I øvrigt #49

 • Kan jeg ikke passe noget af mit sommertøj længere. Hvilket jo er udmærket eftersom, at det betyder, at det der træning virker, men det er knap så optur for min økonomi.
 • Skal jeg på tre rejser den næste måned, den første allerede på torsdag, og bliver faktisk derfor nødt til (!) at shoppe inden
 • Har jeg muligvis halsbetændelse
 • Blev vores nye seng leveret i dag! Den er fra Auping og den er intet mindre end fantastisk. SLUT med at sove på for lidt plads på noget, der føles som en bunke jord.
 • Trigger ordet ‘Friyay’ et eller andet i mig. Jeg bliver nærmest arrig. It’s not a word, for fanden!
 • Tror jeg muligvis at jeg tidligere har skrevet det med Friyay. Men så alvorligt er det altså.
 • Forstår jeg ikke helt, hvorfor der ikke findes købe-mandelmælk med mere end max 7% mandler i. Jeg ville med glæde betale lidt ekstra for den ægte vare. Nu laver jeg det selv – Også nemt, men også lidt irriterende når man ikke har fået det lavet og craver iskaffe NUUUU.
 • Har jeg sagt ordet ‘optur’ så mange gange på snapchat i dag, at jeg er begyndt at irritere mig selv.
 • Lover jeg at huske at gemme denne uges Fredagsfølger, så I der ikke har givet jer hen til Snapchat endnu også kan være med. Det er OPTUR.
 • Har jeg haft lyst til P-tærter i en uge nu. I flertal.
 • Er det nu besluttet at vi hiver endnu en væg ned herhjemme.
 • Skal vi ud og købe køjeseng til børneværelset i weekenden. Hvor finder vi en pæn hvid en? Er det virkelig Ikeas den træfarvede, vi bliver nødt til at male selv? Hjælp.
Screen Shot 2016-05-13 at 15.51.35

Sådan ser vores nye soveværelse ud pt.

 

 

35 replies
 1. Maj-Britt says:

  Må jeg anbefale en god skrædder til tøjet der er blevet for stort. Det kan godt betale sig hvis du har noget tøj du er ekstra glad for. Har du tjekket Ellos for en køjeseng.

  Svar
 2. Vega says:

  Super lækkert med en ny stor seng! Jeg er lidt misundelig, men vi har absolut ikke plads med vores 60 m2. Jeg kom dog helt til at tænkte på: hvor er alt jeres tøj??? Har I et walk in rum eller hvor er de store skabe man har brug for til alt sit tøj??

  Svar
 3. Joan says:

  Ang køjesenge kan jeg anbefale ethjem.dk hvor de har nogle virkelig lækre børnemøbler der holder

  Svar
  • Charlotte says:

   Den er godt nok pæn – men er der vitterlig nogen, der betaler 14.000 kr for en børneseng? (11.400 uden sengeskuffen). Hvor der også skal smides to madrasser oveni puljen?
   Jeg ville ikke kunne magte det – tænk hvis den fik en ridse eller tuschstreg – så hellere nogle år med noget billigere og en fed “varig” stol til stuen 😎

   Svar
 4. Katja says:

  Vi har fundet fin hvid køjeseng i trævare fabrikkens udsalg. De findes på Vesterbrogade og kan levere til bopæl ☺

  Svar
 5. Mai says:

  Kan anbefale Manis-h i hvid fra trævarefabrikanternes udsalg. Den kan også laves til halvhøj seng og har skuffer under 🙂

  Svar
 6. Anne Dahl says:

  Stod i fem minutter i Netto og savlede over en pose med mini P-tærter, købte den ikke…fortryder nu. MEGET!

  Svar
 7. Anette says:

  Hej. Jeg kender ikke din blog, men den ser fin ud. Den kom frem som “sponsoreret” på Facebook. Det var bare super-ærgerligt, at det første, der møder en, når man åbner bloggen i browseren på mobilen er en reklame for Round-up. Jeg er sikker på, at du ikke vælger reklamerne selv, men hvis du kan vælge fra, ville jeg nok vælge den fra. Round-up er noget lort!! God weekend 🙂 og god fornøjelse med shopping på Ellos!

  Svar
 8. Lul says:

  Vi har købt en hvid køjeseng i Ønskebørn af mærket Hoppekids Basic til 2000 kr. Den er meget mere robust end de køjesenge vi kiggede på i IKEA. Den er 70×160 cm, og passer til IKEAs junior madrasser, og det er en helt perfekt størrelse til vores børn på 2 og 7 år (hell, jeg er også faldet fint i søvn i underkøjen et par gange på trods af mine 170 cm). Vi har undladt det mellemste trin på trappestigen, så den lille ikke kan kravle op, men den store godt kan, og det er satme smart, hvis du spørger mig!

  Svar
 9. Elisabeth says:

  Jeg kan heller ikke passe mit sommertøj, hvilket siger mig, at chokoladen virker….
  Uh, hvor skal I vælte væg? Jeg har også lyst til at vælte en væg. Og hive savsmuldstapetet af i stuerne. Og male førstesalen. Helst det hele på én gang!

  Svar
 10. Mai-Britt says:

  Vores børn har en hvid flexa-køjeseng. Den er ok og ret neutral. Hvis jeg havde flere penge, havde de fået den fra Oliver Furniture. Den er SÅ fin!

  Svar
 11. Line says:

  Tak for en super fed blog, du er så inspirende😊 kunne du ik’ skrive et indlæg om hvad du spiser i løbet af en dag? Og evt, lidt om din træning?😊

  Svar
 12. Mette H says:

  Kommentar til Simone – (den ville ikke lade mig svare direkte)
  For opskrift på mandelmælk, og mange andre slags vegansk mælk, så tag et kig på http://www.neohippie.dk – hun er vældig inspirerende. Især også til sund meget syndig mad (bla ferrero rocher, brownies og jeg ved ikke hvad)

  Svar
 13. Jo says:

  Vi har en fra Ethjem. Den er solid, voksenstørrelse, der kan monteres sengehest både foroven og forneden og stigen kan hægtes af. Det sidste er virkelig godt for mindre søskendes sikkerhed. Den største klatrer bare op ad en anden vej når stigen er pillet af, det kan den sagtens holde til.

  Svar
 14. Charlotte says:

  Er 7% mandler ikke en helt fornuftig mængde? Den opskrift jeg bruger på hjemmelavet mandelmælk har 50 gram mandler til 1 liter vand – det er ca. 5% mandler og 95% vand (udregnet i gram). Det bliver hurtigt noget tykt stads, hvis der bruges for mange mandler i forhold til mængden af vand 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det kan jeg ikke regne ud, men jeg bruger væsentlig mere end 50gr til en liter. Mindst 150, måske 200. Smagen siger mig, at der er mere end 7% mandler af det færdige produkt, men jeg kan jo ikke vide det. Det bliver ikke tykt synes jeg. Jeg bruger en slowjuicer, måske det gør forskellen.

   Svar
 15. Anne-Sofie says:

  Vi har køjeseng fra ‘et hjem’ og er sindssygt glade for den. Den kan skilles ad så den også kan laves til almindelig seng, høj eller halvhøj seng.
  Hvis jeg havde pengene ville en køjesenge fra Oliver furmiture helt sikkert være et godt bud!
  Og tak for en dejlig blog Cecilie. 🙂

  Svar
 16. Louise says:

  Hej Cille,
  Jeg gør mig egentlig ikke så meget i børnemøbler, men jeg ved at Olivers Furniture har riiigtig fine ting til børneværelser – også køjesenge 🙂

  Svar
 17. Lotte K-W says:

  Den blå avis – der bugner det med senge til gode priser. Og så kan man bruge lidt ekstra på gode madrasser – WHO are you kiddin, der kommer jo også til at sove voksne i de senge… Går ud fraI også nogle nætter har sengebinko hvor ingen vågner i den seng de blev puttet i. Derfor ville jeg heller ikke købe juniorstørrelse, slet ikke med en knap 7 årig i huset.

  Svar
 18. Tina says:

  Jeg er HELT med dig, mht. “Friyay”. Får lidt lyst til, at rive mit hår ud, når jeg ser et billede med teksten på instagram.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *