På date med en seks årig og øjebliks savn til dengang vi var to

Jeg har set rigtig meget frem til i dag. For det var dagen, hvor jeg skulle være sammen med min søde førstefødte en hel dag- Bare os to. Ingen lillesøster, ingen far, bare Otto og mig.
Vi gik i biffen og så Kung Fu Panda i 3D, hvilket var en kæmpe oplevelse for især barnet, der synes det var SÅ sejt at skulle have de der briller på i PLASTIK – Jeg havde sagt de nok var i pap, så det var som at få en massiv opgradering at få tildelt et par i massiv plast, altså set fra en seks årigs perspektiv – Vi var tilmed helt alene i salen, da der åbenbart ikke var andre, der havde lyst til at se samme film i dag. Ret hyggeligt.

IMG_7650
Da filmen var slut, gik vi på jagt efter mad. Jeg havde lovet at vi skulle have pizza på Gorms, men havde ikke lige tænkt over, at det var helligdag, så Gorm havde ikke åbnet for biksen på Fisketorvet, og vi måtte finde på en plan B.
Vafler på Mad og Kaffe på Sdr. Boulevard! Hvilket desværre heller ikke kunne lade sig gøre, da vi ankom netop som køkkenet lukkede ned og skulle gøre klar til frokost. Det var lige på grænsen til hvad en seks årig, der nu var kold og havde ondt i benene, kunne holde til, men så kom hans mor i tanke om at have hørt om de Oreo milkshakes, der er at få på burgerrestauranten Jagger nede på Istedgade, og med den besked var det som om, at de seks årige ben virkede lidt igen.
Ganske rigtigt var Jaggers Oreo milkshake som en lille iskold slurk af himmelen, og også deres pomfritter og mayo var et kæmpe hit. Vegetarburgerne, som jeg tidligere har fået og nydt, var ikke helt i skabet denne gang, men de gled dog ned og Otto elskede de seje højstole som vi sad på, de kunne nemlig dreje rundt.

IMG_7662

Efter at have spist, tegnede vi lidt på tavlen som er sat op inde på Jagger, og hapsede en burger med hjem til faderen, der ventede hjemme i gården med Uma.
Hele vejen hjem havde Otto Oreo-kvalme, hvilket jeg selv har lidt af flere gange, og som satte gang i en lang snak om forskellige typer kvalme. Både dem man spiser sig til -flødekvalmen, kagekvalmen og pomfritkvalmen for eksempel, den slags der kommer når man er bange eller glæder sig, og den der dukker op på grund af sygdom. En snak som dem, der har haft samtaler med seks-årige om hvad som helst, sikkert godt kan forestille sig, bringer en masse spørgsmål og interessante iagttagelser med.

En helt perfekt dag, som jeg godt gad have flere af. Dage eller stunder, hvor det kun er os to.  Selvom jeg elsker vores liv sammen, allesammen, savner jeg også ind imellem den tid, hvor det bare var mig og Otto – Og som Otto selv meget rammende sagde ‘Jeg savner det ikke hver dag, men når jeg tænker på det – Så savner jeg det lidt’.

IMG_7776

 

4 replies
  1. Jeannette says:

    Får altså næsten tårer i øjnene af dette indlæg.. puuh ha… er selv alenemor til en dreng på nu 11… og efter 9 år kan jeg stadig ikke overskue, hvis nogen skulle blande sig i vores liv… vi har ikk lige en far vi smutter tilbage til frivilligt 😀 Så dit indlæg fik mig i den grad lige til at tænke på alle de hyggestunder jeg har med min dreng.. og nu glæder jeg mig til vores ferie, hvor han skal opleve vores hovedstad for alvor. Har booket 4 overnatninger på hotel, så måske vi skal forbi Jagger til Oreo milkshake og fritter 🙂

    Svar
  2. S says:

    Du har verdens bedste søn, jeg forelsker mig mere og mere i ham indlæg for indlæg. Creepy I know, men han er sgu så bedårende, betænksom og opmærksom!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *