Lyn-levering, en voucher og verdens pæneste buksedragt

INDLÆGGET ER SPONSORERET

matm1

Jeg har tidligere delt min begejstring for det koncept webshoppen Me & The Met har, hvor de til deres kunder i København leverer tøjet man bestiller samme dag. Mange tøjkriser kan reddes af den fidus, og heldigvis er det samtidigt nogle drøn lækre mærker de fører på sitet. I sidste uge trådte jeg en anelse udenfor min comfortzone og bestilte en rød (!) buksedragt inde på Me & The Met, en nedringet og kortbenet en af slagsen fra Designers Remix, sammen med en helt perfekt trekvartærmet tynd frakke fra mærket An Ounce.

Jeg tog begge dele på da jeg skulle ud og spise med min veninde i onsdags, hvilket blev den sidste dag, hvor man kunne have bare ben i denne omgang, så dragten er pænt hængt på en bøjle, mens at jakken har været flittigt i brug til både jeans og kjole.

Jeg kendte faktisk ikke An Ounce som frakken er fra, men efter stor succes med min første style derfra, bliver det ikke sidste gang, at jeg bestiller noget fra dem. Designers Remix kendte jeg til gengæld rigtig godt, og blev endnu engang ikke skuffet. Der er bare noget helt særligt ved deres tøj, der ligesom kan lidt ekstra, men alligevel altid er simpelt, og bare sidder skidegodt på de fleste kvinder. Jeg er i hvert fald kæmpe fan, også af min nye røde dragt, hvis farve slet ikke er så farlig alligevel.

Lige nu får du, hvis du signer up til Me & The Mets nyhedsbrev en voucher på 200kr til webshoppen, hvilket altså betyder, at du får 200 kroners rabat på dit næste køb. Du skal bare bruge den indenfor de næste to uger. Jeg har selv kigget på denne her kjole, den her mega seje top, uh og de her sandaler!! Der er med andre ord rigtig meget lækkert at finde.

Du signer up til nyhedsbrevet lige HER.

 

matm2

… Har lige givet lidt rigeligt gas med filteret på det første billede her. Farven på dragten matcher billedet til højre bedst.

Indlæg og tøj er sponsoreret. Mine ord og holdninger er ikke købt.

2 replies
 1. Mie says:

  Du ser knaldgodt ud i rødt, Cecilie. Hvordan er størrelsen mon? Der er kun en 36 tilbage, og der er måske en chance for at den bliver liiiige lille nok.

  Svar
 2. Sneglcille says:

  Tak Mie 🙂
  Jeg er lidt i tvivl omkring størrelse da jeg nærmest ikke ved, hvad størrelse jeg selv bruger pt. Men vil umiddelbart sige den er ret true to size, altså en straight up small/36.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *