Ny hverdag, nyt selvværd, mere kærlighed

Uma, for fanden! Hun er så sød og nuttet og grineren, men hun skal simpelthen lige øve sig lidt på det der med at sove. Eller, altså når hun først sover, så sover hun fint, de første otte timer – men så begynder hun at flitsbue den fra ved en tre tiden. Græder lidt, rejser sig i søvne, råber, banker sig selv ned i sengekanten, vikler sig ind i lagner og dyner, med sine forældre rendende ind og ud på skift, helt skeløjede og stille.  Når klokken er et eller andet sted imellem fem og seks og vi har haft to-tre timer med afbrudt søvn skifter gråden og bliver til smil, grin og ‘Hej hej he hej heeeeej’ og en af de voksne, oftest den der har været oppe færrest gange i timerne optil, forbarmer sig og står op med barnet.

Det er en fase, det er en fase, det er en forbandet fase. I know.

Bortset fra de onde nætter og morgentimer, går det simpelthen så fint herhjemme i Sneglehuset. Der er gang i begge vores virksomheder og vi har begge rigtig mange spændende projekter på menuen, hvilket virkelig sætter gang i ambitionerne og humøret. Otto er glad for skolen, Uma elsker sin vuggestue, Leo lader til for alvor at føle sig hjemme, når han er her, katten har forstået at fødder ikke er legetøj, og jeg er ualmindeligt forelsket i min mand i de her dage, som allerede takket være vejret og sine sydlandske rødder har fået en næsten nøddeagtig kulør, der bestemt ikke gør ham grimmere. Det kan siges meget kort; Jeg har ikke meget at brokke mig over. Så skulle det lige være ubetalte fakturarer og det kløene myggestik, der sidder på mit inderlår og får det til at se ud som om at jeg rager på mig selv, når jeg kradser i det.

I perioder som nu kan jeg godt blive helt overrasket over, at være glad. Nok fordi at jeg i så mange år ikke var det 100%. Der var altid et eller andet. Savn, magtesløshed, ensomhed, et ødelagt selvværd. Sådan er det ikke længere, og slet ikke lige for tiden. Det er så forbandet fantastisk, og jeg kan næsten bliver helt rørstrømsk over det. At jeg for bare tre år siden var så snotforvirret og ærlig talt og helt oprigtigt troede på, at jeg ikke kunne elskes og nok heller ikke havde mere kærlighed selv, udover den ubetingede og ekstreme kærlighed til Otto. Ham elsker jeg stadigvæk lige så meget, måske endnu mere, og der er alligevel en masse kærlighed at dele ud af, til Uma, til min mand, min stedsøn, mine veninder, forældre og søskende og for første gang længe; Til mig.

… Og sådan blev et indlæg, der blot skulle handle om vores hverdag, noget dybere. Fik jeg sagt, at jeg også elsker at blogge?!
IMG_8123

 

 

18 replies
 1. Cæcilie says:

  FEDT MAN! Fedt fedt fedt! Man kan mærke din glæde gennem skærmen, og den smitter! Virtuel long distance-five og kæmpe krammer fra mig 🙂

  Svar
 2. M says:

  Ih hvor bliver jeg helt glad på dine vegne sneglcille. 😊 dog ikke så charmerende da vandet næsten sprøjtede ud af munden på dig da jeg læste sætningen om det inderlårs-kradsende myggestik 😂 for fanden. Priceless, hvilket forresten minder mig om at jeg lige så vel hader at få et ’sugemærke’ på røven. Det er ligeså pinligt at stå at rage sig på røven i offentligheden.

  Svar
 3. Susanne says:

  Skønt indlæg, man bliver jo helt glad af at læse det! Vi venter btw stadig på, at katten forstår at fødder ikke er legetøj. Hun er syv.

  Svar
 4. MulleF says:

  Hvor er det bare skønt, at du har det så dejligt. Det har du også fortjent i den grad! Men med sådan en fantastisk sød familie, så er det jo svært at være andet end glad.

  Kh

  Svar
 5. Stinne says:

  Jeg elsker at følge med på din snap. Det er så hyggeligt! Håber det er i orden jeg spørger i dette indlæg, men hvor er dine super fede sandaler fra? 🙂

  Svar
 6. Katrine O. says:

  Har fulgt dig helt fra starten, da jeg lige var blevet gravid med den første, da du begyndte at blogge. Og nøj hvor har di været igennem meget…både opture og nedture. Den glæde, der lyser ud gennem skærmen i dine blogposts, er så skøn og varmer mig som læser. Du fortjener det SÅ meget! Håber dog Uma forkæler jer med lidt bedre søvn, men ja det er jo en fase som så meget andet med de skønne små😊

  Svar
 7. Maria says:

  JAAAAAAA! Du fortjener det mere end nogen anden. Altså at være glad og lykkelig.

  Kunne være rigtig fedt med et seperat indlæg om det med selvværd, hvis du orker det en dag. Kæmper selv med det 🙂

  Svar
 8. Eva says:

  Hvor lyder det bare dejligt for dig/jer!
  Jeg er en af dine relativt nyere følgere og har netop læst dine indlæg om jeres historie med kærlighed, graviditet og break up. Desværre står jeg lige nu nærmest i præcis samme situation. Skal føde om 7 uger og er blevet alene efter 4,5 år. Hvis du kunne tænke dig det, kunne jeg enormt godt tænke mig at høre om tiden, hvor I lige havde fået Otto, men samtidig ikke var sammen. Jeg mener, hvordan foregik det? Holdt I barnedåb for begge jeres familier, hvor meget så Freelancer sin søn osv. Og hvordan var det følelsesmæssigt for dig at stå med et lille nyt barn – som jo (forhåbentligt) var en glædelig begivenhed – samtidigt med, at du (sikkert) var ked af, at forholdet var gået i stykker?

  Bare lidt tanker og ønsker herfra 🙂 Tak for nogle virkelig gode indlæg og god dag!

  Svar
  • Maria says:

   Hej Eva,
   Som trofast læser kan jeg kun anbefale dig at læse bloggen fra ende til anden. Start med de aller ældste indlæg. Verdens bedste overspringshandling og du får svar på (næsten) alle dine spørgsmål.
   Ønsker alt det bedste for dig kvinde til kvinde. Lortesituation at stå i!
   <3

   Svar
   • Eva says:

    Tusind tak Maria! 🙂 Det må være noget af det, jeg skal bruge min barsel på så!
    Og TAK for din opmuntring!

    Svar
  • Louise says:

   Puha, det lyder sgu ret hårdt, Eva. Du er sikkert mega sej og jeg sender dig lige en high-five herfra – du bliver sikkert en fantastisk mor midt i sådan noget rod!

   Svar
 9. Cille-Badille says:

  Det er meget sjældent at jeg kommenterer på indlæg, men jeg har læst samtlige. Men jeg bliver nødt til at sige, at jeg blev så rørt på dine vegne ved at læse dette indlæg, at jeg nu sidder i bussen med tårer i øjnene. Jeg håber at din lykke varer ved, det lader til at den er velfortjent. Varme hilsner fra en ivrig læser

  Svar
 10. Emilie says:

  Sikke et dejligt indlæg.😊 Dejligt alting bare flasker sig for jer nu, det er også velfortjent!
  Læser alle dine indlæg og har læst tilbage til start. Du er klart en af mine yndlings bloggere og jeg er vild med din tøjstil😊 Tak for dig og din blog!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *