Mangbær, sur pebermyntesovs og gin.

INDLÆGGET ER SPONSORERET

eva solo 2

Vi brugte en eftermiddag for nyligt på, at lave de her fine vanddrinks som Otto kalder det, i Eva Solos MyFlavour karafler. Og i går gjorde vi det endnu engang, da vi fik gæster til Umas fødselsdag. Fordi jeg er den onde mor, der nægter at servere sodavand, er det her faktisk ret smart og lidt mere spændende end de kander med vand vi normalt stiller frem, når vi holder noget. Det her er jo stadigvæk bare vand, der så bare er festligt at kigge på, smager godt, og som også (viste det sig) var ret sjove at lave.

Otto hjalp til og fik lov til at give den gas, uden at jeg blandede mig, og selvom jeg havde regnet med, at det ville tage lidt overhånd og blive et frugtorgie på flaske, gik han faktisk til opgaven med et æstetisk snilde og ikke mindst med tanke på smag. Da jeg fortalte ham om ‘opgaven’ udbrød han med det samme, at han skulle lave en med mango og bær. Så sådan blev det. I hans version blev det mango, hindbær og jordbær. I den anden gik vi efter lidt mere syrlige noter med citron, kiwi og ananas, og en anelse mynte. Otto har navngivet den første version med mango ‘Mangbærdrik’ og den sidste ‘Sur pebermyntesovs’.

evasolo1

Foruden at kunne lave lækre vand-versioner med fjollede navne, kan man også finde karaflen frem, når der ikke er børnefødselsdag på programmet og selskabet er lidt ældre. Man kan nemlig lave drinks i den. Og det har jeg faktisk også testet.

En aften i sidste uge fyldte jeg karaflen med citroner, agurkeskiver og så gin, tonic og en anelse peber for resten. ja, peber! Jeg synes også at det lød underligt, da jeg fik det serveret første gang på en bar i Kødbyen, men prøv det lige, for det er ret optur.
Efter et par timer i køleskabet, delte jeg den med min mand på altanen, og det bliver altså ikke sidste gang. Det er en af de der ting, der kommer til at være et hit til mine pigefester – Det ser godt ud, det smager godt, og så giver det lidt flashbacks til dengang man lavede drinks i halvandenliters flasker, bare på en mere velsmagende og classy måde (helt uden martini og kiwivin).

Det slog mig også, at man kunne putte jordbær i og fylde op med cava, det vil jeg prøve til sommer når solen byder op til det.

evasolo5
…Vil du også prøve? Du kan enten købe din egen lige her, eller du kan få en af mig. Eva Solo og jeg udlodder nemlig en MyFlavour karaffel til en af jer. Smid en kommentar herunder, hvis du vil være med i lodtrækningen. Skriv gerne, hvad du vil putte i den (man må også bare gerne smide et lod, uden at tale om frugt).  Jeg finder en vinder på torsdag (d. 21 april)

VINDEREN ER FUNDET. TILLYKKE LOUISE S, DER HAR SMADRET SIN KÆRESTES KARAFFEL – EN MAIL ER SENDT TIL DIG.

Karafler, gin og indlæg er sponsoreret. Mine ord og holdninger er ikke købt.

 

 

376 replies
 1. Line Horn says:

  Jeg tror, jeg ville køre klassiske bær: jordbær, hindbær og brombær. Det må give en lækker lyserød vand 😊

  Svar
 2. Josephine says:

  Jeg ville lave mojitos i den! Og så ville jeg bruge mine weekender på at tømme den med min kæreste og mine veninder.

  Svar
 3. Ida says:

  Jeg synes, Ottos version lyder superlækker, så hvis jeg vinder, skal jeg helt klart prøve en mangbærdrik 😋

  Svar
 4. Rikke D says:

  Hvor er det smart! Ville elske at eksperimentere med G&T varianter med hindbær, lakridsrod og alt muligt andet 🙂

  Svar
 5. Louise riis says:

  Jeg vil prøve med agurk, lime og mynte. Men jeg er kæmpe G&T fan, så det skal den helt sikkert også bruges til.

  Svar
 6. Marie says:

  Hvor er de fine! Inspireret af din lækre G&T tror jeg bestemt, at jeg ville gå efter dét (og så må jeg prøve at tilføje peber – spændende)!

  Svar
 7. Agnethe Nielsen says:

  Ahh de er så fine de der flasker der! Og ret genialt at lave drinks i dem… Tror også jeg ville begive mig ud i nogle G&T og så tage den med til grill i park med veninder. Eller være lidt sund og fylde den med ingefær, appelsin og mango 🙂

  Svar
 8. Mia says:

  Sådan en må gerne flytte herhjemme. Og så skal den bruges til alle de gode ideer, som du og andre kommer med herinde. 😉

  Svar
 9. Anna Thorius says:

  Jeg ville gå efter en watermelon mojito – så vandmelon, mynte og lime til drinksvariaten, min vanddrink ville indholde fersken og hindbær – peach melba style… De så simpelthen så fine ud til Umas fødselsdag, så allerede i går googlede jeg karafler med spyd!

  Svar
 10. Ida says:

  Sådan en karaffel må jeg eje! Måske jeg kan være heldig at vinde den i stedet? Jeg ville straks fylde den med mynte, lemon og danskvand – festlig hverdags mojito 👌🏼😍

  Svar
 11. Fie says:

  Den er perfekt til hjemmelavet limonade – som kan tilsættes et skud god mørk rom ved festlige lejligheder 🙂

  Svar
 12. Amanda says:

  De er så smarte! Og jeg vil helt klart bruge min til ingefær og citron som jeg i forvejen drikker dagligt, bare hvor de ligger grimt i en stor pærevælling i mit glas…

  Svar
 13. Agnete says:

  Jeg er ret vild med citrus, så det ville jeg højst sandsynligt fylde i. En kombination af jordbær og mynte er også en mulighed, men jeg tror simpelthen, jeg ville komme til at spise de jordbær, inden de overhovedet når at se karaflen. 😄

  Svar
 14. Cecilie says:

  Sådan én ville jeg elske på min nye altan til sommer! Eller medbragt i Frb. have! Eller på stranden! Eller.. Bare når man havde lyst!
  Skøn præmie som, helt sikkert, ville falde i god jord herhjemme👍🏻😊

  Svar
 15. Katrine Pedersen says:

  Jaaa, sådan en vil jeg vildt gerne vinde! Det er vildt smart 🙂 og jeg er så klar på en g&t version 🙂

  Svar
 16. Cecilie says:

  Uh det ser lækkert ud! Jeg ville nok prøve mig lidt frem med noget fersken og citron 🙂 Og ellers klart også bruge den til gin & tonics 😉

  Svar
 17. Nanna says:

  Ja jeg ville komme mynte, lime og danskvand i (nok også noget sirup) og sætte mig ud på altanen en sommernat..

  Svar
 18. Diana says:

  Jeg har lige fundet en opskrift på rabarber-mojito. Det skal jeg prøve her til sommer! Kan lige forestille mig de fine pink rabarber stilke vil se super flot ud! 😊

  Svar
 19. Lisa says:

  Citron og ingefær, tænker jeg!
  Og når vi snakker drinks er jeg også helt på en G&T, på en varm sommeraften 🙌🏼😄

  Svar
 20. Nadia says:

  Det ville da være helt perfekt med sådan en til sommer. Jeg er gravid og kan derfor ikke nyde min sædvanlige rosé på terrassen i år, men med sjov vand med f.eks. hindbær, jordbær og ananas bliver afsavnet måske ikke helt så stort 😉

  Svar
 21. Lene Elnegaard says:

  Selvfølgelig vil jeg da gerne være med! Vi har en på 12 den 2.maj – så kan han få fin “drink” det vil han synes er mega cool!

  Svar
 22. Signe Op. says:

  Min teenagedatter ævler konstant om, at vi skal lave “detox-water” -som iflg. hendes definition egentlig bare er vand med frugt eller grønt i. Vi har faktisk ikke lavet det endnu, men denne karaffel er da vildt smart til formålet! Jeg tror, min datter vil høvle en masse bær i. Eller citron. Eller måske agurk. Only time will tell! 🙂

  Svar
 23. Lise says:

  Åh jeg ville helt sikkert putte citron, appelsin og lime i og så fylde Danskvand på, for det er det min højgravide krop ( med alt for lidt plads) craver lige nu! Bagefter skal der helt sikkert rosé og røde bær i, for det er noget af det jeg ser frem til på aftenterrassen med lun sol, salte snacks og sovende bebs.

  Svar
 24. Leise says:

  Jeg syntes den med gin og tonic ser smækker lækker ud 😋………. Men en “bare” med vand og bær må lige være noget for vores familie 😍

  Svar
 25. Pia says:

  Jeg vil gern prøve den. Måske det kunne bedre mit væskeindtag. Hindbær ville helt sikkert være et hit 🙂

  Svar
 26. Line says:

  Åh… Martini og kiwivin 🙈😂

  Jeg vil da rigtig gerne vinde. Tænker at det kunne smage skønt med en blanding af friske bær og danskvand til sommer 😊

  Svar
 27. Marie says:

  Min yndlings guilty pleasure-rosé fra Fakta vil nok blive en anelse mere classy serveret i karaflen med jordbær frem for i bag-in-box 😉

  Svar
 28. Ane says:

  Jeg tro,r jeg ville lave en mojito med lime, mynte, sukker, danskvand og rom eller en alkoholfri version med fersken og danskvand 🙂

  Svar
 29. Catrine G. Nielsen says:

  Jeg skal helt sikkert lave en masse gin og tonics med agurk og lime til mine dejlige veninder, når vejret bliver en anelse bedre 🙂

  Svar
 30. Anne Katrine says:

  Hvor ser det lækkert og sommeragtigt ud, jeg ville lave en kombi med forskellige citrusfrugter 🙂

  Svar
 31. Amalie says:

  Ja tak! Hopper med på vognen med noget ingefær-mynte-citrus-fest!
  Bonus er, at den er noget nemmere at rengøre end flasker. Klart et plus, når nu jeg er matriklens opvaskemaskine 😁

  Svar
 32. Nadia WH says:

  Jeg vil bruge ingefær, lime, appelsin, mynte og citron sammen med hyldeblomst og danskvand.
  Til festlige lejligheder kan man f.eks. tilføje vodka 😉

  Svar
 33. Lærke says:

  Ej, hvor smart. Og helt genialt til børnefesterne. Eller når man som ammende har opbrugt sine tre kopper kaffe😁 og derefter kun er på vandvognen. Tror jeg ville prøve med citron, hindbær og så lidt thaibalilikum for lidt lakridssmag.
  Og stort tillykke med Uma igår, det var et utroligt flot kagebord, I havde lavet. Og giv så lige Otte en High five for de titler, altså! Han er for sød.

  Svar
 34. Katrine says:

  Peach melba udgave med fersken og hindbær kunne være meget fint. Eller en frisk udgave med citron og mynte. Eller åh, måske en hvid sangria med citron og appelsin. Mulighederne er mange.

  Svar
 35. Stine says:

  Jeg må sige, at din idé med gin og tonic + cava og jordbær lyder rigtig fornuftig i mine øre, så det ville jeg klart prøve, hvis jeg vandt! 😊

  Svar
 36. Anna says:

  Jeg kunne godt finde på at blive inspireret af Ottos ‘Mangbær’ og lave sådan én eller også prøve med noget rabarber 🙂

  Svar
 37. Louise says:

  Lækre navne han diskede op med der, må man sige! 😉
  Jeg vil fylde den op med min yndlingsdrink, Dark’n’stormy – mums!

  Svar
 38. Julie G says:

  Jeg tænker straks på min yndlingsdrink fra Hr. Bartels i Århus, der hedder Gingersmash. Jeg vil derfor fylde karaflen med ingefær, lime og danskvand

  Svar
 39. Malene GHK says:

  Åh jeg ville elske at dele sådan en drink-sag med asti og jordbær i på min nye altan med en god veninde!!

  Svar
 40. Thilde says:

  Jeg lagde godt mærke til de fine karafler på billedet fra Uma’s fødselsdag, og blev lidt misundelig 🙂

  Mulighederne er jo nærmest uendelige, men det slog mig, at man kunne komme jordbær og blåbær på, og så fryse dem, så de både er dekorative, kølende og giver smag. Det ville jeg helt sikkert prøve som noget af det første.

  Svar
 41. Mathilde H says:

  Jeg ville fylde den med enten appelsinskiver og Aperol Spritz eller lime og gin/tonic! 😊 Eller bare danskvand med citron.

  Svar
 42. Ida says:

  Jeg ville oprindeligt skrive vand med citron/lime. Men så læste jeg de andre forslag! Der er virkelig mange lækre kombinationer og masser af inspiration at hente. Bliver nød til at prøve dem allesammen hvis jeg er den heldige! 👌🏼😍

  Svar
 43. Marie says:

  Uuuuh den vil jeg sindssyg gerne vinde har lige fået have og brugt de sidste uger på at gøre den i stand så nu skriger den på hygge 🙂 ideen længere oppe med jordbær og champagne er jeg vild med 🙂 ellers ku jeg også tænke mig at prøve citron, æble og ingefær… Mulighederne er jo uendelige 🙂

  Svar
 44. Cecilie S. says:

  Jeg har virkelig lyst til at fylde bær og alkohol i! Men jeg er gravid, så den version må vente lidt… : )
  Vand med frugtsmag lyder nu heller ikke dårligt : D

  Svar
 45. Mai says:

  Jeg vil lave hjemmelavet iste og putte fersken og citron i – det vil være perfekt til de varme sommerdage 🙂
  Dejligt med en konkurrence!

  Svar
 46. Kathrine says:

  Jeg vil da klart prøve den GT du skriver om, det lyder lækkert 🙂
  Jeg har engang haft en billigere udgave af sådan en bland-drinks-i-flaske.. den var simpelthen så grim (glas i nederste halvdel, øverste del var af plastik i en mærkelig muggen-limegrøn farve). Den var så grim, at jeg “kom til” at tabe den.. ups 🙂
  Eva Solo flasken ser flot ud!

  Svar
 47. Maria says:

  Den gad jeg godt eje, ser flot og festligt ud 🙂 Øko citron og agurk er altid et hit både med og uden alkohol!

  Svar
 48. Sofie S says:

  Årh manner, hvor ville jeg gerne have sådan en flaske! Synes de er mega seje, både til sjovt vand og seje drinks. Er selv ret dårlig til at få drukket nok vand i løbet af dagen, tænker at det ville blive nemmere med sådan nogle lækre flasker.
  Jeg synes bestemt at Mangbær-drikken lyder som noget der skal prøves 😜 Derudover tror jeg også at melon kunne være lidt sjovt. Og citronmelisse!

  Svar
 49. Anne says:

  Hold kæft hvor vil jeg gerne have jordbær og cava!!! Det venter dog til efter graviditeten er overstået, så indtil da må det blive hvad humøret tillader – som bare ikke er rent vand og som med garanti heller ikke er det samme hver dag!

  Svar
 50. Nadia says:

  Helt sikkert også gin og tonic 😍 Satser alt på at det lykkes mig at flytte ind i lejlighed med altan lige i tide til sommeren, så skulle mene jeg har hårdt brug for at vinde denne 😉

  Svar
 51. Caroline says:

  Jeg kunne godt tænke mig at eje sådan en kande – der er jo masser af kombinationer der skal opfindes og afprøves! Ellers er GT med agurk en evig vinder 🙂

  Svar
 52. Sanne says:

  Jeg ville elske st eksperimentere men fx med jordbær, Lime og min egen hjemmebryggede ingefær drik. Det snager ret godt sammen.. Måske man skulle prøve m vodka el gin i.. 😊

  Svar
 53. Caroline says:

  Jeg er hverken vild med sodavand eller saft, så mangler ofte noget lidt mere spædende at drikke end bare vand! Og så vil jeg lave det til min veninde som skal på pepsi max afvænning 😃

  Svar
 54. Lykke says:

  Jeg er vild med idéen – både den børnevenlige og den til voksne!! 👏🏼👌🏼
  Jeg elsker passionsfrugt, men tænker om det bliver lidt en udfordring at få ned i flasken?

  Svar
 55. Line says:

  Drinks på altanen lyder for godt, så det må jeg helt klart lave, når vi lige om lidt flytter ud af byen og får en terrasse, hurra!

  Svar
 56. Marianne says:

  Sådan en kunne vi vældig godt bruge herhjemme. Jeg var solgt da du skrev cava og jordbær. Men ellers ville jeg nok bruge den med citron/lime. Og så er den da bare så fin, helt perfekt på sommerbordet 😊

  Svar
 57. Simone A says:

  Jeg er også en sucker for Gin Tonic, så den usansynlig pæne version med citron og agurk skal helt klart afprøves! Hvem ved, måske kan den gøre Nordvest lidt mere fancy 👯💅🏼👗🍸

  Svar
 58. Josefine Moe says:

  Juhuuu! Ville elsker at fylde den med flotte frugter og gøre vand lidt mere spændende! 👏👏😃

  Svar
 59. EK says:

  Hvor er det bare genialt!! Mig og min kæreste er gode til at drikke lidt for meget sodavand, og prøver så vidt muligt er erstatte trangen med danskvand – men det er sguda møgkedeligt i længden! Her er jo mulighed for at variere helt vildt! Først vil jeg lave en med jordbær og citron!

  Svar
 60. Jeanette says:

  Altså jeg synes faktisk at mangbærdrik ser rigtig lækker ud. Ellers ville jeg nok prøve med hindbær og mynte. Eller med agurk. Så mange muligheder!

  Svar
 61. Christina says:

  Jeg er højgravid (har et par uger igen før jeg popper) og jeg drømmer lange hotte drømme om min første drink i solen her til sommer, når muligheden byder sig. Så jeg ville prøve noget med cava og danske friske jordbær.. Mmh. det bliver altså en god dag, den dag.. (Tak for en skøn blog Cille.)

  Svar
 62. Nicoline says:

  Eftersom jeg ammer en lille guldklump må min yndlings gin & tonic vente 😳 I stedet vil jeg prøve vandmelon og mynte 👌 Eller bare en omgang citron og agurker – smager af sommer og så er det super forfriskende 🙌☀️😋

  Svar
 63. Elisabeth says:

  Jeg ville efterabe jeres “sur pebermyntesovs”, måske med danskvand i stedet for vand. Det kunne godt trøste en gravid/snart ammende kvinde 😉

  Svar
 64. Anne-Mette says:

  En af mine favorit drinks er Elderflower fizz, så den ville jeg nok prøve at blande! Så hyldeblomst, gin, sukker og danskvand ville jeg eksperimentere med 🙂

  Svar
 65. Helene says:

  Uh når nu man er gravid og ikke må drikke drinks, kunne det være så super med sådan en flaske så de andre kan blive misundelige på min virgin drik😊

  Svar
 66. Sofie says:

  Den skulle uden tvivl fyldes gin og danskvand, samt lime, citron og mynthe i til en rigtig god aften på terrassen med gode venner efter alle ungerne er puttet.

  Svar
 67. Sofie says:

  Jeg ville sgu også smide en gang GT ned i den karaffel. OG med peber. Det smager sgu ikke værst, lidt ligesom salat, bare lækkert!

  Svar
 68. Cecilie Hamelsvang says:

  Jeg drikker rigtig meget vand eller dansk vand frem for sodavand, så jeg ville klart peppe det op med citron og mynte! ☺️

  Svar
 69. Anne-Sophie says:

  Det er det smarteste, altså!
  Jeg ville prøve med kokos i een og måske vandmelon og mynte i en anden (med danskvand).

  Svar
 70. natassia says:

  mojitos! Mynteblade og lime på spydet, en god rom, lidt rørsukker og danskvand så er jeg tilfreds 😀

  Uden alkohol, så har jeg en forkærlighed for vand med agurkeskiver. Det er så godt og dejligt frisk 🙂

  Svar
 71. Anne says:

  Arhhh, lime, mynte, rom – mojito på karaffel, det lyder da mega frækt. Desuden blåbær og jordbær, til en børnevenlig aften. Min datter elsker bær.

  Svar
 72. Monica says:

  Uh, det ser voldsomt lækkert ud! Jeg er klart med Otto på mango og bær. Så kunne det være jeg fik drukket alt det der vand, jeg burde…. 🙂

  Svar
 73. Liselotte says:

  Uhh som nybagt mor til to vil jeg servere lækre vand-drikke for min mødregruppe. Tænker jordbær fra haven til sommer 😋

  Svar
 74. Tanja says:

  Ej, hvor lækkert. Jeg tænker også mango og bær ville være super lækkert her til sommer, evt. med lidt danskvand i – jeg er nemlig den ammende type for tiden, og må undvære gin’en;-)

  Svar
 75. Laila says:

  Jeg vil lave citron lemonade det elsker jeg og frugt vand til ungerne og drinks vand til veninderne Win Win

  Svar
 76. Maria says:

  Jordbær og basilikum kan klart anbefales til sommer! 🍓🌿 Ellers er agurk også en skøn forfrisker, selvom det lyder lidt vammelt, før man har smagt det.. 😝

  Svar
 77. Anna Lynge Jensen says:

  Årh hvad, hvor lækkert! Jeg ville lave en voksen version, med rom, ginger ale, mynte, melon og agurk. Børnene får en uden rom😃

  Svar
 78. Camilla says:

  Helt klassisk og umoderne kører vi isterninger og citron herhjemme. ALTID! Måske sådan en meget fin karaffel kunne udfordre os til at gå i en anden retning 😀

  Svar
 79. Ida says:

  Lidt lækkert agurkevand går man ikke galt med en sommerdag, og måske lidt jordbær og champagne vil være lækkert til en sommeraften? Jeg vil ihvertfald eksperimentere ligesom Otto – og måske også kalde dem fjollede navne 😀

  Svar
 80. Nina says:

  Det er da bare for smart! Virkelig lækkert med frugt-vand (but who am I kidding, sen ville nok mest blive brugt til gin/tonic med agurk herhjemme😋). Krydser mine små pølser for lidt held i min retning☺️

  Svar
 81. Karoline says:

  Hej Cille
  Ville bruge den til daglig brug med citron eller jordbær og til finere aftener med asti og bær og helt sikkert en kold gin og lemon mhh
  Har mange gode ideer 😉

  Svar
 82. Kristina says:

  Jeg tænker at køre den ind med bær, danskvand og sprut – gerne under en skinnende sol, med bare tæer i græsset i Frederiksberg Have. Se, DÉT bliver fantastisk!

  Svar
 83. Mette says:

  Jeg vil lave sangria til sommer. Det er første sommer jeg skal nyde min altan, og sangria er da perfekt til en sommeraften med mine søde veninder!

  Svar
 84. Trine says:

  De ser bare fine ud – jeg tror jeg vil fylde den med iskaffe og isterninger lavet af vand og vaniliesirup. Mums…

  Svar
 85. Marlene J says:

  Jeg vil lave den simpel med lidt sukkervand og citronskiver = lemonade! Jeg holder nemlig snart fødselsdag, hvor tanken er, at vi skal sidde på terrassen og smovse pulled pork-burger, og hvad passer bedre til end lemonade? 🙂

  Svar
 86. Julie M says:

  Uh, jeg har mange ideer til flavours til vandet 🙂 Men favoritten er nok en hyldeblomst-hvidvin blanding med friske jordbær eller hindbær. Mums!

  Svar
 87. Joy says:

  Uhh der er mange gode muligheder, som jeg tror vil være et hit på terrassen til sommer. Jeg ville putte ingefær, mynte og lime i:-)

  Svar
 88. Camilla says:

  Iskaffe vil være lækkert og til de sene aftener på vores (nye!) altan vi der bestemt komme en god omgang mojito i. Kan allerede smage det, mmhhh 🙂

  Svar
 89. Freya says:

  Jeg ville putte lime, jordbær og mynteblade i – sammen med hvidvin og hyldeblomst saft ✌🏻️🍓🌿 en rigtig sommerdrik!

  Svar
 90. Christina says:

  Det lyder virkelig lækkert og sjovt. Som en upcoming-børnefamilie vil det med garanti blive et hit i fremtiden (både for børn og voksne, som du så fint viser 🙂 )

  Svar
 91. Maria says:

  De flasker er da geniale! Jeg elsker at smide diverse citrusfrugter og bær i vand, så hvis ikke jeg vinder, må jeg ud at købe et par stykker af dem! 😆👍🏼 Jeg ville lave alt lige fra frugtvand til drinks i den! Tror jeg vil starte med at lave sangria i den. 😋😆

  Svar
 92. Sara Julie says:

  Mmmh kan forestille mig en lækker isthe med fersken og eller citron! 😍
  Men skal helt sikkert også lave iskaffe med baileys til sommerens sene aftener 😋😋😋

  Svar
 93. Sabrina G. says:

  Det er simpelthen de fineste karafler! Jeg ville gerne prøve at smage Ottos ( åh nej, jeg havde nær skrevet Ozzy, det hedder min hund!) udgave med mangbær, det lyder som en dejlig kombination 😉 Men det kunne også være interessant at fylde med med lime og mynte og så lave en klassisk mojito!

  Svar
 94. Jeanette says:

  Vi venter en pseudotvilling, så pGa tidligere graviditet og amning har jeg ikke fået en drink i 2 åe, og nu venter nok i hvert fald 1,5 år mere. Pyh, derfor gaf jeg vildt godt kunne lave lækre alkoholfrie drinks i sådan en karaffel pp terrassen, når alle andre drikker rosé 🙂

  Svar
 95. Christina says:

  Cuba Passion og Sprite. Fordi det smager mega lækkert, men det er så kikset, når det kommer direkte fra flasken. NOT so classy….

  Svar
 96. Simone says:

  Det der er virkelig pæn vand (og gin) servering!
  Jeg forestiller mig koldt vand med blåbær, hindbær og halverede jordbær ville gøre sig fint til sommer 🙂

  Svar
 97. Pia says:

  Det er eddermame en præmie der er værd at vinde!
  Jeg ville klart prøve det med Gin!
  Og hvis det skal være sobert og pænt en gang i mellem ville jeg lade ungerne give den gas med bør fra buskene i haven

  Svar
 98. Christina Sommer says:

  Jeg fik lige et helsetrip for et par dage siden (pt. ligger der en plade marabou i min mave – jeg starter først i morgen!), og har kigger lidt på sådan noget sundt drikkehalløj. Jeg har kun en IKEA-flaske og den er altså svær at proppe sundhedsting i, eller det er nok nærmere svært at få ud igen. Men så var det at de der fine karafler sneg sig med på dit billede i går! Jeg jublede lidt for mig selv og klappede i mine små hænder over både at en anden medlæser allerede havde spurgt ind til dem, men også at du i svaret fortalte om indlægget i dag. SÅ DERFOR: jeg ville blive mægtig glad over at vinde den lækre sag. Plus jeg ville kunne bruge de 300kr jeg ellers ville have brugt på den, på i stedet at tage over til min kæreste i Århus. Ægte win-win!

  Svar
 99. Mai-Britt says:

  Hvad som helst med alkohol, når jeg er færdig med at amme til sommer. Måske en variant af sangria? Eller champagne? Eller…

  Svar
 100. Viberg says:

  Haps……
  Og jeg er ude i noget citron/timian…… Og så skal der testes med Gin/ agurk/ tonic og peber.

  Svar
 101. Andrea says:

  Så karaflerne i indlægget om Umas fødselsdag, og blev total forelsket!

  Hånden på hjertet så bryder jeg mig ikke om vand med frugt/grøntsager/urter i. Men jeg kan vældig godt lide pæne ting, og let’s face it: karafler med frugt i er jo mega flot!

  Svar
 102. Maja K says:

  Jeg er ikke helt den store fan af gin/tonic, men jeg laver til gengæld en ond Tom Collins. Jeg tænker man kunne putte lime og noget frossent, så den holder sig kold. Og så selvfølgelig masser af lime og danskvand. 🙂

  Svar
 103. Pernille S says:

  Uh de ville være perfekte her hos en anden “ond” mor der ikke vil give børn sodavand . Jeg tror primært der ville blive puttet diverse bær i, men evt med danskvand for at gøre det mere sodavandsagtigt.

  Svar
 104. Michelle Jepsen says:

  Uh uh uh – mig mig mig 😍
  Forestiller mig at den skal fyldes med lækre hyldeblomster til en lækker sommerdrik som kunne nydes når kolonihaven skal indvies lige om lidt 👏🏻

  Svar
 105. Natascha says:

  Åh hvor gad jeg godt vinde sådan en!!!! Super lækkert! Og genialt til børnene også! Krydser alt jeg har for at den bliver min!

  Svar
 106. Steffi E. says:

  Uuhm, hvor lækkert – den ville klart blive brugt her hjemme til lidt mere spændende vand i hverdagen 😉

  Svar
 107. Amalie says:

  Åh, den er svær. Jeg tænker en kombination af ingefær og citron. Det er så lækkert! Ellers vil jeg prøve en at Ottos. De lyder ret så lækre. Især navnene.

  Svar
 108. Linette says:

  Jeg ville lave Pimm’s i den, så snart solen kigger frem igen. Karaflen vil være den perfekte makker til min ‘bærbare’-grill som bordgrillen er blevet døbt hér

  Svar
 109. Christina says:

  vandmelon, mynthe, og tomat. Dét tænker jeg ku se frækt ud. Og så er det nærmest som sommersalat på kande. Bare uden feta😜

  Svar
 110. Eva says:

  Den vil jeg bruge til min datters fødselsdagsfest på terrassen i vores nye hus 🏡 Yay, håber jeg vinder…

  Svar
 111. Line M. says:

  Jeg ville da prøve Ottos Mangbærdrik, da jeg er noget så glad for mango.
  Ellers er jeg af den type der vil drikke alt, bare det indeholder ingefær eller citronmelisse. Så en kombination af det og nogle lækre bær ville jeg ikke gå af vejen for 😋

  Svar
 112. Lykke says:

  Vi er cava-elskere herhjemme, så det bliver også en bær-kombi med cava i. Kan nok ikke vente til sommer hvis jeg vinder 😊

  Svar
 113. Solrun says:

  Pimm’s no. 1!!! Helt klart. En del Pimm’s, tre dele lemonade (el Sprite) og så halve appelsinskiver, agurkeskiver, måske et par halve jordbær og ikke mindst mynte og agurkeskæller snoet imellem. Værs’go’.

  Svar
 114. Michala says:

  Jeg er for nyligt flyttet hjemmefra, og jeg har intet at lave drinks i! Det kunne være lækkert med sådan en karaffel fra Eva Solo til når pigerne kommer på besøg! 🙂
  Jeg kunne godt finde på at fylde den med din gin og tonic opskrift og endda med peber i, hvis jeg tør.

  Svar
 115. Helle says:

  De er super smarte. Har ledt efter erstatning/supplement til saftevand, til når der kommer venner med børn på besøg. Kan da kun blive et hit 🙂

  Svar
 116. Anita Laue says:

  Uha! Der er uanede muligheder, men lime og citron er mine favoritter, hvilke jeg klart ville vælge 🙂 Men ret spændende med mangoen, det må prøves 😉

  Svar
 117. Anne Kathrine says:

  Mums! Sikke en skøn gave. Jeg er ret glad for vand med smag af bær, frugt og krydderurter, men har kun kedelige plastik-halvliters-flasker at lave det i. Jeg er især glad for vand med basilikum og agurk, eller med ingefær og citrongræs. Måååms!

  Svar
 118. Anne-Dorte says:

  Åh den vil være perfekt til lyse sommeraftener i haven når lillemand ikke længere skal ammes… Jeg tænker hyldeblomster og champagne – måske med et par hindbær.

  Svar
 119. Gitte says:

  Ja tak 🍀🍀. Skal helt klart være en del af vores inventar i sommerhuset – asti med druer og knust is 🍸

  Svar
 120. Tina Luise says:

  Den vil jeg vinde, bare fordi jeg forgæves var i inspiration og lede efter den og ikke fandt den og ikke anede hvem der lavede den!
  Ville gå alt in på regnbue farver, for det kan mine trunter på henholdsvis 3 og 5 godt lide 😜

  Svar
 121. Line Sofie says:

  Det er jo et genialt koncept! Jeg er (mildest talt) ikke fan af de vand med smag man kan købe i diverse supermarkeder, da jeg ikke er så vild med brus i min vand.
  Jeg tror, at jeg ville kaste mig ud i en flaske med grapefrugt og hindbær 🙂

  Svar
 122. Marie-Louise says:

  Jeg er SÅ dårlig til at få drukket nok vand i løbet af dagen, så denne her er jo PERFEKT! Jeg ville enten lave vandet med agurker alene eller med forskellige bær😊

  Svar
 123. Nanna says:

  Den gad jeg godt at vinde! Jeg er for nylig startet på en ‘kur’ hvor jeg har udelukket alt sodavand, energidrik og hvad jeg ellers fik fyldt i mig i løbet af dagen, for at teste hvordan mavesår, mavesyre og krop generelt reagerede på det, og ikke overraskende var det kun positivt. Jeg laver gerne en almindelig vandflaske med frisk lime eller citron, frosne hindbær og frosne blåbær, og det er så lækkert! Hvis man så fik en fin flaske til at gøre det i, ville det nok resultere i, at man gjorde det lidt oftere. Og så ville jeg også teste din version med fin og peber 😉

  Svar
 124. Frk Bjerre says:

  Jeg vil gå all ind på farver ala hindbær, lime og grape… Tror det vil blive syrligt og lækkert og håber jeg kan få lidt mere vand i min halvanden årig søn..

  Svar
 125. Kat says:

  Uh, vi har tit vand med agurk herhjemme, det gør smagen af vand rebere (hvis det giver nogen mening). Men ville da helt klart prøve at lave drinks i sådan en!!!

  Svar
 126. Stine says:

  Sjovt, tænkte at spørge hvad det var for nogle karafler, da jeg så dem på dit fødselsdagsfestfoto i går. Vil da herre-gerne eje sådan en! Vil teste med alverdens sager – også for at se hvad der ser pænest ud 😉

  Svar
 127. Amalie says:

  Den vil jeg gerne vinde. Så håber jeg, at der er plads i kufferten, så den kan komme med på udveksling til Australien! Der tror jeg i hvert fald godt, den kunne blive nyttig. Jeg ville prøve med jordbær, citron, æble og mynte.

  Svar
 128. Louise says:

  Sådan en gad jeg virkelig godt vinde 😊 Den skal fyldes med alverdens frugter og danskvand i lange baner. Og når jeg er færdig med at amme en gang til sommer skulle jeg måske også lige prøve den gin og tonic på altanen 😊

  Svar
 129. Stine says:

  Det er da præcis den vi mangler til 1 års fødselsdag i næste uge, så vi kan lave kiwi drik tilden lille.

  Svar
 130. Katrine O. says:

  Hvor er de bare skønne og super smarte! Sådan én ville jeg elske at vinde. Da GT er min yndlingsdrink ville jeg nok lave en totalt copy/paste af din idé 🙂 Men jeg vil da helt klart få brugt den mest i hverdagen, hvor vandet lige bliver lidt mere festligt med forskellige frugter, bær eller måske en grøntsags-version med agurk 🙂

  Svar
 131. Trine says:

  Har ikke svært ved at forestille mig ASTI MED RABARBER, JORDBÆR & MYNTE..SOMMER 🌞🌞🌞 Vil sindssyg gerne vinde sådan én 😊

  Svar
 132. Tina says:

  Måske jeg kunne få lyst til at drikke mere vand, hvid det var lidt mere lækkert præsenteret, og ellers bare noget med alkohol…

  Svar
 133. Cecilie Obling says:

  jeg ville smide et lod i, i håb om at jeg for engangsskyld kunne vinde en konkurrence. Vand og et lod må hænge godt sammen 👏

  Svar
 134. Emily says:

  Uh ja ville putte hindbær, lime og mynte på spydet, ryste karaflen med rørsukker og rom, fylde op med danskvand og så ellers i køleskabet. Jeg ville servere drinksen næste gang jeg skal holde madklub for mine gymnasieveninder. Vi har netop udvidet konceptet til at hedde mad, dessert og drinks😄

  Svar
 135. Lotte says:

  Jeg vil gerne vinde den seje fancy flaske, men har ikke lige tænkt over frugtkombien. I virkeligheden ville jeg nok mest af alt bruge den til at mixe drinks i. Især med gin.

  Svar
 136. Marianne says:

  Uh, hvor er den smart! Elsker vand med lidt smag, så kan næsten ikke forestille mig en frugt jeg ikke vil forsøge mig med, hvis jeg er så heldig at vinde! 🙂

  Svar
 137. Charlotte E says:

  Jeg tror, jeg vil holde mig til den helt enkle, nemlig (dansk)vand med citron. Det er jeg ret så vild med! 🙂

  Svar
 138. Emilie archard says:

  Blåbær, mynte, hvidvin, dansvand, hyldeblomstsaft (den billige fra Rema er bedst her og et lille sjus vodka 😀

  Svar
 139. Christina says:

  Det er da en genial opfindelse, sådan en karaffel! Tænker at alt med frugt og krydderurter kan blive et hit til sommer. Og så er jeg en sucker for en god G&T, så den idé er jeg med på.

  Svar
 140. Jasmina says:

  Jeg vil elske at eksperimentere med forskellige kolde drikke til sommer på min nye altan med aftensol 😍

  Svar
 141. Nina S says:

  Den gider jeg mega godt vinde! Mest så jeg måske også kan lade være med at servere sodavand (for mig selv – hele tiden)

  Svar
 142. Isabella B.P says:

  Jeg skal da helt sikkert prøve sådan en Mangbærdrik – den ser super lækker ud. Og jeg tænker at den vil blive et hit til drinks!

  Svar
 143. Janni says:

  Uhh, jeg ville bruge den i min tøse-Cocktail-loge til vores signaturdrink, grapefrugter, sukker, vodka og appelsinjuice😜👍🏻

  Svar
 144. Nina says:

  Har snart fødselsdag,ovenikøbet på en fredag, men min man er ikke hjemme den dag, skal fejres af/ med mine unger, så drømmer om en kombiløsning……om eftermiddagen skal den fyldes med frugt og dejlig børnevenlig drik, og om aftenen med iskold hvidvin….

  Svar
 145. Josephine says:

  Jeg ville helt klart smide jordbær i – og når jeg engang (om 70000 år) får født, så ville den være perfekt til rosé!

  Svar
 146. Mia says:

  Aah, saa afgjort Pimm’s!!;
  Jordbaer og appelsiner i tynde skiver, agurke-skiver, mynte, en god skvat Pimm’s og en laekker lemonade…. Sooo thirst-quenching on a hot summer’s day 😉

  Svar
 147. Sophie says:

  Jeg elsker koldt vand, og køleren er altid fyldt op med flasker – den her er pænere end dem jeg har nu, og tror egentlig bare jeg vil bruge den til vand. Måske pænt vand når der er gæster, men kan emfatisk bedst lide ‘rent’ vand.” ☺️

  Svar
 148. Isabel says:

  Jeg ville fylde den med vand og pæne hyldebærblomster fra træerne oppe i mine forældres sommerhus 🙂

  Svar
 149. Marianne says:

  Jeg har en svaghed for bær, og ligeså syrlige drikke så er sikker på at jeg nok nemt ville kunne finde på noget. Jeg gør det også derhjemme af og til, men det bliver ikke ligeså godt og er heller ikke særlig indbydende som på flaskerne på dine billeder. Årh, det ser lækkert ud! Og så ville jeg også helt klart lave en cocktail af en art.

  Svar
 150. Christina says:

  Jeg tror jeg ville prøve noget med ingefær, som jeg har ladet mig fortælle skulle være et hit mod graviditetskvalme. Vi tæller 23. uge nu og jeg kaster stadig op, så jeg kunne faktisk seriøst godt bruge noget der sådan helt rigtigt hjalp. My fingers are crossed!

  Svar
 151. Simone says:

  Uh jeg ville forsøge mig med en alkoholfri mojito, så ammedagene kan blive en fest. Tænker noget med mynte, hyldebærblomst og æbler!

  Svar
 152. Line Krogh says:

  Uha, sådan en lækker fætter gad jeg godt eje! Der skal helt sikkert jordbær i vandet (eller hvidvinen) til sommer 🙂

  Svar
 153. Benedikte says:

  Jeg ville da gerne prøve din version af gin og tonic med peber – det lyder lidt for spændende til ikke at blive afprøvet 😊

  Svar
 154. Charlotte bitsch says:

  Helt klart noget med nogle drinks. Kunne godt tænke mig at prøve en hyldebær gin/tonic eller en drink med lime, mynthe, rom og danskvand 😍😍😍

  Svar
 155. Denise says:

  Hvor er den fin. Min datter og jeg ville få meget sjov ud af at fylde den med forskellige ting – hun ville unægteligt vælge jordbær og blåbær 🙂 Jeg ville prøve med bl.a. citron og agurk. Evt lidt ingefær.

  Svar
 156. Mikala says:

  såååå mange muligheder… men ender nok på bare at putte lime på spyddet og ingefærøl og mørk rom… dark & stormy. mmmmmm

  Svar
 157. Line says:

  Er ved at skrive bachelor om blåbær og solbærs indflydelse på metabolismen, så vil klart prøve med disse samt lidt citron, og overhælde med den billigste danskvand jeg kan finde

  Svar
 158. Cecilia says:

  Uh. Hjemme hos os er vi også vilde med gin tonic, så der skal også helt klart fyldes op med agurk og lime. Og så skal jeg da prøve det der peber.

  Svar
 159. Louise O says:

  Jeg vil elske at vinde denne flaske, som vil være perfekt til sommeren vi går i møde. Jeg vil lave en med bær, altså jordbær, hindbær og blåbær

  Svar
 160. Ditte says:

  Jeg vil så gerne være med! Det var faktisk idéen om jordbær og cava der solgte den til mig, så mon ikke det er det jeg vil putte i? 🙂

  Svar
 161. Simone says:

  Fingers crossed 👏 Jeg synes den med cava og jordbær lyder helt vild lækker – så den ville jeg nok udnytte en hel del! God blog, btw!

  Svar
 162. Trine says:

  Jeg kunne lige tænke mig at spydde vaniljestænger og rabarber på, og hælde vodka og danskvand over. Det må da gøre en sommerklar (og, hvis ikke, så i al fald fuld, og det kan jo også noget). God mandag <3

  Svar
 163. Louise S says:

  Hvor er den smart, manner! Jeg er også lige smadret min kærestes ellers virkelig pæne karafel, så det er faktisk lige, hvad jeg mangler 😉 jeg ville fyre masser af ingefær og hindbær i! Og i øvrigt, tak for en pissefed blog – også med de sponsorerede indlæg.

  Svar
 164. Ditte says:

  Uf det ser lækkert ud! Jeg tror det vil være tid til at afprøve om agurk i vand nu også virkelig giver smag eller det bare ser fancypants ud.. Gad vide om, hvis man lader den stå længe nok, der bliver lækker lemonade med citroner og danskvand i (og måske en smule sukker)?
  Fingrene er krydset! 🙂

  Svar
 165. Josefine says:

  Jeg synes at Otto’s bud lyder rigtig lækkert, ellers er jeg en sindssyg sucker for G&T’s så det skulle bestemt også prøves!

  Svar
 166. Freja says:

  Ville helt sikkert prøve at lave den gin og tonic du beskriver ovenover, det lyder så lækkert 🙂 Ellers ville jeg fylde den med jordbær, citron og mynte.

  Svar
 167. Christina says:

  Jeg er pt. gravid, så hvor meget jeg end ønsker at lave lækre drinks I den vil jeg nok holde mig til en omgang frugt. Jeg er pt. ret tosset med lime og mynte, så det skal der i hvert fald i, derudover hindbær og lidt ingefær. Så tror jeg måske også jeg får drukket lidt mere vand i løbet af dagen.

  Svar
 168. Thea Rasmussen says:

  Den er simpelthen så nice! Jeg har bare gået og ventet på at den skulle komme ud 🙂
  Jeg er i forvejen vild med at drikke mit vand med agurk- og citronskiver. Men jeg ville for eksempel prøve at spice kanden op med frisk mynte, fersken og jordbær. Eller ananas, kiwi og agurk måske. Mums! Jeg krydser virkelig fingre!

  Svar
 169. Britta says:

  Jeg ville helt klart være med på sangriavognen! Det minder mig om sol, sommer og Mallorca – og det gad jeg virkelig godt lige nu! Eller Aperol Spritz!
  Meeen det bliver baby i maven ikke glad for – så en skøn, alkoholfri version der minder om sol og sommer må det blive til i stedet! 🙂

  Svar
 170. Camilla Boel says:

  Jeg drikker slet ikke nok vand, så det vil den nok kunne hjælpe med – jeg ville lade mig inspirere af “Better Call Saul”, og lave agurkevand, ligesom de vietnamesiske negledamer 😉

  Svar
 171. Emilie says:

  Jeg går all-in på sprutvognen! G&T, Sangria, Tom Collins med citronskiver, Vodka/div. bær. Av av av, den kommer til at give mig skønne minder og hovedpiner fra helvede hele sommeren!

  Svar
 172. Simone Kristoffersen says:

  Åh vil elske at vinde sådan en frækkert! Er på barsel og på de hårde dage er det lidt for let at købe en cola hos købmanden når trætheden er overvældende. Med sådan en fætter vil det være så meget lettere med er friskt alternativ, et billigere og sundere. Der udover vil jeg også være en streng mor og ikke servere sukkervand. 💪

  Nå men jeg ville nok putte enten agurk og citron i eller ananas og jordbær. Mums

  Svar
 173. Kathrine says:

  Det dér, det gad jeg godt. Når jeg stopper med at amme min datter om ikke så forfærdeligt længe, ville den være perfekt til at gøre dig kunsten efter, og dele den med min mand i sommersolen. Jeg krydser fingre.

  Svar
 174. Rikke FM says:

  Uhmmm – vi drikker rigtig meget vand hjemme ved os, med lækker frisk frugt er jeg sikker på det kunne blive endnu mere lækkert.

  Svar
 175. Hue says:

  Lækker karaffel, som jeg klart ville bruge på den voksne måde til drinks – en god omgang mojito med lime og mynte! (Indsæt smiley med hjerte-øjne!)

  Svar
 176. Maria says:

  God idé med at friske den til tider kedelige alm. vandflaske op med frugt – eller noget der er lidt stærkere 😉
  Det vil jeg prøve – perfekt til en lun sommeraften i gården – glæder mig til sommer 🙂

  Svar
 177. Chatrine says:

  Den er så smart den karaffel! Jeg ville lave en blanding med vandmelon, rosmarin og mynte og servere den for mine veninder på lørdag, når vi skal fejre mine 25 år 🙂

  Svar
 178. christine says:

  Din version med gin, tonic, agurk og citron ville jeg gerne lave. Det der med peber tvivler jeg lidt på… Men hvis jeg vinder, så prøver jeg sgu 😊

  Svar
 179. Stine says:

  Jeg skal først og fremmest prøve alle dine opskrifter. Herefter på vi se, om jeg selv kan komme på spændende variationer.

  Svar
 180. Sofie says:

  Den vil jeg gerne vinde! Lige pt drikker jeg kun vand der smager af metal fra flasker. I 40 graders varme i Cambodja, så jeg skal ikke brokke mig. Men jeg drømmer om velsmagende vand når jeg om 2 måneder sætter foden i Danmark igen!

  Svar
 181. Mie drachmann says:

  Mums nogle lækre opskrifter Otto lige fik mixet sammen ! Jeg vil bruge den til skole hvor jeg kan kombinere væske samt snacke igennem dagen uden at tænke på smattede bær fra madkassen! Kombinationerne er jo uendelige men jeg tror især at appelsin ( udenskrald) jordbær, blåbær og mango vil være lækkert evt med et lille skvat hyldeblomst saft oveni 👏🏻

  Svar
 182. Louise says:

  Jeg vil lave den med vandmelon og mynte, og derefter give den til min søster. Hun er vild med køkkendims og fortjener en.

  Svar
 183. Ann says:

  Jeg går rundt og bager på en lille en, og det kunne være fedt med et lækkert velsmagende (og alkoholfrit!) alternativ til lækre drinks og næste lige så lækre sodavand.

  Svar
 184. Camilla K. Olesen says:

  Jeg er lige kommet hjem fra Thailand, og der har jeg bare vold-spist papaya med lime.. Derfor vil jeg uden tvivl komme lige netop de to ingredienser i karaflen, hvis jeg vinder 🙂

  Svar
 185. Caroline says:

  Hej Cille, jeg ville nok bruge den til at putte vand med citron i, så jeg kan få vand i løbet af dagen nemmere 🙂

  Kh Caroline

  Svar
 186. Lika says:

  Jeg har lavet en killer lemonade her i week. Nøj, den er lækker! Så jeg vil helt sikkert gentage succesen.

  Svar
 187. Mia says:

  Jordbær og Asti! Ej og må altså lige nævne, at når jeg skriver asti mener min mobil det skal rettes til Astigmatisme… øh ok så… 😉

  Svar
 188. Anna says:

  Det lyder fandme godt! Så jeg vil sgu da egentlig gerne vinde sådan en karaffel-ting! Tror det ville være godt med hyldeblomst, lime og lidt mynteblade… Men den der mangbærdrik lyder nu heller ikke helt tosset 😉

  Svar
 189. Trine Bie says:

  Jeg er PJATTET med konceptet! Kan lige se mig selv i sommersolen servere vodka-tranebær drinks med lime i sådan en fin én! 😉

  Svar
 190. Nadja says:

  Jeg ville prøve at lave Otto’s ‘mangobærdrik’ 😉 Som tilfældigvis inkorpererer samtlige af min søns yndlingsfrugter 😀 Måske jeg så langt om længe kan få lukket diskussionen om hvorvidt vi skal købe sodavand (det skal vi ikke!) det har vi nemlig ikke heeelt samme holdning til herhjemme 😉

  Svar
 191. Mette Glerup Kristensen says:

  Er netop blevet mor for 4 uger siden, så der bliver derfor drukket utrolig meget vand herhjemme på matriklen – både hver dag og med alle de gæster der hører med!

  Derfor ville det være så lækkert at forkæle vandet med lidt smag, for at der sker lidt afveksling.

  Tror at ananas og mynte vil være en favorit herhjemme.

  De bedste hilsner
  /Mette aka Toby’s mor <3

  Svar
 192. Matilde Basse Poniewozik says:

  Jeg er en sucker for klassikeren: lime/citron/mynte. Men jeg skal da helt klart lave gin/tonic i den, hvis jeg er så heldig at vinde. Det krydser jeg fingre for 🙂

  Svar
 193. Sheila says:

  Jeg ville lave en omgang G&T med kiwi, agurk og masser lime.. (Og muligvis peber, hvis du siger det er lykken). Og så skulle den nydes på min tagterasse med en flok gode veninder.

  Svar
 194. Julie says:

  Den er jo virkelig smart. Jeg ville nok være meget traditionel og bruge jordbær og hindbær. Brombær kunne måske også være meget godt, med mindre de smatter helt ud?

  Svar
 195. Heidi H says:

  Jeg synes det kunne være top lækkert med sådan en fin én med søde sommer jordbær og ananas! Uuuhhhmmm.

  Svar
 196. Josefine SH says:

  Ej jeg ville elske at vinde den, har kigget på den så længe nu!! Jeg ville helt klart komme jordbær, hindbær og ananas i! Uhmm 🙂 Krydser fingre for jeg vinder 🙂

  Svar
 197. Mette says:

  Jeg ville putte cola i… Ej. dårlig joke. Jeg ville selvfølgelig fylde den op med ingefær,lime danskvand og mørk rom. Så er der serveret dark & stormy

  Svar
 198. Frederikke says:

  Jeg tænker at laver en sommerdrik med hyldblomst, danskvand og lidt ginger ale. Den skal dertil pyntes med citroner og hindbær.

  Svar
 199. Vikki says:

  Sådan en vil jeg virkelig ønsker at jeg vinder, så kan det være jeg rent faktisk kan komme til at drikke noget vand fra hanen derhjemme – mit vand smager vildt grimt, så kan ikke lide det, men måske hvis det meste af den grimme smag bliver camoufleret med lidt lækkert frugt og grønt.. Tror noget citrus og citron verbena ville være godt 🙂

  Svar
 200. Kathrine Maria says:

  Jeg smider også et lod i puljen 🙂
  Hvis jeg vandt, ville jeg have den stående på mit bord i banken. Ville putte mynte og lime – den bedste kombination 🙂

  Svar
 201. Annette Aarre Dalsgaard says:

  Jordbær og cava HAPS HAPS det lød sgu for godt, så det er præcis, hvad jeg vil putte i 😀
  Og så den daglige vand med agurk og citron Mums

  Svar
 202. Malene says:

  Jeg er en gymnasiepige som går i 2.g og skal til galla om lidt, vi plejer at blande i halvanden liters sodavandsflasker, men vil gerne imponere med noget flot og mere velsmagende, så ville klart gå efter en mojito i den!!

  Svar
 203. Nanna says:

  Jeg er helt på drinkskaraflen, men vil også bare give mit kedelige vand et mojito-pift med lime og mynte 🙂

  Svar
 204. Blå Solskin says:

  Jeg tror, at jeg ville forsøge mig med noget mexicansk inspireret og lave en limonade med danskvand (med limefrugter, chili, mynte og jordbær) og et stort skvæt vodka eller god tequila. Bare for ikke at savne Mexico alt for meget når jeg vender hjem til juli.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *