Lang tutorial og noget om hår

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

Den anden dag besluttede jeg mig for at lave en tutorial, hvor jeg viser, hvordan jeg styler mit hår, sådan til hverdag. Det er der nemlig flere af jer der har spurgt ind til, og da jeg ovenikøbet synes den slags er sjovt, gav jeg det et skud. Den blev meget lang og nok også en anelse kedelig, da jeg ikke har klippet i den, og bare snakker om alt og ingenting, men mest om hår, i 13 minutter, når jeg altså ikke kæmper med at ramme mit hår med glattejernet. Ja.
Screw it, jeg laver den bare om, tænkte jeg først, men så kom jeg i tanke om, at jeg på et tidspunkt skrev og mente, at jeg som udgangspunkt ikke klippede i mine videoer, eller skød dem om, netop fordi jeg godt kan lide det umiddelbare, og så tænkte jeg screw it en gang til og uploadede den på Youtube. Så der ligger den. Alle 13 minutter. Lige HER.
Screen Shot 2016-04-19 at 15.44.17

Jeg har brugt følgende produkter:
Heat Protection spray fra Elnett: HER
Windle & Moodie Invisible day & night cream, 210,-
Køb den her
Kerastase hårpudder på spray: HER
HH Simonsen Styler (kan kun finde det i hvidt. Til gengæld er det nedsat) HER
Elnett hårspray: HER

Når jeg styler mit hår som i videoen holder det cirka i to dage, nogle gange er det faktisk endnu pænere dagen efter.
Jeg er kort inde på det, men jeg vasker ikke mit hår så ofte, faktisk helst max en gang om ugen. Det lyder måske ulækkert, men faktisk bliver mit hår ikke fedtet, og det virker ikke til at være beskidt. Det tager noget tid at tilvænne håret til færre hårvaske, men det betaler sig altså i længden, så jeg vil absolut anbefale det til alle. Jeg reder det heller ikke særlig ofte, men det er som sagt fordi, at jeg foretrækker det rodede, let filtrede look. Og jeg reder det kun når det er vådt, for at slide så lidt på det som muligt.

Jeg har som nogle af jer ved været igennem nærmest alle farver og en del længder de sidste år. Jeg har nu endelig fået langt hår efter jeg blev nødt til at klippe det hele af, altså næsten det hele, altså en page, efter for meget slid og mange farvninger, og jeg har nu også endelig fået min egen farve helt tilbage, der vel bedst kan beskrives som mørkeblånd (med lidt grå hår her og der), men faktisk overvejer jeg at få lidt lyse striber i, bare lidt. Og måske en lille smule pandehår. Måske. … And so it begins.

Hvis I er til den her slags indlæg/videoer gør jeg det gerne igen – Kom i så fald gerne med gode ideer.

44 replies
 1. Maria says:

  Elsker de her videoer! Synes, du virker så sød og sympatisk, så det gør ihvertfald ikke mig noget med lange videoer:)

  Svar
 2. Alexandra says:

  Haha, hvor er du sød Cecilie! 😀 Jeg fulgte med i alle 13 minutter! Hvor længe holder dit hår med den rutine der?
  Kh.

  Svar
 3. Maria Bøg-Skov says:

  Tusinde tak Cecilie!
  Har du ENDELIG forstået hvordan man laver krøller med glattejernet. Har aldrig forstået det der svup, før nu🙈
  Dine videoer er virkelig gode, for en ikke så erfaren beauty pige. Gerne flere af dem

  Svar
 4. Katrine K says:

  …. Og nu er jeg i fuld gang med at prøve at lave tilfældigt krøllet hår med glattejern. Tak for guiden 🙂

  Svar
 5. Sofie says:

  Hvor er du sød! Man lagde slet ikke mærke til at de 13 minutter var gået. Det skal jeg helt sikkert prøve! Har aldrig vidst hvad glattejernet kunne bruges til udover mega glat hår. 😉

  Svar
 6. Line says:

  Fulgte med alle 13 minutter! 🙂
  Hvis det var alle andre end dig, havde jeg nok mistet gejsten undervejs (spoler altid frem i alle videoer). MEN du kan gøre selv en hverdags-hår-toturial skide spændende og underholdende 🙂
  Gerne flere videoer! Mvh Line

  Svar
 7. Annett says:

  Enig med de andre, de 13 minutter går lynhurtigt – sød video:) Har også forsøgt at lære det via you tube, men fatter simpelthen ikke det der med at dreje hånden – må øve lidt mere:)

  Svar
 8. IDA says:

  Så fin video! Og din hyggesnak gør det bare mere nede på jordet og som at man sidder sammen med dig! Gerne flere videoer (tutorials og andet) !!

  Svar
 9. Charlotte says:

  Dejlig video 🙂 Både brugbar og vildt hyggelig 🙂 Og slet slet ikke for lang.Mere af det 🙂

  Svar
 10. Mette says:

  Go Cille! Rigtig god tutorial. Og fedt at den er lang. Sidder altid og ønsker at dine videoer er længere. Så tommelfinger op her fra 😊

  Svar
 11. Anna says:

  Hej 😊
  Nu er det ikke første gang jeg hører om fordelene ved at vaske sit hår mindre. Men jeg har spekuleret på, om man skyller håret (altså bare med vand) eller tæller det også med som hårvask? Synes bare tanken om at gå en uge uden nogen form for vand i håret, er lang tid 😄

  Svar
 12. Lika says:

  Den vil jeg glæde mig til at se. Jeg synes ikke at 13 minutter er lang tid, men jeg er også ret forelsket i dit hår og hårfarve. Jeg har selv brunt hår, men det er efterhånden blevet sådan gyldent i det grundet solen. Jeg har altid hadet min hårfarve, da jeg syntes den var sådan lidt kedelig brun, men så gik jeg jo hele sidste år og stoppede med at farve det, da jeg blev gravid og nu trives jeg så godt med min hårfarve og kan slet ikke forstå, hvad det er jeg har hadet. Ja, så blev man så klogere 🙂

  Jeg elsker i det hele taget dine videoer og får masser af inspiration, så tak fordi du deler 🙂

  Svar
 13. Kamilla Pernille says:

  Det er vist første gang jeg kommenterer, selvom jeg troligt har fulgt med i 2 (eller 3?) år (Emoji der tager sig til kinderne med stor åben mund). Mere af det her, tak 🙂 Det er så hyggeligt, du er så sød og behagelig. Jeg synes det var rart at den var så lang så man ligesom kunne se, hvordan du gjorde ad flere omgange – måske mit motorisk udfordrede jeg måske fatter det nu efter mange mislykkede krølle-med-glattejernsforsøg. Det skal prøves!
  Tak for dig, yndlingsblogger! Elsker at du er gået fuldtid, det er både sejt og dejligt for dig – og os 🙂 (klappe-Emoji)

  Svar
 14. Maria says:

  Ej! Jeg har altid ventet med at redde hår til det var tørt, fordi jeg har fået at vide det sled mindre? Ih, så har jeg måske bare gjort mere skade i virkeligheden 😅

  Svar
  • Sneglcille says:

   Måske det er sådan. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men det føles som om, at der er klart færre knækkede hår når det er vådt. Og så er det meget nemmere. Jeg gør det mens der er balsam i det, med en bred kam 🙂

   Svar
 15. Kristine says:

  Lav endelig flere videoer, det er så hyggeligt at sidde og se. Og synes bestemt ikke at den er for lang! Måske de kunne laves med lidt højere lyd? 🙂

  Svar
 16. Josefine F says:

  Meget gerne mere af den slags! Det er meget brugbart – og absolut kun hyggeligt, at videoerne er “lange” 🙂

  Svar
 17. Jessica Pham says:

  Hej Snegl
  Sover du så med hårspray i håret? Eller laver du samme hårstyling hver anden dag? Efter skylning eller? Er lidt rundforvirret, for har ellers hørt man ikke skal sove med produkter i håret 🙂 Tak for en god tutorial, skal helt sikkert prøve.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ork ja. Det tænker jeg ikke over, har heller aldrig hørt det med ikke at måtte sove med hårprodukter. Det gør jeg næsten hver nat.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *