I øvrigt #50

 • Føler jeg næsten, det bør fejres, at dette er ‘I øvrigt’ nummer 50!
 • Er det bare kun nummer 49, for der var jo et jeg sprang over engang. Vi gemmer fejringen til 101.
 • Fik jeg mit livs tredje spraytan i sidste uge. Havde helt glemt, hvor stor en forskel det gør og ville nu ønske, at jeg kunne få en hver dag, nåhja eller hver femte måske bare. Har sjældent set så udhvilet og frisk ud som i dagene efter.
 • Er jeg dog knap så pjattet med selve spraytan-processen. Det er som om at det aldrig bliver rigtig fedt at stå i sære positurer uden tøj på foran en du har kendt i to minutter, mens iskold væske bliver fordelt på hver eneste millimeter af din krop.
 • Har jeg droppet det med at passe på, hvad jeg spiser. Det holdt ikke så længe, men til gengæld var det virkelig kedeligt.
 • Er der en bonus ‘I øvrigt’ lige HER på Bahne bloggen, hvor jeg vil være at finde et par gange om måneden fremover.
 • Kom jeg i tanke om at jeg som helt ung gik i solarie i en videobutik. Det er sgu da sært?!
 • Begynder så småt at overveje om jeg er klar til at se gyserfilm igen. Har undgået dem i årevis, meeeen før jeg fik børn ELSKEDE jeg gys.
 • Er Otto hjemme med tårnhøj feber i de her dage, og jeg kan tilføje endnu et mega plus til det med at være selvstændig. At kunne være hjemme med sit syge barn uden at sætte himmel og hav i bevægelse i forsøg på at finde pasning. Jeg arbejder i køkkenet. Barnet ser film i stuen.
 • Bliver hjemmekontoret om få måneder udskiftet med et ægte kontor og jeg glæder mig!
 • Skal vi på ferie om tre uger og jeg kan næsten ikke vente med at fortælle det til Otto, som cirka dagligt spørger, om vi ikke nok snart skal ud og rejse igen.
 • Danser jeg altid når jeg er alene hjemme. Det troede jeg også andre gjorde. Det gør de ikke.
 • Blev jeg simpelthen så dårlig til træning i sidste uge, at jeg for første gang længe slet ikke har lyst til at skulle derop igen. Men det skal jeg. Nu!

Screen Shot 2016-05-24 at 11.37.13

20 replies
 1. Louise says:

  Video4? Hahaha. Der tog mine forældre også sol. Og senere gjorde jeg det også selv, før jeg skulle konfirmeres. Men jo, det er egentlig ret sært, hvordan man fik de to ting til at hænge sammen 😀

  Svar
 2. M says:

  Haha. Til det med at danse derhjemme.. Der må jeg lige have labben i vejret. Der er jeg altså med. 😉 Hvem elsker ikke at shake popo’en lidt når man er alene hjemme?

  Svar
  • Cæcilie says:

   Jeg er med jer! Til mit forsvar bor jeg så også alene, så jeg gør det virkeligt ofte. Nogen gange er det jo umuligt at stå stille, når der kommer en god sang på playlisten!

   Svar
 3. Maria says:

  Det var tider dengang solarie var noget alle gjorde… I min (lille provins-) by var der op til en times kø foran byens solcenter hver søndag aften, hvor man fik ekstra 5 minutter gratis. Jeg var kronisk orange i 3 år.

  Kan du anbefale et godt spraytan-sted i Kbh?

  Svar
 4. Amanda says:

  Uhh, hvor skal I på ferie henne? Kunne være fedt med et indlæg omkring det og hvad I har tænkt jer at skulle opleve 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi skal til Kreta – Vi skal dase, spise græsk salat og is hver dag, være på stranden, svømme i poolen og flade totalt ud 🙂

   Svar
 5. Mette Z says:

  Jeg danser da også alene! Også i haven, mens jeg slår græs, ordner brænde, når jeg løber og kører bil (jo, det kan man faktisk godt). Hvis jeg har musik, så bliver det bare sådan.

  Svar
 6. Marie // Maries Fabrik says:

  Indledte engag samtale med sprit ny veninde omkring hvilken type musik der var at foretrække til dansk ved henholdsvis opvasken, madlavning og foran spejlet. Stilhed i røret, så jeg kører videre til graden af påklædning under seancerne. Indtil jeg hører stilheden.. Det tager mig yderligere lige liiidt for langt tid at forstå, at hun rent faktisk ikke er typen… Stor åbenbaring. Der er grundlæggende to slags mennesker..

  Svar
 7. S says:

  Jeg danser ikke.. til gengæld synger jeg, alt hvad jeg gør. “Nu skal jeg have en lille kold cola, fordi eksamen er hårdt og min hjerne snart koger over!”

  Svar
 8. Simone says:

  Indrømmelse: Jeg danser når jeg er alene hjemme.. Og det går ikke stille for sig. 🙂
  Så du er ikke alene om det!
  Go’ aften!

  Svar
 9. N says:

  Jeg danser også tit i stuen, når jeg er alene hjemme, og er jeg rigtig vinterdeprimeret, danser jeg rundt i bikini – dem overfor må tro jeg er vanvittig!

  Svar
 10. TinePJ says:

  I min hjemby var kombinationen en skobutik med sol. Det har jeg aldrig før tænkt over var en mærkelig kombi, men det er det da! Haha

  Svar
 11. Lise says:

  Uh jeg er en god danser hjemme på mit køkkengulv. Nogen gange kun til musikken i mit hoved. Men oftest til det mest kaloriefattige popmusik man kan opdrive.

  Svar
 12. Stine says:

  Hej 😊 Apropos rejser var det så noget med, at du ville lave et indlæg med gode råd til ferie i LA med børn? Tak for en inspirerende blog

  Svar
 13. Katrine says:

  Du er ikke alene om at danse når du er alene hjemme 🙂 jeg både danser og synger for fulde gardiner så snart min mand har forladt matriklen 😉

  Svar
 14. Lisbeth says:

  I min hjemby lå solariet i kombination med en køreskole. Et solarie kan åbenbart kombineres med de fleste butikker. men mærkeligt er det 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *