Soloweekend og en kvajebajer fra mig til jer

Hvad der bare skulle være en solo-fredag, blev til en hel weekend uden mand og børn… Det er nu søndag morgen og jeg har ikke set dem siden fredag eftermiddag, og selvom jeg har nydt at kunne lave ingenting kombineret med at nå rigtig meget, må de gerne skynde sig lidt nu. Jeg savner dem og kan snart ikke finde på mere at tage mig til.

Fredagsbaren i fredags gik godt. Der var et solidt fremmøde og selvom der også var mange, der blev væk, lod jeg mig ikke slå ud af det, og drak bare lidt mere champagne. Og drinks. Og shots. Jeg indtog DJ-pulten henad natten, hvor jeg på den fulde irriterende måde dikterede hvad den stakkels, men meget tålmodige, DJ skulle spille, alt imens jeg hældte romshots ned i halsen. Charmerende. Dog måtte jeg ved halv tre tiden sande, at jeg havde svært ved at fokusere og pludselig var for træt og for fuld til at overskue mere. Jeg cyklede hjem, hvilket set i bakspejlet nok ikke var verdens bedste ide. Men hjem kom jeg, og jeg fik troligt afsluttet min fredagsfølger og gemt det hele på min telefon, bortset fra at det gjorde jeg åbenbart ikke. Så derfor er der ingen fredagsfølger film til jer i denne uge. Jeg beklager og uddeler virtuelle kvajebajere til alle. Undskyld.

IMG_7156

Nu har jeg lige en times tid til at få arbejdet lidt inden mine yndlingsfolk kommer hjem. Jeg glæder mig.
God søndag til jer og glædelig mors dag til dem, der fejrer det.

7 replies
 1. Skalotteløg (Charlotte) says:

  Eeeeeeejjj, maaaaaand. Og lige præcis den, jeg havde glædet mig mest til at se 😀 Kan man stadig se den på Snapchat? (Jeg er ikke så stiv i det medie, så plejer at vente, til du smider dem på bloggen ;))

  Men dejligt at arrangementet gik godt! Du har sikkert bare inviteret nogle af de forkerte *host host* 😉

  Svar
 2. Ditteblog says:

  Noooo det er typisk – jeg ser altid din fredagsfølger løbende om fredagen, men netop denne fredag har jeg været i Tyskland uden internet 😉 Æv! :b

  Svar
 3. Louise says:

  Øv hvor kedeligt ser altid fredagsfølger som en “lang” film, med baby Hugo selvfølgelig.
  Havde sådan glædet mig til billeder fra fredagsbaren 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *