Søndagsshopping: Rabatkode til 20%

INDEHOLDER AFFILIATE

Det er søndag, men det føles lidt som mandag. Måske er det bare mig, men den ekstra fridag i denne weekend har gjort mig, og faktisk også mine børn, helt rundt på gulvet.

Jeg har brugt weekenden på at være græsenke, på at være til fødselsdag, på at gå i Ikea, på at holde min mand i hånden, da han endelig vendte hjem efter to døgns fravær, og på at shoppe – Eller i hvert fald på at planlægge hvad jeg skulle shoppe i dag. For Boozt giver i dag og kun i dag (søndag d. 24. april)  20% på alle køb over 899,- med koden FLASH20.

Herunder kan I se, hvad jeg selv og mine børn ønsker sig (nåhja, ifølge deres mor, bevares)

Screen Shot 2016-04-24 at 22.34.10
Det er som om at jeg er lidt i det mørke hjørne, hvilket egentlig er sjovt, eftersom at det jo faktisk ER forår. Og der har da også været et par dage, hvor solen og vejret har mindet mig om, at det snart er tid til bare ankler og brune skuldre. Altså lige indtil det begyndte at sne. Nåh, men here goes.

 1. Sko fra Ganni, HER – Der er sådan lidt rå ballerina over dem her, og jeg glæder mig helt vildt til at stikke mine fødder i dem. Når det bliver en anelse lunere.
 2. Leowulff frynsetaske HER. Jeg mangler en mellemstørrelses taske. Lige nu har jeg mange små og et par store, men ingen midt imellem, så ofte render jeg enten rundt med en totalt proppet taske, eller en kæmpe taske med få ting i – de dage hvor jeg udover at skulle have de sædvanlige ting som pung, telefon og nøgler, også gerne vil have plads til min kalender og et brille-etui for eksempel. Den findes også i ruskind HER.
 3. Solbriller HER. Jeg har faktisk netop lige modtaget et par næsten magen til dem her og de er skide pæne! Elsker cateye-formen, og så har de guldstænger (!)
 4. Kjole fra Stine Goya HER. Jeg stopper nok aldrig med at tale om denne kjole. Det ER verdens bedste. Jeg boede i den helt sorte udgave da jeg groede en Uma-baby i min mave, og bruger den stadigvæk i hvert fald et par gange om måneden. Og nu vil jeg altså have den med guldprikker.
 5. BH fra Ganni, HER. Jeg synes det er så fint, når man lige kan ane noget blonde under en skjorte, eller en chemise agtig top. Jeg har nogle stykker fra H&M og American Apperal, men denne er på en eller anden måde lidt mere fancy.
 6. Blå slå-om kjole fra Baum Und Pherdgarten HER. Den ser ikke ud af meget, men når den kommer på kan den rigtig meget. Den smyger sig lissom’ på den helt rigtige måde og jeg er faktisk helt irriteret over, at jeg ikke fik den med hjem da jeg prøvede den. Den kan dresses op og ned på et øjeblik og er så behagelig!
 7. Læderjakke fra Mads Nørgaard HER. Jeg har ledt og ledt og ledt lidt mere efter en læderjakke uden for mange spænder og nitter og halløj, men som heller ikke bliver kedelig, nåhja og som ikke koster det som Rick Owens tager for sin ellers perfekte udgave (av!) – Jeg tror jeg har fundet den!
 8. Calvin Klein buks og top, HER og HER. Det er SÅ 90er, men jeg må eje det. Ikke for at tage det på i Netto, vel. Men for at dalre rundt i det herhjemme.
 9. B&O play lydsystem HER, Den er lyserød, den kan spille musik, og jeg er helt forelsket i den. Den må så hjertens gerne komme og bo på min reol.
 10. Blondekjole fra Ganni, HER. Ord kan ikke beskrive hvor fin jeg synes den er. Den er desværre også totalt væk i min størrelse. Men jeg holder øje! For den skal blive min.
 11. Stribet Gestuz kjole, HER. Striber! Elsker at den ser lidt dyr ud og er lige dele casual og fin.

Screen Shot 2016-04-23 at 22.18.38

Otto, det lange barn! Han bruger størrelse 128 i tøj og har sneget sig op i en 34-35 i sko. Hvilket jeg personligt synes er helt vildt for en seks årig. Det føles som om, at jeg køber tøj til ham konstant og at det næste dag stumper.

 • Lacoste sneaks, HER. Kridhvide og mega seje!
 • Solbriller, HER. Selvvalgt af barnet. Godkendt af moderen.
 • Stribet T-shirt, HER. SÅ enkel og så pæn på samme tid.
 • Taske fra Rains, HER. Faktisk har Ottos far samme taske i sort og noget større, hvilket jo er ret sødt. Og udover at jeg synes den er pæn, er den også praktisk, da den tåler vand. Smart.
 • Grå trøje, HER. Vi elsker Marmar CPHs trøjer, som er perfekte til min lange dreng. Jeg tvivler på at vi nogensinde får nok. Og når nu der er rabat, er det bare med at få samlet ind til lageret.
 • Jeans, HER. Jeans er faktisk noget af det jeg ikke gider bruge for mange penge på. For med en dreng, der klatrer rundt på ting dagen lang, går de i stykker ret hurtigt. Dem her fra Mango er virkelig pæne og ikke mindst knap så dyre som for eksempel Levis, som vi ellers tidligere har været glade for, men når der ofte er hul på knæet efter to-tre ganges brug, passer det mig alletiders, at de kun koster det halve.
 • Sorte sneaks, HER. ECCO er blevet så dygtige til at lave fede sko, til alle aldre faktisk. Men især deres børnesko er jeg glade for. De er ordentlige at gå i og er samtidigt seje nok til at en forfængelig 6-årig gider gå i dem.
 • Sweatshirt med palmeprint, HER. Elsker sweatshirts, elsker palmer.Screen Shot 2016-04-23 at 22.02.11Uma, der jo nu er 1 år, bruger en blanding af størrelse 86 og 92. Da hun nu bruger mere tid på benene end i kravlestilling giver det god mening at købe nye sko til hende og ikke mindst kjoler, hvilket tidligere godt har kunne være lidt en udfordring, da hun fik viklet sig ind i skørtet, hvis det var for langt, når hun kravlede afsted.
 • Termodragt, HER. Vi har netop købt denne for tredje gang. Den er genial. Anvendelig, pæn, til at betale og i god kvalitet. Uma har lige fået den i grå.
 • Kjole, HER. Er vild med søløve printet og tænker både at bruge den med en langærmet body under og til sommer med bare arme.
 • Bukser, HER. Elsker harlequin printet og kontrasten ved lommerne De kommer klart med i min bestilling senere i dag.
 • Prewalker-sko, Bronze HER, Sølv HER. Uma går mere og mere sikkert, og det varer med garanti ikke længe før hun er over alle bjerge, men først skifter vi lige hendes vinterfutter ud med dem her.
 • Sweatshirt, HER. Har jeg sagt, at jeg har et eller andet med frugtprint. Det kan ikke styres. Jeg elsker den her.
 • Stribet kjole, HER. Kan man få den i størrelse voksen??
 • Bukser, HER. Zebraer og hjerte, ahmen for fanden!
 • Sweatshirt, HER. Uma elsker katte og hun elsker tigre. Hun skal have denne.

JA. Der var de altså. Alle ønskerne. Det er nok ikke det hele, der bliver klikket hjem i denne omgang. Men nok mere end først beregnet.
Koden I skal bruge for at få de 20% er: FLASH20 og den virker altså kun i dag, på ordrer over 899,-

Happy shopping!

13 replies
 1. Julie says:

  Jeg hader at være sådan en irriterende type der retter; men man skal altså købe for 899,- for at få rabatten
  😉

  Svar
 2. Rikke says:

  Jeg er vild med den her slags indlæg, især fordi du ikke bare viser hvad du godt kan lide, men også lige kommenterer hvorfor! Men jeg sidder og scroller op og ned mellem billede og kommentarer, så jeg kan se hvad det er for en kjole du nu snakker om. Har ikke lige nogen ideer til hvordan du ellers kunne sætte det op (så egentlig helt vildt irriterende kommentar, sorry!)

  Svar
 3. Gitte says:

  Dough!! Jeg glemte at gå ind via dine links da jeg storshoppede derinde i går. Jeg skrev til deres kundeservice og spurgte om de kunne registrere det via din “affiliate”, men det ved jeg ikke om de kan. Jeg købte for over 6.000 kr så det må vel kunne give lidt af sig til dig også uden jeg helt kan gennemskue hvor meget I tjener på den slags :0) Lad mig vide hvis du vil have mit ordrenummer, hvis du selv vil skubbe til dem også.
  Mandagshilsner fra Brønshøj

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hvor er du sød, Gitte. Og sejt, at du fik shoppet så meget. Det er virkelig betænksomt af dig, men jeg tvivler på at der er noget man kan gøre nu.
   Håber du fik nogle gode ting 🙂 Rigtig dejlig mandag til dig.

   Svar
 4. Joy says:

  Rigtig godt indlæg! Gode ideer til tøj til min søn. Og jeg selv skal se nærmere på den blå slå-om kjole 😉

  Svar
 5. Caroline says:

  Hey, din læderjakke er på igen 🙂
  Nu jeg lige er her. Tak for en mega fed blog som bare har det hele!
  Hilsen Caroline

  Svar
 6. Trine says:

  Hvilken størrelse skal man mon gå efter i Stine Goya kjolen? Jeg bruger normalt 38-40 i tøj.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *