Langsom solofredag

Klokken er lige lidt over 14 og jeg har netop placeret mig på langs i min seng under et tæppe. Jeg er ikke syg eller noget, men jeg er alene hjemme og jeg har pludselig hele tre timer, inden jeg skal ud af døren. Min mand fik den ide, at tage alle børnene med ud til sin mor, sådan at jeg kunne få fred og ro helt indtil i morgen, og ovenikøbet ikke behøver tænke over, hvor længe jeg bliver ude i aften, eller hvor høj en promile jeg får oparbejdet. Jeg kan ikke helt huske hvornår det sidst er sket, faktisk mindes jeg ikke, at have været alene i lejligheden i mere end få timer af gangen, siden Umas ankomst sidste år. Det er ret skønt og alligevel ret mærkeligt. Men jeg skal og vil få det bedste ud af det. Så nu ligger jeg og slapper fuldstændigt af og om lidt tager jeg et langt bad. To ting, der sjældent prioriteres eller er muligt i weekenderne. Eller hverdagene.

I aften har jeg inviteret en helvedes masse bloggere på bar, for som jeg skrev i invitationen, bliver fredagsbarerne som selvstændig ind imellem så ensomme. Og takket være min mands fremragende ide om at tage hjem til sin mor indtil i morgen, er den plan lige pludseligt så meget bedre.

Jeg er fan af det hele. Husk, at der er Fredagsfølger på Snapchat i dag (Sneglcille), hvor jeg indtil videre har talt om støvsugning og rotter, og senere altså tager jer med til fredagsbar. Men nu bad, et langt uforstyrret et, med høj musik og maske i både hår og face.

God fredag til jer!

IMG_6890

Blazer fra Stella McCartney – Fundet hos Gare du Robe i Grønnegade til halv pris.
Stribet trøje fra COS
Denim nederdel fra Storm & Marie X Marie Jedig HER

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *