Ankommet

Efter en virkelig lang dag med alverdens indtryk og tanker, samt mange timer på farten er jeg nu for første gang i dag alene – og en lille smule rundt på gulvet. Klokken er 23 hernede og jeg har fundet mig til rette på mit værelse, på et familieejet hotel i byen Plomari.
Dagen er primært gået med transport, en hel del ventetid (i Athen), lidt mere transport, et besøg hos Lesbos’ borgmester, som bød os velkommen, dernæst mere transport og til slut en middag med den familie, der ejer det hotel vi bor på. Lige nu kan jeg ikke berette så meget mere end, at der er blevet taget rigtig godt imod os, og det har været både rart og lærerigt at tale med nogle af dem, der bor her, som naturligvis, fornemmer jeg, er nervøse for fremtiden.

Jeg er komplet rundtosset af indtryk, og er spændt på, hvordan de næste dage kommer til at forløbe. Jeg kommer nok ikke til at blogge så meget herfra, men der kommer nogle planlagte indlæg til jer, og så samler jeg op på turen, når jeg er hjemme igen.

Og til de af jer, der har spurgt: Der er selvfølgelig Fredagsfølger på Snapchat i morgen.

Godnat fra mig og den myg jeg kan høre, jeg deler værelse med.

IMG_7817

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *