Fredagsfølger #14

FullSizeRender(64)

Ja, dette skulle jo have været den 15ende Fredagsfølger, men på grund af lige godt rigeligt rom i sidste weekend, blev det ikke helt sådan. Fredag i denne uge var helt sober og jeg har derfor også husket at gemme Fredagsfølgeren.
Der er nogle klip uden lyd, hvilket er pisse irriterende og jeg ville ønske at jeg kunne give noget teknisk skylden. Det kan jeg ikke. Det er min skyld. Jeg tager ind imellem lyden af, imens jeg skriver en tekst på snappen, fordi det er irriterende at høre sig selv i loop, mens man prøver at finde på en caption, og ind imellem glemmer jeg altså at smide lyden på igen. Så nu skylder jeg jer vist lidt flere øl.

Nåh, her kommer den. Fredagsfølger med træning, møder, ny seng, en vågen baby oooog hvede jeg jo egentlig ikke skulle spise.

Se flere Fredagsfølgere HER

Og følg med på Snapchat – Sneglcille hedder jeg.

4 replies
  1. Sofie says:

    Synes simpelthen du tager det så cool at have ondt i halsen! “Måske halsbetændelse”, vi andre havde ligget top døde i sengen og desperat forsøgt at pacificere babyen. Godt gået, du sej!!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *