Fredagsfølger i problemer

Min Fredagsfølger både fra sidste uge og denne er ikke meget værd, da der i begge er problemer med lyden, som simpelthen ikke passer til billedet cirka halvvejs inde. Det er lorte irriterende, så jeg gider faktisk ikke indlejre dem her. De ligger dog på Youtube HER, hvis man er ligeglad med lyd der ikke passer til det man ser… Jeg håber at få det fikset til næste fredag. Det skal jeg!

Screen Shot 2016-05-29 at 13.15.01

 

 

 

 

4 replies
 1. Emma says:

  Jeg er vild med fredagsfølger! Ser med på snappen, og der passer lyden heldigvis 😂
  PS. Jeg undrede mig lidt over hvor tidligt I spiste aftensmad? Klokken var da ikke engang fem? 🙈 Bliver du ikke sulten senere så? 😂

  Svar
 2. rijaH says:

  Der skete nøjagtig det samme på dem jeg downloadede fra snapchat fredag, ligegyldigt om det var telefonens net eller wifi :/ Så det må næsten være et generelt problem de har haft. Lad os håbe de får det fikset snarest!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *