Søndagsshopping: Træningstøj

INDEHOLDER AFFILIATE

Snart er mit ti uger lange træningsforløb slut og først nu har jeg for alvor taget mig sammen til at finde noget ordentligt træningstøj.
Eller det vil sige, jeg har ikke købt det endnu, og har indtil videre bare trænet i et par sorte gamacher fra H&M, en virkelig god og pink (!) træningsbh fra Triumph (sponsoreret gave) og en yogatop også fra H&M, og så mine Nike sko, som er seje, men også mega glatte, så de driller mig ind imellem. Men nu er jeg nået dertil, hvor jeg begynder at synes det er sjovt at træne og er ret sikker på at jeg bliver ved, og så skal der noget ordentligt (og pænt) tøj til. Som det ses er jeg ikke så flamboyant i mit valg af træningstøj, men jeg har dog for det meste røde negle og når træningen er overstået matcher farven i mit ansigt dem, og det må være rigeligt.

Screen Shot 2016-05-21 at 15.41.56

 

 1. Sorte bukser uden alt for meget larm. Jeg er ikke super glad for mine ben endnu, så det passer mig bedst at de bare er ensfarvede, som dem her til 399,-
 2. Denne er lige blevet sat ned til 519,- så den skal jeg have! Også selvom jeg egentlig aldrig rigtig har særlig meget med til træning, men altså…. Den er pæn. Find den HER
 3. Helt basic tanktop i jersey til 129,- Jeg skal have begge to. Find dem HER
 4. Jeg har luret på dem her lige siden jeg startede med at træne, men tænkte at tusind kroner var i overkanten, men eftersom at jeg træner to-tre gange om ugen har jeg efterhånden fået overtalt mig selv til at det er pengene værd. Find dem HER
 5. Jeg fryser altid helt vildt når jeg har trænet og er færdig med at svede, og jeg har indtil videre bare brugt min mands hættetrøjer, men jeg vil gerne have min egen. Denne til 599,- for eksempel. Jeg køber den en størrelse eller to større, så den bliver oversized og kan holde mig varm
 6. Jeg skal have en drikkeflaske. Det der med at bare bruge en med skruelåg bliver lidt bøvlet. Måske det bliver denne, den er i hvert fald ret pæn og bliver udover førnævnte BH så også det eneste farverige ved mit træningslook. Find den til 179,- HER
 7. Lang T-shirt i kraftig kvalitet, der er perfekt til opvarmning, 499,- HER
 8. Til de dage hvor jeg ikke magter stramme tights, tænker jeg at de her er gode. De koster 179,- HER
4 replies
 1. Stine Almbjørn says:

  Lækre fund…..men den drikkedunk:-( Det er umuligt at rengøre det lille sugerør i flasken, så det bliver til sidst helt sort af bakterier. Jeg måtte smide min ud til sidst.
  Skøn blog:-)
  Knus.

  Svar
 2. Isabella says:

  Hej Cecilie

  Noget lækkert træningstøj du har fundet frem til 🙂

  Jeg foretrækker selv, at træne i tanktop, da jeg ellers synes det bliver alt for varmt at træne i lange ærmer.

  Jeg var selv på jagt efter nyt træningstøj her i weekenden og jeg faldt over Hunkemöllers sportskollektion, hvor man kan spare 20% på hele kollektionen for tiden.

  Kollektionen kan findes her, hvis du ikke skulle være helt færdig med at shoppe træningstøj 😀

  https://www.hunkemoller.dk/dk_da/sport/sportskollektion.html

  – Isabella

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *