ‘kærester’ er der meget hverdags-samlebånd over vores liv med madpakker og aflevere/hente koordinering, så to dage med solskin, fingerflet, uafbrudt søvn og aftendrinks bliver skide skønt.

Screen Shot 2016-06-04 at 20.42.19

3 replies
 1. Mette says:

  Ønsker jer den bedste tur, også selv om jeg bliver grøn med pink prikker af misundelse! Sidste tur vi var på alene, var for ca 4 år siden! Men ja ja vi har også 6 børn.. Men alligevel.. #deblivernokvoksneengang

  Svar
 2. Mai says:

  Hvor er din altid pæne røde neglelak fra? Hvad hedder farven?
  Hav en fantastik tur! 🙂 Og tak for den bedste blog og Snapchat 😀

  Svar
 3. Louise says:

  Glæder mig til at læse om jeres tur.
  Har så længe tænk på om det er en ferie form der holder eller ej.
  Nyd det

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *