V I D E O: 5 BEAUTYFAVORITTER

INDEHOLDER AFFILIATE

Screen Shot 2016-05-04 at 12.19.10

Yes! Jeg huskede at det var blevet tid til igen at dele nogle af mine yndlingssager med jer. Denne gang taler jeg om olie (som altid, næsten), et trick, der får trætte øjne til at se friskere ud, solcreme, snyde-tan og verdens bedste tørshampoo.
Find links og priser under videoen. – Forhåbentlig kan I høre at lyden er væsentlig bedre end normalt ? Billedkvaliteten kan diskuteres. Nuvel.

Darphin solcreme til ansigt SPF30, 50ml til 282,- lige HER(affiliate)
Sard Kopenhagen Mandelolie 300ml til 229,- HER Eller en lidt mindre flaske, hvis man lige vil prøve det af inden man svømmer i det som jeg ynder at gøre, på 100 ml til 109,- lige HER (affiliate)
Tromborg eyeliner i Nude 140,- HER
Tørshampoo 200ml . cirka 35 kroner lige HER (affiliate)
Tørshampoo lige til at putte i taske. Cirka 25 kroner lige HER (affiliate)
Selvbruner; Loreal sublime body nutribronze gradual tan, Jeg kan ikke finde den online, men har set den til cirka 70 kroner i matas.

Kjolen jeg har på er denne fra Stine Goya (affiliate)

Se flere beautyfavoritter HER

21 replies
 1. Cille says:

  Hahah – hvor er jeg glad for at du bruger ordet ’sæbet duft’ omkring COLABs tørshampooen – De så nemlig noget fortørnede ud i Illum i sidste uge, da jeg netop sagde at jeg synes, at den blå (dufter) af sæbe. I min verden er det en god ting – det dufter rent. Af sæbe. Og ja – den er god.

  Svar
 2. Sara says:

  Har lige startet videoen, og vil bare lige med det samme sige: Pisse god lyd med den nye mikrofon! Hurraaaa!

  Svar
 3. Helene says:

  Kæreste du :-*
  Først tak for fin video! En lille kommentar til det du siger om solcreme…
  En solcreme kan ikke være drøj i brug! Du SKAL bruge cirka en teskefuld til ansigt, hals, øre og nakke, for at opnå den SPF, der står på produktet. Når du ikke bruger den rette mængde beskytter solcremen højest med en SPF 3 og det er som bekendt ikke nok.
  Det har jeg skrevet mere om her.

  Mange knus
  Helene

  Svar
 4. K says:

  Hej Cecilie,

  I forhold til de solskader, du nævner, vil jeg bare lige komme med et godt råd – cremer med parfume, syre, alkohol, endda også cremer som er svanemærket/astmaallergimærket kan alle indeholde nogle stoffer, som solen brænder ind i huden, og der kommer skjolder eller chloasma på huden. Det bedste er at bruge en solcreme med naturligt solfilter (titan dioxid).

  Man skal også passe på med diverse olier omkring øjnene, da molekylerne i forskellige olier kan være for tunge for den tynde og sarte hud omkring øjnene, og derfor “hiver” for meget i huden omkring øjnene og giver slappe øjenomgivelser/rynker.

  Og så vil jeg gerne lige takke dig for at tippe om den lækre tørbørste fra karmameju – jeg er simpelthen så glad for min!

  Svar
 5. Nadia says:

  Har du et link til din fine t-shirt? Kan finde en t-shirt med samme print på Stine Goyas hjemmeside, men det er lige som om, der er en deltalje-aftog knude på din over brystet?

  Svar
 6. Merel says:

  Hej! Dejligt med flere videoer! Nu er det jo slet ikke fordi jeg synes det er fedt at sige noget ‘negativt’, men heldigvis drejer det eneste negative jeg har at sige sig om noget baggrundsstøj som ikke var der med den gamle mikrofon. Den nye mikrofon er mega god – SÅ god at det larmer lidt i høretelefonerne hver gang du rammer bordet (fx når du stiller tilbage de ting du lige har vist frem). Håber du kan bruge det til noget. Ellers ville jeg bare sige tak for en god blog!

  Svar
 7. Charlotte says:

  Fantastisk video 🙂 Dejligt der er kommet mere af den slags 🙂 Skal helt sikkert se lidt nærmere på både tørshampoo og Tromborgs eyeliner.

  Svar
 8. He says:

  Hej Cille.

  Trombrog kan også købes i Martas, og sard købes på apoteket .

  Har du et godt tip til mørkerender under øjnene …

  Smil og god dag,
  He …

  Svar
 9. Stine says:

  Har tjekket min snap en million gange i dag fordi jeg konstant tror det er fredag, og om fredagen er der jo Sneglcille Fredagsfølger. Bare lige en heads up herfra på at du nu er blevet en fast del af “fredagsfølelsen”! Altså, på samme måde som fx Monopolet er en del af mange folks lørdag formiddags-stemning.
  Det var bare dét! 🙂

  Svar
 10. Karina Viki says:

  Vi er også STOR forbrugere af mandelolie herhjemme 🙂 den har praktisk talt fjernet knægtens børneeksem og vi bruger den til ALT – både bodylotion, øjen-make-upfjerner, rens i det hele taget og som base i vores hjemmelavede sololie sammen med tiosol 😉

  Den der tørshampoo må tjekkes ud, jeg har aldrig brugt det, men er vild med den struktur dit hår har – så det må prøves – tak for tip 🙂

  Svar
 11. Ida says:

  Årh jeg vil så gerne være gode venner med den tørshampoo, men tror at jeg enten kommer det i for sent eller for tidligt – ellers klør det eller ser gråt ud! Hvis du har nogle helt basale tips, må du endelige dele – dit hår ser altid fantastisk ud 🙂

  Svar
 12. Merete says:

  Jeg eeelsker dine skønhedsvideoer- og posts! Har for nylig købt shampoo og conditioner, som du engang for snart længe siden anbefalede, og de er bare SÅ gode!
  Har du ikke lyst til at snakke lidt om foundations etc. en gang? Efter flere år med Tromborgs mineral foundation trænger jeg til lidt inspiration, og du har altid super flot hud!
  (P.S. Det er så fedt, at du er blevet fuldtidsblogger! Dejligt med flere indlæg og reklamerne ser man nærmest ikke).

  Svar
 13. Rita says:

  Er vild med dine videoer 🙂 Windle & Moodie invisible Day and Night Cream som du anbefalede tidligere, har jeg købt og absolut ikke fortrudt. Jeg var ellers noget nervøs, for at købe et så dyrt (i mine øjne) produkt, men hold nu op, den er FANTASTISK!!!!
  Du har nævnt at du ikke vasker hår så tit, men skrev i en kommentar, at du skyller det dagligt.. vil du uddybe det lidt nærmere? Jeg oplever nemlig, at mit hår klasker sammen i hovedbunden, hvis jeg kun skyller det. Det vil være lækkert, hvis du vil lave en trin for trin forklaring, omkring din hår rutine, både når du vasker det med shampoo og når du kun skyller det?? 🙂

  Svar
 14. Camilla says:

  En video med din male-up fra i dag hvor du skal i fredagsbar ville være dejligt, du aer skøn ud

  Svar
  • Charlotte says:

   Jeg købte tørshampooen i Magasin i sidste uge. Den kan i hvert fald fås der, men ved ikke med andre butikker.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *