TAK!

Igen er jeg totalt blæst bagover af jeres empati og overskud til at smide opløftende ord efter mig. Tak.
Det gik godt i dag. Jeg blev mødt af kompetente og venlige arme på Rigshospitalet, og jeg følte mig godt behandlet fra start til slut. Lægen var meget grundig og foretog både endnu en ultralyd samt to vævsprøver. Sidstnævnte var jeg en anelse bekymret for. Jeg er ikke specielt pjevset og er heller ikke bange for nåle, men tanken om at skulle have en lang nål i brystet har alligevel holdt mig vågen de sidste par nætter.
Heldigvis ligger knuden så tæt på huden, at nålen ikke skulle så langt ind – og der var heller ikke grund til bedøvelse. Da lægen sagde, at jeg skulle ligge helt stille og at jeg hellere skulle sige fra end at bevæge mig, hvis jeg fik brug for det, blev jeg ikke ligefrem mere rolig, og i et sekund overvejede jeg om det var fjollet, at jeg havde insisteret på ikke at have nogen med mig. Men det var virkelig ikke slemt, gjorde kun lidt ondt og var overstået på få minutter.

I næste uge skal jeg derud igen og til samtale med en læge, hvor jeg får svar på prøverne, så igen er der kun tilbage at vente. Jeg er lettet over at denne del er overstået og håber selvfølgelig, at samtalen i næste uge bliver afslutningen på det her forløb, der indtil videre har været noget af en prøvelse.
Og så er jeg glad for at have sagt det højt herinde. Tak for støtte og rare ord. Mega tak.

Screen Shot 2016-04-05 at 15.14.06

35 replies
 1. Sanne Ek says:

  Alle gode tanker til dig. Jeg har været igennem det to gange nu. Den nål er så sygt stor🙈 Men begge gange har kunderne været godartede. Håber snart du får svar og kan få skuldrene ned.

  Svar
 2. Signe O. says:

  Ventetiden er næsten ubærlig i den situation.. Sender dig mange tanker og krydser alt, hvad krydses kan! 🙂

  Svar
 3. Finurligt says:

  Dejligt at oplevelsen til trods var god. Sender en masse gode tanker din vej, og håber at din næste uge går hurtigt, så du kan få svar på dagens prøver.

  Svar
 4. Julie says:

  Jeg så dig idag tæt ved forum sammen med din søde veninde, og havde så meget lyst til at give dig en kæmpe krammer. Men ville nok også være lidt mærkeligt for dig med en fremmed 😉 Vil i stedet sende en kæmpe krammer online

  Svar
 5. Anne says:

  Så krydser jeg fingre alt hvad jeg kan. Det er så sejt, at du deler den slags meget svære oplevelser. Tak for en fantastisk blog. Tak for dig!❤️

  Svar
 6. Anna G says:

  Jeg håber alt det bedste for dig og at det viser sig at være ingenting!
  Alligevel vil jeg dog lige sige, at jeg synes du skal sørge for, at der er en med dig til samtalen, hvis nu du får en skidt svar. Så glemmer man at høre efter og 4 ører hører bedre end 2 🙂 Jeg krydser fingre!

  Svar
 7. Caroline says:

  Alle de bedste tanker din vej, krydser fingre for at alle bekymringerne viser sig at være unødvendige!
  For din egen skyld – hvis dine læger ikke er en af dem som er begyndt at optage samtaler, så spørg ham eventuelt om du må optage den, evt bare med din telefon som kan ligge på bordet.
  Det er så rart at have bagefter uanset udfaldet, sådan at man ikke lige pludselig begynder at digte sine egne tolkninger af svaret bagefter, og ikke bliver i tvivl om hvsd de præcis sagde 🙂
  Gode tanker din vej! <3

  Svar
 8. Mia says:

  Pikke lorte knuder! (Så dejligt man må skrive pikke på din blog)
  Har selv været turen igennem og slap heldigvis med en frikendelse.. Jeg kan 100% relatere til de tanker og følelser du går igennem nu og de er noget rod og noget som er så mega svært at sætte ord på. Uanset udfaldet så er du en mega sej kvinde der trods hårde tider altid formår at finde en vej ud og du har et godt bagland som jeg er sikker på bakker dig op uanset hvad.
  Virtuel krammer fra mig 🙂

  Svar
 9. Julie Desirée Nielsen says:

  Søde Snegl!

  Jeg krydser fingre for at det hele nu er overstået!

  Rigtig rigtig mange krammer herfra.Jeg sender gode tanker.

  Svar
 10. Anne-Kirstine says:

  Alle gode tanker herfra! <3 Når man har så meget vidunderligt at miste, er der ikke noget at sige til, at man bliver bange, når "sådan noget" banker på. Forhåbentlig er det ingenting. Alt andet ville være helt urimeligt.

  Svar
 11. Mette C says:

  Kære Snegl! Jeg har været igennem præcis samme mølle, så kender til følelser og ængstelsen forbundet hermed. Snart er det hele vel overstået og du kan komme videre – præcis ligesom jeg er 😉 Tanker herfra

  Svar
 12. Ida D says:

  En kæmpe bunke tanker og opbakning herfra.
  Du vælger SELVFØLGELIG det, der er bedst for dig, men jeg ved af erfaring, at lige præcis lægesamtalen er en rigtig god samtale ikke at være alene til.
  Ikke kun for støtte og trøst. Men især også, fordi HVIS der nu, imod odds og håb, skulle være noget, så lukker manges hjerner simpelthen af efter en dårlig besked. Det er altså godt at have en med, som kan være dine ører, høre hvad lægen siger, skrive det ned, så I kan huske det, stille gode og dumme (som jo er gode) spørgsmål osv. Der er SÅ meget, det er umuligt at huske bagefter, fordi man bliver fyldt af en følelse.

  Men altså – lad os nu i første omgang håbe, at alt er godt, og det bare er en slem forskrækkelse.

  Svar
 13. Tine says:

  Af frygt for at sige alt muligt dumt og udspy ligegyldige fakta, som måske alligevel ikke virker efter hensigten, vil jeg nøjes med at sige: jeg tænker på dig. Kærlighed til dig og dine i en svær tid.❤️

  Svar
 14. S says:

  Du er så stærk, at du deler det med os. Tak for det og tak for dig. Krydser alt og sender en lille tanke eller to <3

  Svar
 15. Pia says:

  Jeg var igennem samme omgang lige før jul. Heldigvis med positivt outcome! Men ventetiden er en bitch.
  Jeg håber det bedste for dig og dine kære.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *