I øvrigt #46

 • Forstår jeg ikke hvorfor der konstant er artikler og henvisninger til Gossip Girl på diverse medier for tiden. Stoppede den ikke for længst? Og det samme med Sex & The City … (Og ja, jeg ved godt, at jeg taler om Friends. Konstant. Men det er noget andet)
 • Har jeg aldrig set Gossip Girl, så jeg går ikke vitterligt op i hvem jeg er fra serien.
 • Er jeg Ross.
 • Kan jeg umuligt være den eneste, der har bemærket, at Peter Falktoft ligner Gary Barlow.
 • Læste jeg en bog om middelalderen for Otto, der nu er lidt bekymret for at få byldepest
 • Har Uma fødselsdag på lørdag. Altså næsten i morgen. DET er vildt.
 • Er det næsten midnat, og jeg skal aflevere to børn inden klokken 8 i morgen. To forskellige steder.
 • Drømmer vi om at rive endnu en væg ned i vores lejlighed og lave et kæmpe køkken/stue-agtigt rum. Snart har vi ikke flere vægge.
 • Skal jeg have et nyt cover til min telefon og bliver lissom’ draget til alt med glimmer og dyr på. Jeg er  åbenbart 10 år indeni.
 • Kan jeg ikke med gedeost.
 • Var jeg ovenover lige ved at skrive, at jeg heller ikke kan lide lam. Da jeg i et kort øjeblik tænkte jeg, at det jo også var ged. Flot. #Bybarn
 • Begynder jeg så småt at opleve den der rus, folk taler om efter træning. De sidste to gange, har jeg været totalt speedy og happy bagefter.
 • Er jeg den vildeste tøsedreng for tiden. Jeg tuder konstant. Over gode ting, over dårlige ting, over midtimellem ting.
 • Troede jeg, indtil jeg var omkring 10 -11 år, at en mammut var et ægte nulevende dyr.
 • Cyklede vi hele vejen ud til Kalvebod Fælled i søndags (7 km – Det er meget for mig), og jeg blev slet ikke forpustet. Mega fremskridt på konditionskontoen. Så jeg spiste fire S’mores.

Screen Shot 2016-04-14 at 21.58.36

 

 

31 replies
 1. Louise says:

  Ej, hvor jeg hader at være hende der retter på andre, men altså.. Lam kommer fra får. Og geder får gedekid. Det er altså ikke helt det samme? Til gengæld tror jeg ikke man spiser geder? Tænker man bruger dem til at lave mælk, ligesom køer?
  Får er de søde, uldne typer, geder er noget mere krasbørstige i pelsen 😉 Undskyld jeg nazi-retter dig, folk ved jo for dælen godt hvad du mener 😉
  #ikkebybarn #barnfradenydersteklitrækkeivestjylland

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er jeg med på. Det var lidt det der var min pointe. At det var sjovt (syntes min trætte aftenhjerne i hvert fald) at jeg i et kort øjeblik tænkte, at lam havde noget med geder at gøre.

   Svar
  • Line says:

   Man kan sagtens spise ged! Det smager lidt mere af almindelig kød en lammekød (som jeg tit synes smager lidt som uld lugter!) Så en anbefaling herfra om at spise ged 🙂

   Svar
 2. Cecilia says:

  Jeg tænkte flere gange i løbet af listen at jeg lige havde en kommentar.. Men da jeg nåede til det med mammutten var jeg sikker på, at det allerhelst vil sige er: jeg troede indtil for to år siden at sabeltigere var et dyr. Idag. Der lever i Nepal.. Jeg er stadig lidt i tvivl, men alle jeg spørger, insisterer på at de er uddøde. Jeg er 25 idag.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Been there. For nyligt. Ville vise et billede af en sabeltiger til Otto. Googlede det, og kunne godt se, at eftersom at der kun var tegninger og animerede billeder af den, kunne noget tyde på, at den ikke var ægte. Den har været uddød i sådan noget 10.000 år, åbenbart.

   Svar
 3. Henriette says:

  Åh nej gedeost… Jeg forstår det ikke. Fik for flere år siden noget gedeost og kan i svage øjeblikke stadig genkalde mig smagen og jeg mærker galde på vej op 🙁

  Svar
 4. Lika says:

  Har du prøvet gedeosten fra President? den der hedder 12 petits chevres doux? Den er virkelig lækker. Nøj jeg spiste meget af den, da jeg var gravid.

  Tænkte på ellers om den hårguide, du omtaler på snappen, kommer på herinde? Ville rigtig gerne se den – også selvom den skulle være lang. Lange videoer er også gode 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Den kommer på Youtube og så skal jeg nok smide et link herinde. Har lidt problemer med mit wifi, så har ikke kunne uploade den endnu 🙂

   Svar
 5. Camilla / Chatterings.dk says:

  Okay. Nogle gange tror jeg, at jeg har sendt mig selv på en hellig mission for gedeosten, og kun fordi jeg selv har oplevet en åbenbaring 😉 Min mor er laktoseintolerant og skiftede derfor på et tidspunkt fra ko til ged, når det kommer til ost, forstås. Og der fandt jeg ud af, at gedeost er meget mere end den der hvide, runde pølle og de brune skiver. Der findes så mange lækre hårde, mellemhårde, alt-muligt gedeost, der ikke smager af ged på den uldne måde – der bare smager bedre end ost på komælk. Jeg lyver ikke! Jeg er vild med komælk. Men ged kan altså noget, hvis man lige går på opdagelse #endofmission

  Svar
  • Sneglcille says:

   Men jeg spiser heller ikke ko-ost, eller noget ost. Kun den slags der kommer på pizza eller i desserter 🙂

   Svar
 6. Camilla says:

  Lam vokser op og bliver til får – gedekid bliver til geder 😉 #jydeikøbenhavn #ikkesåmegetbybarn

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, det ved jeg. Som skrevet, nåede jeg at rette mig selv, men synes at tanketorsken var sjov – Derfor kom den med. Jeg kan godt kende forskel på de to. Nok er jeg opvokset i Dannebrogsgade, men jeg er ikke helt tabt i dyreriget 😉 Ved for eksempel godt at et hestebarn hedder en kalv
   (Igen for sjov. Føl, jeg ved det godt)

   Svar
 7. Ungtanten says:

  Gedeost smager sgu også en stor smule af opkast, det kan ingen benægte!
  Forresten er det vist noget med at der snart bliver lavet en ny sæson af Gossip Girl.

  Svar
 8. Sarah says:

  Åååhåhå, bedste “i øvrigt” ever!! Og det siger ikke så lidt. Jeg grinte så meget, at jeg kunne sværge på at der kom en liiiille smule tis ud.. (Huh? Huh? Friends-reference LIGE der!)

  Tak for dig <3

  Svar
 9. Anne-Sofie says:

  Totalt random kommentar- MEN: viiildt fine lyserøde/rosa jakker/frakker i Noa Noa!! Med 50%..
  Har lige købt to (ups!), men så fine og slet ikke alt for voksen-agtige 😉

  Svar
 10. Finurligt says:

  Ged, lam, mammut eller what ever – jeg er vild med dine “I øvrigt” indlæg – og er helt med på den der træningsrus er fantastsik. Bare af den grund burde jeg gøre lidt mere alvor af min egen løbetræning.

  Svar
 11. Maria says:

  Jeg har set ALLE afsnit af Venner fra midt januar og til i morges, hvor jeg så finalen. PISSEfarligt at få Viaplay!!!! Behøver jeg sige at jeg går hjemme….?

  Svar
 12. Josefine F says:

  Du skriver simpelthen genialt og SÅ SJOVT! Jeg sad og kluklo for mig selv da jeg nåede til punkt 3 🙂
  Og Friends er den bedste serie of all times!

  Svar
 13. Trine says:

  Jeg skulle gennem hele kommentarfeltet før ti-øren faldt for mig – altså at lam ikke er en babyged. Could have fooled me! Og jeg er ikke engang #bybarn, bare sådan ganske almindeligt distræt 😉

  Svar
 14. Stine says:

  Jeg ELSKER dine i øvrigt indlæg, og måske er jeg bare virkelig elendig til at finde rundt i det nye design (det er jeg!) men jeg kan ikke finde Nr 44! Det er ret synd for den tykke gravide dame, der bruger urimelig meget tid på din urimelig herlige blog.. synes den tykke dame selv 🙂

  Svar
 15. Amalie says:

  Oh Venner for the Win. Kan du ikke lige uddybe det der Ross noget. Det eneste jeg kan komme i tanke om lige nu er hans begejstring for Saltwater toften, men det passer jo også meget godt tror jeg.

  Svar
 16. Lise says:

  Peter Falktoft ER jo Gary Barlow. Jeg har sagt det længe.mog vistnok engang kommenteret et af hans IG-indlæg med “der har vi jo Gary Barlow” Underligt nok kommenterede han ikke på det.

  Og Ross! For helvede jeg troede jeg var den eneste kvinde der identificerer allermest med ham. Ross FTW!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *