B E A U T Y : Noget om hårfjerning og epilering


INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BRAUN

IMG_8228

Jeg har gjort meget ud af i de sidste dage, at prise vejret og det der med at kunne have mindre tøj på. Det er SÅ fedt! Men med til vejret og sommertøjet hører det sig, at man lufter stængerne, altså benene. Dem vi har haft pakket ind igennem længere tid, dem som man har ladet stå til. Mine er både tørre, blege og ret behårede – Eller altså, det var de. Også lidt længere end jeg vil indrømme (både tiden og hårene).

For en del år siden deltog jeg i et event, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med Braun Silk Epil. Av for den, tænkte jeg, og var overbevist om, at det slet ikke var noget for mig. For at få hevet hårene ud med bittesmå pincetter i en hulens fart, lyder ikke ligefrem som noget jeg havde lyst til, og det gik jo så fint med at barbere og en enkelt gang imellem tage forbi en skønhedssalon til en omgang voks. Så den ville jeg nok ikke få brugt. Men der gik ikke længe, før jeg alligevel prøvede mig frem med den der epilator, og jeg skal gerne være helt ærlig og sige, hvor ualmindeligt sølle det må have set ud, da jeg med epilatoren i hånden og mit ene ben svunget op på toiletbrættet længe stod og samlede mod til at gøre det. Det var længe. Men jeg fik taget mig sammen og fik sænket hånden med epilatoren og lagt den mod mit skinneben. Gjorde det ondt? Ja, altså, det niver da, men jeg vil ikke beskrive det som smerte. Overhovedet. Og jeg lover at det ikke er fordi jeg har en specielt høj smertetærskel, og jeg lover også ikke at komme med den typiske ‘Jeg har født to børn – I know pain’-kommentar. Jeg synes stadigvæk at der er en masse ting, der gør ondt. Epilering af mine ben er bare ikke en af dem.

Det viste sig ret hurtigt efter mit første møde med Brauns Silk Epil epilator, at give god mening det der epilering, og jeg har faktisk gjort det lige siden. Der er flere fordele – For eksempel er det slut med ulykker, som snitsår og grimme røde pletter –  I ved dem man får når man tænker, at man da bare lige hurtigt kan barbere benene inden man skal ud af døren. Hvilket man rent faktisk godt kan med Braun Silk Epil, altså bruge den uden den helt store forberedelse. At den er vandtæt og derfor også kan bruges i bruseren, er endnu en af de ting der gør mig så glad for den. Ovenstående er begge noget, der i den grad hiver bonuspoint ind her, da jeg ikke ligefrem har tonsvis af tid til hårfjerning og de store spabehandlinger på vores lille Vesterbroske badeværelse. Når det så er sagt så elsker jeg jo rent faktisk at gøre noget ud af mig selv, hvilket mine utallige indlæg om makeup, hår og tøj vist også understøtter. Så når jeg kan finde tid til det, lader jeg ikke chancen for at gå all in på selvforkælelse gå til spilde. Jeg skrubber, børster, vasker, epilerer og smører mig ind for et godt ord, og særligt inden ferier og større begivenheder som bryllupper og andre fester, hvor man gerne vil gøre sit for at føle sig lidt ekstra lækker. Og det gør jeg så bare, når jeg er hårløs. På benene. For det skal lige siges, og jeg ved at det er noget nogle af jer sikkert tænker på; Hvad med resten af kroppen?, at jeg her blankt må erkende, at jeg endnu ikke har turde give mig i kast med andet end mine ben. Så det må være op til jer selv at afprøve. Hvis I tør, så meld gerne lige tilbage.

braun2

Med Braun Silk Epil 9-961e hører der to børstehoveder med, der gør eksfoliering af benene supernemt. Når du eksfolierer inden hårfjerning får du færre indgroede hår – Hvilket jeg for eksempel ikke vidste, men jeg kan love jer for, at jeg har skrubbet løs siden den oplysning blev givet til mig. Indtil videre må jeg sige, at det er helt rigtigt. Jeg har klart oplevet færre, tæt på ingen indgroede hår. Fedt! Og hvis man så ovenikøbet også sørger for at smøre benene godt ind i creme eller olie, når man er færdig, så holder den påstand endnu mere stik.

braun4

I kan lige bruge de næste par dage på at overveje om det der med epilering er noget for jer, for næste gang jeg snakker om Braun Silk Epil 9-961e kan en af jer vinde jeres helt egen…

Indlæg og produkt er sponsoreret. Mine ord og holdninger er ikke købt

15 replies
 1. Marianne Luna says:

  Jeg har brugt epilator siden jeg gik i gymnasiet, hvis ikke før (hvilket vil sige i nok 10-12 år, haha), og er ret glad for det. Det er billigere end voksbehandlinger, for man skal kun købe epilatoren én gang, og ens hår bliver bløde i stedet for stive, når de vokser ud.
  Tricket er, at det gør ondt første gang, når man har alle hårene, men hvis man epilerer jævnligt, når alle hårene ikke at vokse ud, og derfor gør det meget mindre ondt anden gang. 🙂
  Og så skal man være flittig med en hamphandske eller lignede, så man ikke får indgroede hår.
  Til gengæld har jeg kun prøvet den en gang i armhulerne, og vil ikke gøre det igen. Der er min hud simpelthen for tynd, så det gør for ondt, og jeg får knopper af det. Her fungerer en skraber bedre for mig. 🙂

  Svar
 2. Louise says:

  Uha. Det kan da være jeg skal finde min epilator frem fra genmeren og give det et forsøg mere. Synes ikke ligefrem det var en fornøjelse sidst jeg prøvede! Måske er der lidt forskel på om man er typen med tynde hvide hår, eller tykke mørkebrune (og tætte) hår som mig 😳

  Hvad man dog ikke gør for glatte ben. Suk 😅

  Svar
 3. Nanna says:

  Jeg har brugt epilatoren over alt (jeps, også dér) i mange år. Under armene er den simpelthen guld værd, fordi mine hår vokser meget langsomt ud igen. Nu epilerer jeg kun i armhulerne hver tredje måned.
  Har skiftet over til sugaring i det lidt mere intime område – det går hurtigere, er mindre frygtindgydende og så er det bare bedre for min sarte hud. Og yes – hamphandsker og skrub er vejen ud af den indgroede gyde.

  Svar
 4. Nathja Larsen says:

  Jeg har aldrig prøvede at bruge en epilator, men min mor gør (og har gjort det i snart 20 år 😁)
  Hun har opfordret mig og min søster, men vi er ikke helt hoppet på vognen endnu – for mit vedkommende sker det snart, da jeg hævder at barbere ben! Det skal gøres hele tiden… Smerten er det eneste der holder mig tilbage lige nu. Men jeg får brizilian behandlinger, så kan nok klare smerten 😉

  Svar
 5. Mirjam says:

  Jeg har faktisk benyttet mig af en epilator i armhulerne de sidste flere år – det er himlen! Indrømmet, de første par gange gør ondt som helvede (på én, der faktisk har høj smertetærskel), men efterfølgende synes jeg det er det værd: Det gør kun ondt i øjeblikket, holder længe, og hårene kommer ud igen bløde og fine. Så selvom jeg endnu ikke har vovet mig for meget ud i bikinilinjen, kan jeg klart anbefale at komme ud over de første par armhule-epilerings-gange.

  Svar
 6. Signe O. says:

  Jeg kommer til at tænke på dengang, min søster og jeg var i Kbh ifm en koncert. I taxaen fra hotellet til Parken var vi meget jyske og formentlig ret irriterende: “Neeeej, se – Rigshospitalet!!” Så vi kommenterede på alt, vi kom forbi, inkl. diverse skilte. På et tidspunkt siger min søster: “Brasiliansk voks… Hvad er det?!”. Og jeg kigger på hende, griner for vildt og siger, at det gider jeg seriøst ikke til at forklare hende. Hvortil den unge, kække taxachauffør med voldsom københavnsk accent drejer bakspejlet lidt, kigger og smiler skælmsk, mens han siger: “Hvaa’ øh – skal JEG forklare dig det?? ;-)” Og ca. dér begyndte det at få op for min søster, hvad brasiliansk voks nok var for noget… Hold kæft, hvor sjovt.
  Nå, men jeg ville egentlig bare sige, at du har grotesk pæne ben! Og tynde lår! 🙂

  Svar
 7. simone says:

  jeg har liget et dumt spørgsmål. Hvor lange skal hårene være for at bruge den? Og hvor ofte skal man gøre det? Tænker, kan man bruge den lige så snart hårene vokser ud igen? Eller skal man vente til de er længere? 🙂

  Svar
 8. Helebe says:

  Lækre stænger!! Blir nødt til at have sen buksedragt. Hvilken str har du den i? Jeg oplever nemlig ofte, at min lange overkrop får buksedragter til at sætte sig fast mellem balderne!;)

  Svar
 9. Anne says:

  Virkelig pæne ben!!! Det lyder til at jeg må prøve. Jeg er den største kylling…men hvis I tør, så tør jeg også…men først når mand og barn er ude, så ingen kan høre mig råbe😳

  Svar
 10. Kathrine says:

  Altså jeg forstår simpelthen ikke at mange skriver det niver, men ikke gør decideret ondt. Jeg synes det er ekstremt smertefuldt, så hellere få vokset stængerne hvor det går stærkt. Ved ikke om det er pga hårtype etc

  Svar
 11. Victoria says:

  Jeg har en epilator, som jeg bruger i ny og næ, men jeg synes simpelthen, at det gør megaondt! Min kan ikke tages med i badet, så det kan godt være, det er det, der gør det, men kan slet ikke forstå, når folk skriver, at det kun niver lidt :O

  Svar
 12. Cecilie says:

  Oumf, MM fik mig med på epilator-vognen sidst hun havde et spons-indlæg fra Braun, men ift. benene droppede jeg det.. Det blev aldrig helt så glat som skraberen, og så var det jo lige meget.. Efter at have læst kommentarerne overvejer jeg dog om jeg skal teste i armhulerne.. Der kan jeg nok også godt leve lidt bedre med ikke at være helt smooth 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *