I øvrigt #47

 • Tager det mig altid foruroligende lang tid at finde kogetiden på pastapakker. Hvorfor skal det være så svært?
 • Findes ‘I øvrigt #42’ åbenbart ikke.
 • Havde den allerførste ‘I øvrigt’ ikke noget nummer, så på en måde går det op. (Bortset fra at den næste så hed #2. Pik osse’)
 • Var jeg så nervøs over at skulle dele min nye blog med jer i går, at jeg kom til at drikke mig lidt fuld i øl. Alene.
 • Var det altså kun 2 øl, men det er åbenbart der vi er.
 • Gør det altså ikke noget, at man synes jeg stinker til at skrive på engelsk. Jeg gør det fordi jeg synes det er sjovt og fordi jeg gerne vil blive bedre. Men man kan bare springe over, hvis man synes det er noget lort. sådan er det der internet så smart.
 • Gik jeg i seng klokken 1 i nat. Det var klart for sent.
 • Har jeg begge børn alene i dag, men formåede at gøre os allesammen anstændige at se på (nemt med dem, knap så nemt med mig), at aflevere dem begge og nå til et morgenevent klokken 9.
 • Åbner der i dag en Dominos Pizza 30 meter fra min hoveddør. Og jeg ved bare, at jeg er fucked. Det er pinligt og kikset, men jeg elsker deres lort. Margarita med ekstra marinara sauce og de der hvidløgsbrød med dyp.
 • Er jeg jo alene hjemme med børnene, og drak altså de der to øl i går, så vi skal svømme i marinara og ost i aften.
 • Sagde jeg til min træner, at jeg ville prøve at gå all in på sundere kost her de sidste uger vi har sammen, men jvf. ovenstående kan jeg vist godt æde de ord igen, dyppet i, ja, marinara.
 • Skal jeg på date med min mand på lørdag! Det er så vidt vi kan regne os frem til første gang vi får passet børn i år.
 • Overvejede vi et kort øjeblik om vi skulle bruge vores datenight på at sove, men vi er endt på mad og vin i stedet for.
 • Vågner mine børn klokken 5. Begge to. Hver dag.
 • Taber jeg konstant min telefon for tiden, og den kan derfor snart intet. Men den er jo også helt fra december sidste år. Altså fra lige efter jeg smed den anden i toilettet. I D I O T
 • Gider jeg ikke tale om vejret. Det er på en eller anden måde for åndssvagt til at nævne. Sne i april, mand. Come on.

Screen Shot 2016-04-28 at 23.02.09

10 replies
 1. Helle says:

  Smukke, søde Cecilie. Tillykke med den nye blog. Jeg har fulgt med fra begyndelsen – næsten. Du har inspireret mig meget.
  Tak for indlevelse, for at være så modig, for # I Øvrigt og for at skrive så godt, både på dansk OG engelsk. God weekend med pizza og kærestetur.
  PS. Det er ikke ok med kl. 5, jeg står i det samme.) Godt de er nuttede.

  Svar
 2. Emilie says:

  I øvrigt skal folk lære at holde deres fingre fra knapperne, hvis de ikke har noget godt at sige. Tak for en skøn blog ❤️
  PS. Jeg græd lidt da jeg læste om Ottos hjertesorg.

  Svar
 3. Pernillle says:

  Hvad gør man med en stor dreng der vågner for tidligt? Vi har samme problem, og når man er forbi middagslur, så kan det være en ret gnaven dreng sidst på dagen. Gode fifs til tidlige morgener? Og tak for en dejlig blog (Du er blevet en daglig overspringshandling)! Og ps. Til det med hjertesorg. Vi har oplevet lidt det samme, men flytter børnene fordi de flytter fysisk eller fordi de bare skal på en anden skole? jeg synes, det er lettere at forklare, hvis de nu flytter rigtigt også.

  Svar
  • Sneglcille says:

   De flytter bare på en anden skole. Bor begge stadigvæk tæt på os.

   Mht børn der står tidligt op. Jeg ved det sgu ikke. Herhjemme er der ingen fjernsyn eller iPad om morgenen, for det går ud over humøret resten af dagen, men derudover ingen fifs. Altså bortset fra tidlige puttetider til børnene og rødvin til de voksne.

   Svar
 4. Lene says:

  Virkelig typisk dansk at alting skal være så perfekt. Man hører da aldrig folk, som har engelsk som modersmål kritisere andres engelsk, men hvis der er danskere til stede, skal der nok blive gjort opmærksom på sin ikke perfekte udtale eller lignende. Derfor bliver jeg altid vildt nervøs, hvis jeg skal snakke engelsk foran danskere, men har det fint med at snakke det med alle andre.
  Der er vi godt nok ikke rummelige 😕

  Svar
  • Kristina says:

   Gud, hvor har du ret. Det har jeg egentlig aldrig tænkt over, men det er sgu da rigtigt. Jeg har selv boet i England, og der var da aldrig nogle englændere der havde travlt med at rette på mit engelske, men danskere gjorde det ofte.

   Svar
 5. Marina / cand.mor says:

  Hvorfor er vores børn så skide morgenfriske? Jeg er lidt et dårligt menneske for at være glad for, at jeg ikke er den eneste. Men det er jeg. Lidt. Vores datter har den sidste halvanden uge stået op på slaget 0510. Det gik ellers lige så godt i en lang (længere) periode med at sove “længe” til kl 06, men nu er vi tilbage ved 0510. Suk.

  Svar
 6. Sofie says:

  Ï øvrigt undres jeg over, at du kan spise pizza kun med ost? I mens alle andre undre sig over at jeg spiser rejer på pizza: skinke, bacon, rejer, dressing, skiveskåret 😀

  Svar
 7. MulleF says:

  Åh jeg kunne godt lige drikke en bajer. Det tror jeg at jeg vil følge op på. Jeg synes det er så sejt at du laver en engelsk blog. Og så skid da hul i, hvad alle andre tænker (højt), for ingen af os er perfekte udi hverken engelsk eller dansk grammar 😉

  God weekend og god datenight.
  /Camilla

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *