I øvrigt #45

 • Bryder jeg mig ikke om peanuts, dog med en gigaundtagelse når det gælder i kombination med chokolade og karamel. Snickers! P-tærter!
 • Er jeg altid lidt nervøs når jeg åbner poser med bananer. Hvad nu hvis der gemmer sig en kæmpe edderkop?!
  Det skete for min svigerindes veninde. Levende! Gyyys.
 • Hvad er bedre end mayonnaise? Chili-mayonnaise er svaret.
 • Kom jeg til at se første afsnit af Fuller House på Netflix. Hold. Nu. Mund. Noget lort. Og jeg er ellers helt til skabet amerikansk underholdning.
 • Er jeg blevet totalt hooked på Off shoulder toppe, selvom jeg lovede mig selv for 10 år siden, at det ikke ville ske. Igen.
 • Bliver Uma 1 år om 10 dage.
 • Er jeg en kliche, men siger det alligevel: Hvor blev det sidste år af, seriøst?!
 • Må jeg endnu engang erkende, at der gemmer sig en poptøs inde i mig, som elsker Justin Bieber og Zayn. Og Adele, for fanden.
 • Var Otto i skoven med sin klasse i sidste uge, og sagde følgende, da han kom hjem: ‘Vi kiggede på fugle. Altså rigtige fugle, ikke damer’ …
 • Har jeg savnet at blogge, meget mere end jeg troede. Vildt hvad fem dage kan gøre.
 • Går det fremad med træningen. Min træner, Sif, er meget tålmodig, og mine jeans er blevet for store.
 • Skal vi til Barcelona i knap tre dage i juni, min mand og jeg. Uden børn. Jeg glæder mig næsten lige så meget som jeg er nervøs for at undvære Uma.
 • Lovede jeg jo at linke til min svogers optræden i ELLEN når det blev lagt op, og det er det nu. Jeg synes stadigvæk det er det vildeste, og da han skrev til mig, at han havde mødt hende, var jeg ved at tude af misundelse og stolthed. Det er i øvrigt (!) den nydelige mand bag trommerne:

36 replies
 1. Mette says:

  Hvorfor skulle du nævne det med bananerne?! Det har jeg aldrig tænkt over.. Før NU! SHIT! 🙁
  Bortset fra det, så er det rart at du er tilbage på bloggen 🙂

  Svar
 2. tanya says:

  What? Er trommeslageren din svoger? Fedt. Jeg så afsnittet i går. Ser ALTID Ellen. Var ved at tude af stolthed på deres vegne! Det er KÆÆÆMPE stort at optræde hos hende. Og bare møde hende! Så vildt!

  Svar
 3. Maria says:

  Altså rigtige fugle! Hahahahaha! ELSKER små drenge, der er nuttede og lidt smart ass på samme tid. Min 11-årige er begyndt at sige fx: altså like jeg glæder mig til Disney Sjov for real.

  Svar
 4. Katja says:

  Ja den der med bananerne ville jeg også godt have været foruden… Kan jo aldrig åbne sådan en pose igen!
  Derudover er jeg ret vild med den om Otto og fuglene 😀

  Svar
 5. Marianne says:

  Dine svigerforældre må seriøst føle sig som de vildeste opdragere i verden. To sønner med international succes. Mindre kunne ikke gøre det. Fandme sejt! 🙂

  Svar
 6. Tine says:

  Jubiii til off the shoulder toppe! One shoulder toppe er osse tilbage, I love it! Mere skulder til folket!
  Sejt med træning, du har dæleme meget rygrad, når man tænker på at du er en snegl.😄

  Svar
 7. Mie / pralerier says:

  ha ha er helt med dig ang. Fuller House – kom også til at se første afsnit OH skræk! og jeg er ellers også sucker for alskens slags amerikanske serier 🙂 Og tak for link til Ellen, har selv tænkt jeg ville se den optræden 🙂

  Svar
 8. Cæcilie says:

  Hende her, der har The Beatles og Placebo tatoveret forskellige steder på kroppen, og som er kæmpe Nirvana-fan, har også en kæmpe poptøs indeni. Skal til min anden Bieber-koncert til oktober og hører Zayn på repeat for tiden. Har desuden set alle klip med din svoger i de talk shows de har været med i indtil videre – også i radioen. Synes de gør det SÅ godt. Tillykke med ham 🙂

  Svar
 9. Lotte says:

  hahaha hvor er det flovt det var slet ikke faldet mig ind at “kigger på fugle” var pseudo for “damer”: Well. Så meget kan man lære at børn 😉 Anyway – lever du også sundt eller trænger du “kun”? I øvrigt SÅ sejt at du allerede har for store jeans.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg træner kun. Spiser som jeg plejer. Hvilket er relativt sundt og varieret, dog med plads til kage og slik – Det kan jeg nemlig ikke undvære.

   Svar
 10. Camilla / Chatterings.dk says:

  Jeg er bare helt med dig, når det kommer til at være underlig peanutshater, når de er alene til bal og stor fan, når de går i band med chokolade og skum. Jeg er desuden endnu større fan af hvidløgsmayo end den med chili. Det er dog et tæt løb..

  Svar
 11. josephine says:

  Hvor er det dejligt at du er tilbage på bloggen!
  Jeg har fulgt dig i et par år og du er helt klart min favorit blogger!
  Jeg er gravid i 6. måned og kunne helt vildt godt bruge lidt råd fra en erfaren mor 🙂 evt et indlæg med gode råd til hospitalstasken eller en liste over de FAKTISK nødvendige babytings anskaffelser .. selvfølgelig kun hvis du har tid og lyst 🙂

  Svar
 12. Sabrina says:

  Jeg har set hele sæsonen af Fuller House – er helt enig i at første afsnit var noget lort, men synes faktisk at den vandt ind på mig – måske jeg bare vænnede mig til den.. Ingen ved det, men den underholdte mig fint, og mindede så meget om nostalgi og gamle dage. Dengang man ikke var det der voksen. AD!

  Svar
 13. maria says:

  Kan virkelig godt forstå, hvis du er pavestolt. Lukas Graham er for seje! Laver lige en deler på Facebook 😉

  Svar
 14. rebecca says:

  EJ, hvor har jeg det bare på samme måde med bananer! Min far har fortalt mig at der engang var en bananedderkop i vores bananer da jeg var meget lille, og han tror den var skyld i den ekstreme edderkoppefobi jeg stadig døjer med 🙁

  Svar
 15. Louise says:

  Hahaha, har det på præcis samme måde med peanuts. Hader virkelig lugten og smagen af dem. Det værste er når folk skal være asiatisk insiprerede og pludselig bider jeg ned i en peanut, mens jeg sad og nød en lækker frikadelle!!!!
  Havde en seriøs afhængighed til P-tærter henover julen og skal altid lige stå med en Snickers i hånden, når jeg er inde og handle, før jeg bestemmer mig for at det ikke er kalorierne værd – for det meste… 🙂

  Svar
 16. Malene W says:

  Jeg bor i Toronto, Canada og var til din svogers (og resten af Lukas Graham’s 😉 ) koncert mandag aften. De er så sindssygt gode, fed, fed intim koncertoplevelse på et lille spillested med plads til ca 200 mennesker og man kunne mærke at drengene var begejstrede for publikums reaktion, som de kaldte det eneste sted på den nordamerikanske tour hvor folk reagerede som til de danske koncerter. Det havde muligvis noget at gøre med, at måske 70% af publikum var herboende danskere, haha. Det er så godt gået af dem! De spiller så fedt, så hils og sig tak 😉

  Svar
 17. Lena says:

  Jeg nåede ikke engang at se hele 1. Afsnit af den nye Fuller House. Bare den der kunst pause hver gang et nyt medlem kom frem…. dåse applaus….lige en laaaang pause… ooog så videre… Det var m ere end jeg magtede.. Så nej, den får ikke en chance her. Har du set Suits? Total hooked…

  Svar
 18. Sofie Sky says:

  Haha, hvor er det sjovt med Ottos, der har set fugle, som altså ikke var damer! Jeg er vild med det! 😀

  Svar
 19. Lisbet says:

  Så også første afsnit af Fuller House. Og tænkte omtrent det samme: Fååårk noget hø…. Hvorefter jeg så resten af sæsonen rub og stub i løbet af to dage. Jeg har tilsyneladende ikke nogen kulturel nedre grænse.

  Svar
 20. Laura says:

  Hvor vildt, at det er din svoger som spiller trommer i Lukas Graham! Jeg har til gengæld et kæmpe crush på guitaristen, kan du med din insiderviden mon afsløre, om han er single? 😉

  Svar
 21. S says:

  En af mine veninder havde det på sin bucketlist at score din svoger. Hun fortæller stadig stolt om den aften det lykkedes, lol.

  Svar
 22. Mette H says:

  Min veninde afslørede forleden at hun ikke anede hvad en p-tærte var. Jeg var fuldstændig paf…

  Svar
 23. C & the City says:

  Ja ja, det er meget godt alt sammen, men hvem af dem er single og hvor meget Summerbird kræver det at blive hooked op med svoger ? 😉

  PS: Vi færdes samme sted for tiden. Var derinde forleden og håbede sgu næsten at møde dig, så vi kunne gøre det uudholdelige lidt mere udholdeligt.
  Kram og tanker din vej. Og der er naturligvis intet galt! Blev der sagt!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *