Gemte sager #2

INDEHOLDER AFFILIATE

Det er blevet tid til endnu et af disse indlæg med et udpluk af de ting, der lige nu ligger i min ‘Saved items’. Ting der virkelig vidner om at vejret har været fænomenalt. Min lyst til at gå i kjole er steget gevaldigt eftersom, at det ikke længere kræver uldne strømpebukser under.

savedi2

 • Off the shoulder kjole. Ej, men den er jo perfekt. Muligvis lidt kort, særlig når man som jeg har en virkelig lang overkrop, men altså jeg sizer op og smider et par shorts på til. Den koster ikke engang 200,- lige HER
 • Eeeelsker denne! Til stranden, til drinks, til alt. Over en bikini over et par jeans, over shorts. Haps! 326,- HER
 • Har ledt efter en lang, enkel, sort frakke som denne i evigheder. Fundet! 544,- HER
 • Plisseret skørt som vil fungere til alt nærmest. Jeg vil bruge den med en hvid oversized T-shirt, flade sandaler og store solbriller. 272,- HER
 • Ultra tøset stropløs kjole, der vil være perfekt til sommerfesterne. Den koster 350,- HER
 • Helt simple sorte sandaler i læder. Jeg køber lædersandaler cirka hvert andet-tredje år og da mine ellers elskede Marni sandaler måtte lade livet sidste år er jeg på udkig efter nye. De her koster kun 392,- HER
 • Ok, det er måske ikke hver dag, man har brug for en sølvglimmer-kjole, men engang imellem er det lige, hvad man trænger til at hoppe i, og eftersom at denne er sat ned til 191,- kan jeg ikke længere finde på grunde til, hvorfor den ikke skal flytte ind. Find den HER
 • Farven, materialet, knapperne og knuden foran, jeg elsker alt ved denne kjole! Den koster 761,- HER
 • Stribede bukser. Jeg er blevet gladere og gladere for bukser, der ikke er jeans og de her er ret perfekte, i løst fit og med striber på den rigtige led. De koster 414,- HER

gemt2

 

 • Ok, vi kan måske godt blive enige om at de her passer bedre til en 13 årig, end en 30 årig, men for fanden?! De er altså ret sjove på den gode måde… Og de koster under 400,- Lige HER
 • Jeg kan vildt godt lide at denne er sådan lidt balkjole møder coachella på den loose skødesløse måde. Den koster 816,- HER
 • Jeg elsker fjollet nattøj, og hvis det ikke var fordi at min mand hader det så intest som han gør. Var dette sæt med isvafler blevet klikket hjem for længst! 261,- HER
 • Jeps, jeg havde så meget præcis dem her engang i 90’erne. I alle farver. Og nu skal jeg altså have endnu et par. Starter ud med de sorte til en tilgivelig pris, nemlig 457,- Lige her
 • Så pæn! Den er røget direkte fra ‘Saved’ og ned i min kurv. Den koster bare 348,- HER
 • Jeg er en sucker for flæser og blottet ryg, så der er ikke så meget at brokke sig over her. Knap 350,- koster den HER

 

 

11 replies
 1. Jannie says:

  Tak for det indlæg, og skal vi så snart høre mere om din tur til Grækenland? Jeg venter i spænding 🙂

  Svar
 2. Caroline says:

  Hejsa! Kan det passe, at du havde det prikkede Storm og Marie sæt på igår på Cana’s snap? Har du et billede med det på? – det jeg hurtigt kunne se så skide hamrende godt ud <3

  Svar
  • Sneglcille says:

   Yes. Åh, det er så pænt. Der kommer billeder i et indlæg i morgen 🙂 Og på Instagram, selvfølgelig.

   Svar
 3. Frejjack says:

  har kigget lidt efter en plisseret nederdel et stykke tid, men er sådan i tvivl om den vil passe til mig. Den her er dog ikke så dyr, og så er der jo gratis retur til Asos nu, sååå det kunne jo være 🙂

  Svar
 4. Celena says:

  I am sending you evil wishes because you “made” me buy that black off the shoulder dress. By the way, there is a 20% discount that starts today (HISUMMER) 😉 Thanks for helping empty my bank account 😉

  Svar
 5. Karina says:

  Kan anbefalde sandalerne 👍🏼 Dog skulle jeg vende mig til gå med dem – de sidder ik sådanne fast fast, men jeg har sgu også underlige fødder

  Svar
 6. Ninna says:

  Har lige modtaget de stribede bukser og de er intet mindre end fantastiske. Tak for tippet 👏🏼Første gang jeg handlede hos Asos men bestemt ikke sidste 👌🏼

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *