Vished og sænkede skuldre

Det gik i dag op for mig, at jeg åbenbart har rendt rundt med skuldrene op under begge ører igennem de sidste tre uger. Det kunne jeg mærke, da jeg for første gang sænkede dem, lige der på 10. sal på Rigshospitalet, da lægen fortalte min mand og jeg, at jeg ikke er syg. At det jeg kan mærke i mit bryst, er en fuldstændig harmløs og ligegyldig bindevævsknude.

Jeg begyndte at græde, da beskeden blev leveret, af lettelse og af overraskelse over præcis hvor bange jeg faktisk har været de sidste tre uger, siden jeg en søndag i påskeferien opdagede, at der var noget, der ikke plejede at være der, som var flyttet ind i mit bryst.

Resten af dagen har jeg brugt med min mand og mine børn. Vi har krammet, kysset, grinet og snakket om vores fremtid, for selvom vi slap med skrækken denne gang, har vi virkelig fået sat nogle ting i perspektiv. Og når alt kommer til alt, er det måske meget sundt.

Det har været lige dele svært for mig og samtidigt helt vildt befriende, at dele alt det her med jer. Tak fordi I giver mig lov, for støtten, og opbakningen. I aner ikke, hvor meget det betyder.

Nu vil jeg dykke direkte ned i den 97 kroners bland-selv slikpose jeg har kreeret, skåle i rødvin med min mand og nyde at mine skuldre har fundet sin plads igen.

God aften, og tak igen.

Screen Shot 2016-04-18 at 20.11.06

39 replies
 1. Laila says:

  Puha godt skuldrene kom ned😀 så vil jeg da drikke et glas rødvin og nyde resten af min fødselsdag og smile over din lille familie fik ro

  Svar
 2. Stine says:

  Fik lige en klump i halsen der. Hvor er det en dejlig nyhed! Og endnu en gang TAK fordi du deler dette med os. For mig, er det det, der din blogspot så god – at du skriver om stort og småt, alt fra mode til børneopdragelse, tvserier, job og alt det andet. Nå ja, og netop fordi min mor for nylig har været samme ventetid i gennem, der satte en masse tanker i gang hos mig også, har disse indlæg om fundet af noget fremmed i dit bryst betydet ekstra meget. Så TAK og hey, fucking flot ventet!!

  Svar
 3. M says:

  Hvor er det fantastisk. Har tjekket alle sociale medier hele eftermiddagen og da der ikke var snaps blev jeg ret bekymret for, hvilket svar du havde fået.
  Det er jo for vildt at man kan blive så bekymret for et menneske man ikke kender, men som man kun følger online.

  Svar
 4. Anne Mette says:

  Hurra! Har sendt mange tanker i din retning i dag. Dejligt alt gik godt!! Nyd dit yderst velfortjente vin og slik 🙂

  Svar
 5. Mette says:

  Simpelthen den dejligste mandagsnyhed 💜💜💜💜. Forstår godt skuldrene har været helt oppe om ørene og de store tanker været tænkt 😘. Det er vist meget naturligt – nyd skuldrene er nede, nyd din mand, dine børn, livet
  Knus backinggroupen

  Svar
 6. Anne-Mette says:

  Hvor er det dejligt at læse! Må indrømme, jeg har tjekket snappen det meste af dagen, for at vente på opdatering. Blev en anelse bekymret, som tiden gik. Selvom jeg ikke kender dig personligt, så føles det jo alligevel lidt sådan. God vind fremover! 🙂

  Svar
 7. Kristina says:

  Åh hvor bliver jeg glad nu – jeg har SÅDAN tænkt på dig! Nu sidder jeg og smiler stort af min computerskærm. Kæmpestort tillykke med den gode nyhed og den lyse fremtid 🙂

  <3 fra Kristina.

  Svar
 8. Mathilde says:

  Hold kæft! hvor er jeg glad på dine (og din families) vegne. Livet er nemlig skrøbeligt og nu vil jeg sige undskyld til min kæreste, som fik et kæmpe møgfald tidligere i aften, da han havde købt den forkerte mælk! Tak fordi du gider dele dit liv med os. Tak! Og skål.

  Svar
 9. Line says:

  Hvor er jeg dog lykkelig og lettet på dine vegne. Sidder med en kæmpe klump i halsen og tårer helt op til randen af mine øjne. Nyd din aften, din mand og dine skønne børn og giv dem alle et ekstra stort kys her til aften ❤️

  Svar
 10. Celena says:

  I am so glad to hear of it!!! The same thing happened to me last year and it was the hardest limbo to live in. May you now get on with your life… big hugs!

  Svar
 11. Lavaild says:

  Kæmpe stort tillykke! Hvor dejligt for dig og din familie ❤️
  Det er skrækkeligt at gå rundt og tro det værste, især med 2 små børn. XOXO

  Svar
 12. Lika says:

  Jeg har tænkt på dig og håbet, håbet, håbet. Hvor er jeg gad på dine vegne! Håber I fik fejret og ellers må I fortsætte i dag 🙂

  Svar
 13. Anette says:

  Pyha – det var dejligt! Så din snapchat med thumbs up, men kunne ikke vurdere om det var slik for at fejre eller trøste, så det var dejligt at komme herind og se at alt er godt 🙂

  Svar
 14. Katrine says:

  Jeg blev helt rørt af dit indlæg. Hvor er jeg glad på jeres vegne over at I slap med skrækken! Det var da de bedste nyheder længe! Og hvordan fejrer man det bedre, end med vin og bland selv slik? 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *