Ikke så heldig…

Kender I de der dage, hvor alt går lidt skævt fra starten og ligesom forfølger en dagen lang? Er det måske det man kalder Tycho Brahes dag? (egentlig et meget fedt navn, hva? Tycho… Gad vide hvor mange der hedder det i dag)
Sådan en dag var denne grå torsdag for undertegnede. Altså, ikke alvorlige ting, vel – men sådan noget som at revne sine bukser, slå sin tå, tabe sin telefon, igen og igen, den slags… Lad mig ridse op på bedste ‘I øvrigt’-facon:

 • Lider jeg af noget allergi af en art, sådan noget høfeber lækkert noget, der byder på snot og kløe i svælg og ansigt, hvilket i dag resulterede i, at der ud af min næse dryppede noget af det her tynde allergi-snot direkte ned på min babys nye sko, i vuggestuen. … Det var der nok ikke nogen, der så. Bortset fra, at det var der.
 • Havde jeg engang en negl på min højre lilletå, nu har jeg kun en halv. Det var noget med en sandal og en stentrappe. Av.
 • Skrev jeg i mail til ret vigtig kontakt: ‘Lad os da drikke en kop kaffe sammen i næste uge, hvis du har tis’ … Ja. Tis.
 • Revnede mine bukser for fuld smadder, i hvad der skulle være et elegant hop ned fra min cykel. Ingen er elegante med røven hængende ude af en silkebuks.
 • Er jeg det sted i min cyklus, hvor trængen til salt og fedt rammer aller hårdest og købte derfor chips i underlige smagsvarianter, og mødte i selvsamme tidligere crush med ny yndig kæreste, og så stod jeg der med favnen fuld af chips med Holiday- og chili Bearnaise-smag… I revnede bukser.
 • Slugte jeg en hel vindrue midt i en samtale med en forælder på skolen, og fik så blanke øjne i mit forsøg på at skjule det, at jeg muligvis tror han blev i tvivl om jeg stod og blev lidt rørstrømsk over vores samtale. Om børnekunst.
 • Kom jeg til at sige ‘udløsning’, da jeg mente ‘forløsning’ … Til min søns klasselærer.

… Jeg skal med andre ord tidligt i seng, altså når jeg har spist de der virkelig lækre ulækre chips. Chili Bearnaise? Seriøst?!

IMG_8276

 

 

 

28 replies
 1. Rita says:

  For filan! Sådan nogle dage er virkelig irriterende, men for det meste kan man grine af det meste, en dag eller to senere – som f.eks revnede bukser 🙈

  Din allergi kan godt lyde som græsallergi 😤 Det fik jeg sidste år. Træls! Det skal da tjekkes. Men drop alnok allergipiller – de er enormt sløvende. Prøv at skylle næsen med saltvand, dagligt. Det kan tage det værste.

  I øvrigt blir jeg nu NØDT TIL at opstøve chili bearnaise chips!!!! 😱

  Svar
 2. Louise says:

  Grinede så højt over andet sidste pkt, at baby vågnede – og fortsatte ved sidste pkt. Virkelig sjovt.. Du skriver fremragende!

  Svar
 3. Louise says:

  Åh gud! Revnede silkebukser. Av.
  Til genfæld lyder Holiday chips som noget jeg skal have fat i.!!

  Det må være en rigtig Tycho-dag i dag.
  Min har også været helt skidt. Måske straf for at jeg spiste Bugles chips til morgenmad?
  – Ava, min datter på 4 mdr., har været så sød med at skide i MIN side af sengen. To gange. På en dag.?!
  – Jeg har smadret et glas.
  – …og en vase.
  – Spildt kaffe i sofaen.
  – …og på min nye silkekjole.
  Hurra for at dagen snart er slut!

  Svar
 4. Line says:

  Hahahaha! Vækkede også lige et barn af mine kluk-grin! Det tynde allergi-snot er det værste, det sniger sig lige ud uden warning. Synes de lyder interessante de der chili-bearnaise Chips, kom gerne med Update på smagen.

  Svar
 5. Monica says:

  Åh, og HVOR kan man købe chili bearnaise chips?? Det er det eneste, det her indlæg mangler 🙂

  Svar
 6. Marie says:

  Ham der spillede valentin i Jul på Slottet hed Jens Zacho Boye. Tænk hvis Tycho blev gift med ham. Tycho Zacho. Og de fik en søn- Hugo Tycho Zacho…

  Svar
 7. Stine says:

  Åh, TAK! Jeg har også haft sådan en dag i dag. Min søn sov knap 25 minutter i formiddags – jeg havde netop fået skyllet sæben ud af håret i et hårdt tiltrængt bad. Løber udenfor mens jeg smider en kåbe om kroppen og et håndklæde om håret. Mens jeg frustreret står og forsøger at få min søn til at sove igen/stoppe med at skrige, kommer skorstensfejeren. En ung, ikke grim skorstensfejer. Han vil gerne komme forbi i morgen tidlig. Super. Så prøver jeg at have tøj på der. Og ikke være ved at smide min søn ud af barnevognen..

  Svar
 8. S says:

  Den med vindruen resulterede i mascara ned af kinderne……… JA! – sprang renserutinen over i dag.. 🙂

  Svar
 9. Lika says:

  Hahahahaha kæft det var sjovt! især den med vindruen. Kan i øvrigt godt nikke til lignende uheld..

  Svar
 10. Cille says:

  HVis ikke mit fiktive næste barn, som jo er en søn skulle hedde Gabriel – så skulle han da så meget hedde Tycho 🙂

  Svar
 11. Camilla says:

  Tycho hed i virkeligheden Tyge… Ikke så specielt igen 😉 Måske bare en slags kælenavn. Lidt ligesom Sneglcille ikke hedder… Sneglcille. Måske nogle om et par hundrede år vil spørge om noget lignende “Tænk hvis man hed Sneglcille? Sejt navn…”. Tiden er en sjov størrelse.

  Svar
 12. Natasja says:

  Du er sjov! … Og sådan et fint menneske.
  Det er så dejligt at følge med her, i dit univers ☺️👌
  … Særligt også på Snappen, fantastiske små klip og videoer du laver! Altid noget at kigge på når babyen sover her👌🎈;)
  Hav en fantastisk dag Cecilie 😎

  Svar
 13. Frida Andersen says:

  Note to self:
  Læs aldrig Sneglcilles “iøvrigt indlæg”, når du sidder på læsesal.

  Jeg flækkede fuldstændig af grin over de sidste to punkter, og nu sidder jeg her og tørrer mine våde øjne, mens folk stirrer surt på mig. Undskyld. Det var bare så pisse sjovt.

  Svar
 14. Thea says:

  Vi overvejede kraftigt Tycho, da jeg var gravid for fire pr siden. Så meget at maven hed Tycho, men Tycho ligger bare lidt for tæt på Tykke til, at jeg kunne få mig selv til at navngive et barn det. Men det er et sejt navn.

  Svar
 15. Sisi says:

  Hahaha 🙂
  Det kan godt være at det har været en af de knap-så-heldige dage for dig – men hvor er det fedt, at du vender det til noget der bringer latter, smil, glæde og “identificering” herude på den anden side af skærmen!
  Tak, og skål for en god weekend! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *