Fraklip

Jeg er ved at rydde op på min computer, som lige nu er i totalt uorden, og selvom jeg ikke er verdens mest strukturerede menneske, er selv jeg ved at blive drevet til vanvid over bunkerne af unavngivne filer, halvtomme mapper, samt billeder og videoer, der bare fylder, og aldrig skal bruges. Men så var det at jeg faldt over en række fraklip. Og den slags er jo faktisk ret sjove… Her kommer to af dem. Fra da jeg fik min nye meget gode, men også lidt voldsomme mikrofon fra Blue (PR gave) og brugte en hel aften på at teste lyden. Muligvis med en anelse rødvin i blodet.


1 svar
 1. Mette says:

  Skønne cille!
  Tak for gode grin, og stof til eftertanke gennem din blog.
  Jeg nyder at læse med, og håber at jeg får muligheden for at hilse på dig, en dag, enten på snegletour, eller når jeg en sjælden gang rammer det københavnske.
  God dag, til dig, og din smukke familie. ❤️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *