Sneglehuset version 2.0: Altanklar!

INDEHOLDER AFFILIATE

Som sagt er vi ved at opgradere sneglehuset en anelse, og nu når vejret blærer sig som det gør i de her dage, er lysten til at gøre noget ved altanen blevet ret altoverskyggende. Den ligner pt noget der er løgn, og sikke en skam når man er så pisse heldig at have så stor en altan proppet med sol dagen lang. Jeg fik en mail i går om, at der er 20% på Ellos indtil søndag med rabatkoden: 335458 (obs! kan benyttes frem til på søndag d. 15. maj – Men kun en gang pr. kunde), så nu bliver der altså indkøbt lidt til formålet.

Således ser den ud nu, altanen. Ret trist.

altan

Snart kan jeg forhåbentlig vise jer et ‘Efter’-billede, der er lidt mere inspirerende.
Herunder kan I i hvert fald til at starte med se nogle af de ting, vi lige nu overvejer at få hjem til at gøre det lidt hyggeligere derude. Priser og links under billedet (affiliate).
Screen Shot 2016-05-12 at 12.12.52

 1. Bord/reol agtig ting på hjul. Forestiller mig, at der skal stå planter på den. Den findes også i sort og kobber, men jeg er ret vild med den blå version. Den koster 699,- Lige HER
 2. Lille lyserød lågkrukke med GULD prikker! Jeg er helt forelsket i denne og tænker at købe et par stykker og fylde dem med nogle af de sten og muslinger børnene hiver med hjem. Den koster 129,- HER
 3. Lanterne til lys, 349,- HER
 4. Vi venter lige et par år med rigtige møbler til altanen, da jeg simpelthen er bange for at Uma klatrer op på en stol eller et bord derude, så jeg drømmer om store puder eller puffer, som denne til 1399,- lige HER
 5. Guldbakke, der enten kan servere min morgenkaffe, eller stå og pynte på rullebordet med de af børnenes fund, der ikke skal i krukken, og en lille plante. 179,- HER
 6. Quilted øko-tæppe til når det bliver køligt (vi går aldrig ind!) 825,- HER
 7. Bloklys uden ild. Genialt til blæsevejr og babyhænder 3 stk til 249,- HER
 8. Puder: Vi skal fortsat have en masse puder derude. Muligvis med de her betræk:
  Pøllepude (pude + betræk) 229,- HER
  Quilted pudebetræk (fåes i flere farver. Vi skal have lyserød og grå tror jeg) 99,- HER
  Håndbroderet pailletpudebetræk – som jeg helt sikkert ikke giver 1299,- for, men av det er pænt. Findes HER
 9. Gulvtæppe i plast. Ser både pænt ud og forhindrer alt for meget snask i revnerne på altanen. Er ret vild med dette, som også findes i grøn. Find den blå version til 499,- lige HER
 10. Glas til min Gin & Tonic, 4-pak til 399,- HER
 11. Lyskæde til de mange aftener vi skal tilbringe derude, 499,- HER
 12. Jeg kan ret godt lide at bruge forskellige potteskjulere. Det kunne meget vel være dem her, blandet med dem jeg har, der alle er fundet på loppemarkeder eller i gårdens bytterum –
  Den riflede lyseblå koster 289,- HER
  Den mørkeblå vase koster 269,- HER
  Mørkeblå potteskjuler 139,- HER
  Grå potteskjuler 189,- HER

IGEN; Koden du skal bruge for at få 20% rabat er: 335458
Den er gyldig frem til d. 15. maj. Du kan kun bruge den en gang og den virker ikke sammen med andre koder/rabatter.
Happy shopping (også til mig).

6 replies
 1. Maria says:

  Skønne ting!

  Bare lige noget andet. Det der H&M banner i toppen af siden gør, at man ikke kan klikke sig ind på April 2016, Marts 2016 og Feb. 2016.
  Jeg prøvede i sidste uge fordi jeg ville genlæse et af dine indlæg fra februar. Banneret drillede og jeg tænkte jeg ville vente en uge og se om problemet måske så var væk – men desværre.
  Da der heller ikke er noget link i bunden af bloggen (ala “older posts”) til at klikke sig tilbage til tidligere måneder, er det lidt ærgerligt at man pga. banneret aldrig vil kunne læse de seneste tre måneder, synes jeg 🙂

  Kh fra en kæmpe fan

  Svar
 2. Maria says:

  Skønne ting!

  Bare lige noget andet. Det der H&M banner i toppen af siden gør, at man ikke kan klikke sig ind på April 2016, Marts 2016 og Feb. 2016.
  Jeg prøvede i sidste uge fordi jeg ville genlæse et af dine indlæg fra februar. Banneret drillede og jeg tænkte jeg ville vente en uge og se om problemet måske så var væk – men desværre.
  Da der heller ikke er noget link i bunden af bloggen (ala “older posts”) til at klikke sig tilbage til tidligere måneder, er det lidt ærgerligt at man pga. banneret aldrig vil kunne læse de seneste tre måneder du har skrevet. Synes jeg 🙂
  Håber det kan fixes.

  Kh fra en kæmpe fan

  Ps. Jeg læser med fra en Macbook air.

  Svar
 3. Camilla / Chatterings.dk says:

  For det første: jeg vil også! Min kæreste og jeg er i gang med at transformere vores nyshoppede lejlighed om til det, vi så for vores indre blik, da vi forelskede os i den for nogle måneder siden. Den er skøn, eller det bliver den i hvert fald, når maleren er færdig med at fuldspartle og male. Sådan noget tager åbenbart TID! Der er dog et minus: den ligger på 3. sal, og der er ikke altan. Det er dog planen at få tilføjet et sådant vidunder så hurtigt, at banken får et chok 😉 Nå. Det jeg vil sige er, at NØJ hvor vil jeg gerne have en altan, som jeg kunne gøre hyggelig.

  For det andet: jeg elsker, at du altid uddyber dine shoppelister. Jeg kan let blive forvirret over, hvordan jeg kan bruge en grøn kjole eller en fin lyserød krukke med guldprikker. Men du gør det simpelthen så meget sværere at modstå fristelsen til at shoppe samtlige genstande – for du formår at gøre dem levende for mig. Det er virkelig skønt! Nå, det var det. Bare lige en lille roman.

  Svar
 4. Maja says:

  Hej Cecilie

  Jeg er selv igang med at gøre min lille og solforladte altan lidt hyggeligere, så dit indlæg er meget belejligt. Jeg ved ikke om i må det i jeres ejendom, men hos mig fik jeg min far til at indkøbe rionet (sådan noget rustent noget) i den størrelse der passede og der tilhørende potteholdere i forskellige størrelser, så kan potterne komme op og hænge eller fine slyngplanter kan vokse op ad det. Du kan få ret meget på meget lidt plads.

  Ellers hapser jeg et par af dine ideer tror jeg.

  Hilsen Maja

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *