V I D E O : Efter hårvask

INDEHOLDER AFFILIATE

Som jeg efterhånden har fået slået fast et par gange eller fem, vasker jeg sjældent hår. Måske tænker du at det lyder herre klamt, men jeg lover, at det er det slet ikke. Håret vænner sig lynhurtigt til ikke at blive vasket så ofte, så det er først de første par uger, hvor man trapper hårvasken ned, at det kan være lidt irriterende og der går lang tid før det bliver fedtet og tungt, og så længe man lige får det skyllet igennem, kan man snildt få det til at holde sig pænt i dagevis. Faktisk kan jeg lade være med at vaske det i helt op til 10 dage, hvis altså jeg undgår at bruge flere produkter, end dem videoen herunder handler om. Det med ikke at vaske hår kommer der en anden video om på et senere tidspunkt, men her skal det handle om, hvad jeg gør når jeg rent faktisk har vasket det.

Produkter og priser står under videoen. (links markeret med en * er affiliate)

Maria Nila Shampoo* og balsam*
Saltvandsspray fra Less is More HER
Windle & Moodie hårcreme HER
Maria Nila Mousse HER*
Hårpudder på spray, Kerastase VIP Volumein powder, 153,- HER*
Tørshampoo, 35,- HER*
Aveda Dry Remedy hårolie, HER*

 

 

 

 

31 replies
 1. Cille says:

  OKay – tak. Men nu er jeg blevet lidt i tvivl. Hvad er forskellen på ‘hårpudder’ og tørshampoo – troede lidt, at det var det samme?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det kan jeg godt forstå. Hårpudder gør håret sådan lidt pudret i det og giver masser af volume, tørshampoo går ind og fjerner fedt og gør det mindre tungt 🙂

   Svar
   • Cille says:

    TAK :-). Så har jeg vist aldrig haft hårpudder – med mindre det der stur dust fra Gunbritt er det (og i så fald har jeg ikke noget tørshampoo ;-))… Rookie

    Svar
 2. Anna says:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig, ikke at skulle vaske håret hver anden dag ! Så jeg suger til mig 🙂 Jeg forstår dog ikke helt det du skriver omkring at skylle håret igennem. Hvor tit gør du det? og bliver håret så ikke mærkeligt, når produkterne bliver skyllet ud, men ikke rigtig vasket ud?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det gør jeg cirka hver anden, eller tredje dag, bare når jeg står under bruseren. Jeg synes ikke det bliver mærkeligt af det 🙂

   Svar
 3. Camilla says:

  Jeg elsker simpelthen dine videoer. De er så dejligt direkte og uformelle. Mere mere mere 😀
  Blot til info, så virker dine links til Maria Nila produkterne ikke 🙂

  Svar
 4. Line Amalie says:

  Tak for at introducere mig for Windle & Moodie i sidste indlæg! Jeg købte deres Day & Night cream, og faldt samtidig over deres saltvandsspray som også er helt vildt god! Den klistrer ikke, giver den rette struktur til mit hår og den dufter fantastisk! 😍 Jeg er kæmpe fan af begge produkter! 👌

  Svar
 5. Simone says:

  Tak for nogle gode videoer. Jeg kunne også godt tænke mig at vende mit hår til færre hårvaske.
  Hvordan har du dit hår i løbet af dagen? Hænger det altid løst, eller ryger det for det meste op? (i en knold f.eks.) Mit hår blivet lynhurtigt fedtet, hvis det har hængt løst en dag, men hvis jeg har haft det oppe i f.eks. en hestehale, går der længere tid før det fedter. Og sikkert et dumt spørgsmål, men når du har sovet på dit hår, friserer du det så igennem med en hårbørste eller hvad gør du? Synes mit hår har tendens til at blive fladt efter en frisering (men det kan de forskellige produkter måske modvirke…)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har det oftest løst. På nær måske lige de sidste to dage inden hårvask 🙂
   Jeg reder sjældent mit hår, så det er kun hvis det er meget filtret at der kommer en børste i nærheden af det. Ellers bruger jeg bare hænderne til at frisere 🙂

   Svar
 6. LineSofie says:

  Tak! For en fin guide ☺️ Jeg eksperimentere i øjeblikket med produkter til mit hår. Jeg har igennem flere år ikke vasket håret mere end én gang i ugen. Men jeg har altid følt at det bliver tungt og “klistret”. Så jeg suger til mig, af dine produkt anbefalinger 👍🏼
  Linket til Maria Nila moussen virker forresten ikke..

  Svar
 7. Maria says:

  Rigtig godt indlæg!
  Du er så smuk og dit hår ligeså.

  Jeg vil lige tilføje lidt videnskabelig viden om hårbund og fedtdannelse:
  http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/hvor-ofte-skal-man-vaske-har

  Ifølge videnskab.dk-artiklen afhænger fedtdannelse af alder og af, hvor meget talg man danner i hovedbunden (hvilket kan variere fra person til person).
  Jeg har en veninde som tyr til tørshampoo og kun vasker hår en gang om ugen, og det kan man altså lugte hvis man er sammen med hende på femtedagen og kommer inden for 0,5 meter tæt på hende. Har ikke lige fået taget mig mod til at sige det.

  Svar
 8. Malene says:

  Når du så ikke vasker dit når, skyller du det så bare når du er i bad mellem hårvaskene, eller lader du helt være med at skyllet håret?

  🙂

  Svar
 9. Emilie says:

  Yay, god video! Glæder mig allerede til de næste 😉 Jeg kom til at tænke på hvad du gør med håret om natten – op i en knold eller lader du det være løst?
  P.S Jeg synes du er helt vildt smuk og har så pænt hår!

  Svar
 10. Bodil says:

  Tak for dejlig underholdning.
  Vil du linke til glattejernvideoen. Jeg har ledt, men kan ikke finde den.

  Svar
 11. Freja says:

  Fin video 🙂 vil du ikke skrive hvad tørshampooen hedder? Linket fører bare til feeluniques forside…

  Svar
 12. Maria says:

  Jeg kan ikke helt forstå at du kan vaske hår hver 10. dag når du samtidig træner hårdt. Jeg får en uendelig trang til at vaske sveden ud af håret efter træning.

  Svar
 13. Katrine says:

  er virkelig glad for at jeg også kan slippe med at vaske mit hår 1-2 gange om ugen. Mit største “problem” er dog lugt fra fx bål eller mad (arbejder i en børnehave..) Har du nogle tricks til at fjerne lugt?

  Svar
 14. Ida says:

  Fin video. Du er så pæn!
  Jeg så på snapchat, at du havde nogle sorte bukser på med guldprikker. Hvor er de fra? 🙂

  Svar
 15. Luisa says:

  Super lækkert, jeg er bare nysgerrig om du putter noget i dit hår når det er vådt og du lader det lufttørre?

  Svar
 16. Mette H says:

  Lige er opklarende spørgsmål: laver du så den rutine med de ca 5 produkter hver gang du har skyllet håret, eller kun den ene gang ca hver 8. dag når du vasker hår? Tænker at de vel bliver skyllet ud, når du er i bad og skyller håret selvom det ikke vaskes med shampoo? Hvis ikke, hvad gør du så?

  Svar
 17. Katrine H says:

  Som Mette H, vil jeg også gerne lige høre om du benytter produkterne hver dag eller kun når det er nyvasket? 😊

  Svar
 18. Susanne says:

  Den der COLAB tørshampoo (“Monaco”) har de ikke hjemme hos Feel Unique. Hvor køber du den mon så? Eller er der andre varianter/dufte, du også kan anbefale fra COLAB?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *