På vej

Klokken 4:30 stod jeg op i dag, det gjorde Uma også, så jeg fik delt en portion havregrød med hende, eller det vil sige hun spiste grøden, jeg drak kaffe og prøvede at få styr på mine sommerfugle i maven, der gik amok! .
Jeg er spændt, nervøs og har været hele følelsesregistret igennem, både i løbet af de sidste par dage, men også bare i de sidste par timer.

Uma græd da jeg gik, og det gjorde jeg så også – På den kontrollerede ‘du må ikke se jeg græder’-måde, altså lige indtil jeg nåede ud i opgangen. Hold kæft hvor jeg kommer til at savne hende, og Otto. Av.

Men nu er jeg i lufthavnen med Cana og resten af holdet, og er snart på vej, helt uden anelse om, hvad der venter de næste tre-fire dage, og jeg ved ikke hvad jeg føler lige nu for at være helt ærlig. Jeg har læst alle kommentarer til mit indlæg om den tur jeg begiver mig ud på. Tak for dem. Allesammen. Jeg tager det hele til mig og med mig.

Nu er det tid. 1 2 3… Afsted.

IMG_7802

 

 

5 replies
 1. MulleF says:

  Rigtig god tur, Cecilie. Jeg kan godt forstå du gik lidt i stykker da Uma blev så ked af det. Men både hun og Otto skal nok hygge sig, så lov mig at du også gør det! 🙂

  Svar
 2. Michala says:

  God tur! Det bliver da en kæmpe oplevelse, glæder mig til at følge med på sidelinien, fredagsfølger er vel stadig aktuelt ik? 🙂

  Svar
 3. Karina Simonsen says:

  Rigtig god tur! Jeg ved helt inde i maven hvordan det er at skulle forlade sine børn og tage “på eventyr” = fyldt af blandede følelser. Jeg håber, du formår at nyde det – og huske, at du snart er hjemme hos dem igen og så har nogle spændende oplevelser med dig hjem. De har det godt! og du er der alle de andre dage.

  Svar
 4. Cille says:

  God tur. Jeg kan godt forstå præ-savnet. Jeg var 14 dage i Kina da min yngste var 1 år. Og det var ALT for længe. Og ikke noget jeg har gjort siden – faktisk gæør jeg det aldrig igen – ikke før de er voksne 😉

  Svar
 5. Louise says:

  Nyd din tur i fulde drag, glæder mig til at høre om den, når I er hjemme!Så fedt du tager afsted.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *