Søndagsshopping: Sommervenlige sager

INDEHOLDER AFFILIATE

Det er meget muligt, at det kun er forår og at vejret, der ellers var så fedt for bare få dage siden, endnu engang har vendt os ryggen. Men sommerstemningen er i top, og jeg skal en del ud og rejse i løbet af den næste måneds tid, så derfor trænger min sommergarderobe til en seriøs overhaling. Derfor skal vi i dag kigge lidt på sommervenlige sager.

Screen Shot 2016-05-14 at 23.18.24

 1. Blush i den perfekte farve fra perfekte Nars, til 220,- HER
 2. En isvaffel i guld? Ja tak! Jeg vil rigtig gerne have lidt flere smykker. Denne er ret fin og sjov på samme tid. 449,- koster den, lige HER
 3. Så fin off-shoulder top fra Designers Remix, som lige nu er med i det tilbud, der hedder  ‘4 for 3’ (indtil mandag d. 16. maj) hvor man når man køber 4 ting, der er markeret med ‘4 for 3’ altså kun betaler for de tre dyreste ting ud af de fire. Jeg elsker denne stribede sag og vil hjertens gerne flashe mine skuldre i den. Den koster 1100 kroner HER
 4. Lang jerseykjole – Der er ikke så meget at sige, den ser bare virkelig rar ud og så er jeg mere og mere hooked på det der med lange kjoler. Den koster 249,- HER
 5. Lige så meget som jeg elsker lækre dyre tasker, lige så meget holder jeg af at have nogle lidt billigere alternativer. Denne i ruskind med frynser er helt perfekt til sommertøj og bare stænger, og så gør det ikke så meget at der kommer lidt sand og softice på den, for den koster kun 300,- lige HER
 6. Det er så kikset som det overhovedet kan blive og jeg elsker det! Badesandal fra Adidas til 299,- lige HER
 7. De er så mega seje de her spidse øreringe – Jeg vil bruge dem når jeg skal ud og har håret sat op. De koster 600,- HER
 8. Løse bukser er et af mine sommer-musthaves hvert eneste år. De er geniale til det hele – Hverdag, fest, til at have i tasken, når cykelturen hjem bliver kold, det hele! og dem her til 150,- (!) er et ret godt bud (de indgår også i ‘4 for 3’ tilbuddet) – Find dem HER
 9. Jeg elsker både formen og printet på denne kjole, der koster 249,- (og også er markeret med ‘4 for 3’) HER
 10. I år skal jeg have en hat! Til at skygge når det bliver rigtigt varmt (for det bliver det, selvfølgelig!). Og det skal være denne til 199,- HER

 

Midt i, at jeg fandt alle tingene oppe over frem, kunne jeg ikke selv dy mig for at springe lige på hovedet i det ‘4 for 3’ tilbud som Boozt kører til og med i morgen, og jeg har derfor pt disse fire ting i min kurv. Det er med andre ord mindst lige så dyrt for mig at lave disse indlæg, som det er sjovt…

Screen Shot 2016-05-14 at 23.31.55

 1. Olivengrønne viscoseshorts er lige hvad jeg mangler. De her koster 400,- HER
 2. Libertine Libertine er et af de mærker jeg konsekvent bliver ved med at købe. Deres ting er så seje og anvendelige på samme tid, en påstand denne kjole bekræfter. Haps! Den koster 1400,- HER
 3. Jeg mangler virkelig et par træningsbukser… Dem her måske, nedsat til 675,- HER
 4. Jeg er blevet mere end forelsket i A pairs sko og støvler i løbet af de sidste par år. De sidder godt på min fod, holder til det meste og jeg kan have dem på i timevis uden at have lyst til at amputere mine underben. De her 8 cm høje sandaler med en god solid hæl, bliver jeg ved med at sværme om… Måske er det nu. De koster 1700,- HER
5 replies
 1. Maria says:

  Altid inspirerende at læse med her. Selvom du ikke længere er gravid, kan du måske give et par tip til, hvilke mærker/styles, som funger henover sommeren. Jeg er i 3. måned og synes bare jeg ser tyk ud 🙄

  Svar
 2. Louise says:

  Jeg tror altså ikke du skal købe de der træningsbukser, hvis du vil bruge dem nu. Der står thermal – hvilket højest sandsynligt betyder at de har opkradset inderside – og det gør dem varme – rigtigt varme 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *