Hudpleje, fugt og rutiner #2

INDLÆGGET ER SPONSORERET

IMG_7224

Noget af det værste jeg ved, er følelsen af udtørret hud i ansigtet, og derfor er noget af det første jeg gør, når jeg har været i bad eller har vasket mit ansigt at smøre creme på. De sidste par uger har det, som I ved, været Cliniques Moisture Surge som har stået for det job, og da det jo som navnet også afslører, er det med fugt cremen lover at sørge for, har vi været et perfekt makkerpar. Med al skepsis til side, er jeg imponeret over, at jeg i nu to uger næsten uden mine daglige olier (jeg har brugt dem til at fjerne makeup et par gange, men ikke som min ellers trofaste daglige rutine – under min dagcreme), på intet tidspunkt har følt, at min hud ikke har fået nok fugt. Særligt fordi jeg ikke bruger særligt meget af cremen af gangen. Det er slet ikke nødvendigt.

Som jeg var inde på i sidste uge, var det først et godt stykke inde i mine 20ere, at jeg for alvor begyndte at gå op i min hud. Hvilket jeg godt kan fortryde lidt nu. For knap ti år som fotomodel, mine to år bosat i Sydeuropa og de mange års søvnløse nætter både grundet for mange fester og senere hen børn, der ikke synes søvn er noget de (vi) har brug for, har sat sine spor. Jeg er dog kommet efter det, og drikker for eksempel som en helt fast rutine to store glas vand når jeg står op om morgenen – Hver dag. Og så renser jeg mit ansigt to gange dagligt, næsten uden undtagelse – Det er kun hvis jeg kollapser i en køjeseng, eller hvis jeg kommer sent hjem med lidt for mange procenter i blodet, at den del af min rutine glipper, men det er heldigvis ved at være sjældent, at det er tilfældet.

IMG_7223

Nu har jeg haft gang i Clinique Moisture Surge cremen i små to uger og konklusionen må være, at den i hvert fald holder, hvad den lover. Min hud føles fugtmættet og jeg har ikke samme træng til at påføre creme flere gange om dagen, hvilket jeg tidligere har oplevet. Dog skal det siges, at jeg også har brugt solcreme sammen med den de sidste mange dage. Hvilket også har fungeret fremragende. Jeg er meget imponeret og glad for, at jeg gav den et skud, og hvis du mangler en dagcreme (der også fint går som natcreme) kan jeg kun varmt anbefale den. Den får i hvert fald lov til at blive boende på min hylde længe endnu.

Du kan købe Clinique Moisture Surge cremen lige HER

IMG_7222

Indlæg og produkt er sponsoreret af Clinique – Mine ord og holdninger er ikke købt.

10 replies
 1. Kristina says:

  Efter jeg blev lidt ældre begyndte min hud at gå helt agurk over cremer med olie i, og jeg har brugt den der creme i 3 år nu, og jeg håber aldrig, at de stopper med at lave den igen. Jeg har prøvet andre gel-cremer og de er også gode, men den der er den bedste, og så er den virkelig til at betale. Og helt ærligt, man kan altså virkelig, virkelig ikke se på din hud at du ikke har passet den førhen, den er simpelthen så flot!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hvor er du sød, tak. Min hud er også blevet betydeligt pænere, efter jeg er begyndt at passe på den.
   Dejligt at du også er glad for cremen. Den er også blevet en favorit her 🙂

   Svar
 2. Camilla says:

  Jeg har brugt Clinique’s Moisture Surge on/off de sidste cirka 10 år, og til trods for at jeg efterhånden har prøvet mange gode cremer, så er der vitterligt intet der slå denne creme!
  God solskinsdag til dig(:
  Camilla | http://cammi.dk

  Svar
 3. Sidsel says:

  Tak for tippet! Min dagcreme er lige sluppet op, så måske skulle jeg vove pelsen og prøve en ny (efter i årevis at have svoret til den samme alt for dyre creme).
  Nu hvor vi er ved fugt: Jeg mindes, at jeg engang har læst en indlæg fra din hånd om olier, hvor du også nævnte en olie du drak/spiste (indtog?). Jeg har ledt og ledt (og googlet “olie Sneglcille”), men uden resultat. Husker jeg måske forkert?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *