Guldprikker fra top til tå

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg tror muligvis at dette er mit første OOTD (Outfit Of The Day, hvilket i virkeligheden i dette tilfælde er Outfit for to dage siden)  indlæg nogensinde. Jeg tager måske fejl, men jeg tror det. Det er en af de der ting som jeg vildt gerne vil gøre lidt mere i, men har været tøvende omkring, fordi det jo nok ikke er det I forventer eller regner med her på adressen, men så kom jeg i tanke om at jeg havde det på samme måde med mine videoer og beautyindlæg, og dem er mange af jer glade for. Og noget siger mig, at når jeg synes noget er sjovt og relevant, så gør I også. Og med et sæt som dette, er det næsten fjollet ikke at vise det frem.

IMG_8231
Der er allerede end del af jer, der har spurgt ind til sættet, for mange spottede det på Snapchat. At jeg da vist havde gang i noget prikket. Og ja, det har jeg i den grad. Der er tale om sættet fra Storm & Marie som jeg allerede skrev om HER

Jeg elsker at det er lidt fjollet, eventyrligt og smukt på samme tid. Det er ikke sidste gang at jeg har haft det på som sæt, og jeg ved at jeg også kommer til at bruge tingene adskilt hele sommeren igennem. Sættet er sat ned på Zalando lige nu – Bukserne koster 749 kroner HER
Og jakken 839,- HER

15 replies
 1. Emma says:

  Hej!
  For det første vil jeg bare lige sige, at jeg synes det er SÅ fedt, at du har valgt at gå fuldtids-blogger-vejen, da det betyder flere indlæg til os, hurra! Det er dejligt. Jeg synes også dine skønheds/mode-indlæg er rigtigt gode, og bliv endelig ved med det. MEN (der er jo altid et men) personligt savner jeg lidt dine mange hverdagsskriblerier. Måske er der bare ikke så meget at berette om derhjemme i øjeblikket, og måske er snapchat gået hen og er blevet dit sted til den slags, men jeg synes måske affiliate-indlæggene er begyndt at være i overvægt herinde. Jeg har læst din blog i…. MANGE år. Næsten siden starten. Og det jeg elsker dig for, er sgu at du også bare lader os komme ind i dit liv. Så jeg vil egentlig bare sige: Husk nu at blive VED med det. Det andet her er også skidesjovt, og stop ikke med det, men måske kunne man enten blande de to ting eller bare… Lige have procentdelingen i baghovedet 🙂 Jeg savner kort sagt lidt bare at høre mere om din hverdag! Gode dage som dårlige.
  Ps. jeg er ret bevidst om, at nu skal din blog jo altså tjene penge ind, for at projektet giver mening, så jeg forstår sagtens mekanismerne. Jeg savner dig bare lidt!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Men det er jo stadigvæk mig, selvom der er affiliate links? Jeg gør bare meget tydeligt opmærksom på når det er.
   Der er ikke færre hverdagsindlæg end tidligere. Nok tværtimod. Forrige år udgav jeg for eksempel kun fire-seks indlæg om måneden. I alt. Nu udgiver jeg omkring 30 og jeg vil bestemt mene at langt over halvdelen af dem er uden affiliate eller spons.

   Er ked af at du synes det ikke er mig, for det er det. Altid.

   Svar
   • Christina says:

    Hej Cecilie,
    Jeg vil bare tilføje at jeg kun synes din blog er blevet endnu bedre efter du er gået fuldtid med den. Man kan virkelig mærke din person og passion skinne igennem og jeg synes du har fundet en helt genial måde at håndtere blogformatet på og samtidig kunne gøre det til din levevej. Kan slet ikke forstå kommentaren om færre hverdagsindlæg – det er bestemt ikke min oplevelse. Og dine mode- og skønhedsindlæg er kun er inspirerende og virkelig brugbar tilføjelse til din blog. Så TAK for Danmark bedste blog i min optik. 🙂

    Svar
   • Emma says:

    Det må altså heller ikke forstås så hårdt, som jeg tror du forstår det. Jeg ved godt, at der er mange flere indlæg nu – end nogensinde. Og det elsker jeg. Affiliate og skønhed eller ej! Og det kan godt være, at det bare er min oplevelse at de sådan helt personlige hverdagsfortællinger er blevet færre (indlæg som det i går f.eks. SOM JEG ELSKEDE!). Måske bliver de – for mig – simpelthen bare oversvømmet i al den mode og skønhed, ganske enkelt. Men det er jo en smagssag. Og jeg kan sådan set godt lide begge dele. Og jeg synes skam også, at DU skinner igennem. Jeg tror bare, at jeg synes det er mere interessant at høre om DIG end om tøj 🙂 Kompliment. Men altså… Hey, det er altså ikke en voldsom kritik. Det var bare en tanke, jeg gjorde mig. Bliv endelig ved, som du gør. Det hele er cool og dejligt, og tak fordi du overhovedet gider dele NOGET med alle os, som du ikke kender. Jeg er kæmpefan.

    Svar
 2. ME says:

  Du ser fantastisk ud. Jeg har også jakken, og det er lige før jeg vil kalde dem ‘årets køb’. Skøn er den i hvert fald 🙂

  Svar
 3. Mirjam says:

  ÅH, Cecilie, du er simpelthen så FLOT. Jeg ville personligt være helt nede med mere outfit på bloggen. Du har været en inspiration på så mange områder — outfits må også være en af dem 😉 Go nuts. Lækre prikker by the way.

  Svar
 4. Maline says:

  Skal vi lige tale om, at jeg meget gerne vil stå forrest i køen, hvis du beslutter dig for at sælge dette sæt fra Storm og Marie? 🙂 kh Maline

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *