I øvrigt #48

 • Skal jeg holde blogger-fredagsbar i morgen og føler for alvor den der grumme folkeskolefølelse lure.
 • Fik jeg den vildeste narrefisse af en dessert i lørdags, som både lovede saltkaramel og cookiedough, men som smagte af ingen af de ting. Jeg er virkelig såret over det.
 • Elsker jeg det her indlæg hos min navnesøster.
 • Har jeg opdaget butikken Gare Du Robe i Grønnegade, som sælger designertøj fra tidligere sæsoner til halvdelen af prisen. Fuck og yes, på samme tid!
 • Overvejer vi lidt om vi skal have en bil, så nu overvejer jeg lidt om jeg skal have et kørekort…
 • Er helligdage sgu lidt noget pis, når man er selvstændig, og ustruktureret.
 • Har jeg en veninde der aldrig låser sin cykel og det giver mig seriøst dårlige nerver. Så meget at jeg drømmer om det om natten. #vesterbrobarn
 • Drømte jeg også at jeg var kærester med Thomas Skov Gaardsvig.
 • Trænger her så vildt til at blive gjort rent herhjemme, så nu går vi i gården…

Screen Shot 2016-05-05 at 11.39.44

5 replies
 1. Sara says:

  Sig til hvis du skal bruge navnet på en pisse god kørelære. Hende jeg havde var skingrene skør, men hun var fandeme også dygtig. Jeg havde stort set ingen ekstra køretimer og bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Og jeg græd kun én gang i hendes selskab.. fucking rundkørsler altså.

  Svar
 2. Caroline says:

  Kan anbefale at lease en bil gennem GoMore, på den måde skal I kun have den et år, så den er nem at slippe af med igen hvis det ikke var noget for jer alligevel. Man skal holde øje med deres hjemmeside ret tit for det går skisme hurtigt med, at deres forskellige modeller ryger, men vi er super glade for den Fiesta vi leaser gennem dem. Det er vores første bil, så vi har ikke noget forsikringsanciennitet, og det giver vi så 300 kr ekstra om måneden for, men man optjener stadig anciennitet når det er leasing, så det kan ret hurtigt godt betale sig

  Svar
 3. Bille Borck says:

  Frank Flemming Jensen (Christianshavns køreskole) er verdens bedste kørelærer! Altid i godt humør, med god musik i radioen, alle mulige virkelige gode fifs i ærmet (især hvis man -som jeg- er lidt en tøs i trafikken) og i virkeligheden bare skidegodt selskab. 👍🏻

  Svar
 4. katinka says:

  1. Det bliver så at fejre fredagen med dig i morgen!

  3. Jeg elsker også det indlæg – også selvom jeg kun har 2. Kan for alvor følge det 😛

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *