SØNDAGSSHOPPING: 10 ting under 500,-

INDEHOLDER AFFILIATE
Flere af jer har givet udtryk for, at I rigtig godt gad, at jeg bare engang imellem fandt lidt billigere sager til de her shoppeindlæg, og det vil jeg selvfølgelig gerne. For selvom jeg gerne indrømmer, at jeg er en dyr dame når det kommer til tøj (er til gengæld billig i chokolade – Elsker nemlig det helt tarvelige af slagsen), kan jeg også sagtens finde på at shoppe billigere ting. Ofte er det bare sjovt at bruge de her indlæg til at drømme lidt. Men jeg mikser det gerne lidt op. Så i dag koster alting altså under 500,- … Og ja, jeg har allerede været der. Ikke på alle 10. Men muligvis halvdelen.

Screen Shot 2016-05-08 at 11.32.27

 1. Rust-rød of the shoulder kjole. Lidt til den korte side, men jeg synes alligevel den kan alt det rigtige. Bikini under, flade sandaler, og måske en hat ! Vamos a la playa. Den koster 399,- lige HER
 2. Taske i velour, perfekt til når man skal ud og ikke behøver at have vådservietter og bleer med, men måske bare kan nøjes med nøgler, telefon og en pung. Find den til 240,- lige HER
 3. Dansesandal fra Buffalo (!!), perfekt til brune fødder og daquiris! De findes både i sølv og i guld til 370,- lige her
 4. Plisseret midiskirt i den fineste sarte rosa farve, igen til de brune ben, flade sandaler, grå t-shirt og store solbriller – 450,- lige HER
 5. Jeg har længe godt kunne tænke mig et par små ørestikkere til hverdagsbrug, men har ikke kunne finde de helt rigtige. Dem har jeg fundet nu. Til 200,- lige HER
 6. Sandaler. Jeg elsker frynser og har længe gerne ville have et par sandaler fyldt med dem. Måske det bliver dem her til 380,- lige HER
 7. Er ret vild med printet på denne kjole, der ikke bliver for spraglet, men heller ikke er hverken kedeligt eller konet.Perfekt til både hverdag og grillfester, Find den til 450,- Lige HER
 8. Hvid flæsekjole. Århmand! Denne kjole til brune arme, sandaler, en løs hestehale (eller fletning, hvis jeg nogensinde lærer det), store solbriller og en iskaffe (eller en drink) i hånden. Ja! 320,- lige HER
 9. Reeet fin buksedragt – Findes også i sort. Men den grønne kan altså et eller andet – Find den til 299,- Lige HER
 10. Denimkjole. OK! Jeg er muligvis for gammel til denne type kjole, men jeg har taget tilløb længe, fordi jeg synes det er så fint. SÅ nu er den altså bestilt og så må vi se om jeg kan Alexa Chunge den op, eller om den må retur. Fin er den i hvert fald. 450,- lige HER
4 replies
 1. Isabella says:

  Kære Snegl,
  Snegle har aldrig rigtigt været min thing, men det her sneglehus er jo ganske enkelt fænomenalt! Har fulgt med i flere år og pisseelsker det.
  På fredags-følger kunne jeg se, at du havde en ualmindeligt smuk nederdel på. Hvor er den mon fra? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak! Det er jeg glad for 🙂
   Nederdelen er fra Marc Jacobs. Købt hos Gare du Robe i Grønnegade.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *