Gemte sager #1

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

Konceptet her er tyvstjålet fra den rareste fynbo jeg kender, nemlig Mie fra WeWonder, der ofte viser sine ‘Saved Items’ frem. Det vil jeg også! For der er så mange. Seriøst, jeg er den vildeste webshop-lurer og kan bruger timer på at lave ønskeliste, jeg får faktisk lidt samme high ud af at gemme de ting jeg vil have, som jeg gør af at shoppe rigtigt.
Altså. Jeg sagde næsten.

Denne gang gælder det gode gamle ASOS. Ni sager som jeg har gemt derfra, kommer lige her:

Screen Shot 2016-03-29 at 13.43.29
1. Denim! Jeg er sgu ret meget til det. Og jeg synes denne babydoll agtige kjole er mega sej. Den ser liiidt kort ud, så jeg sizer nok lige op og smider den over et par sorte jeans. Køb den her
2. Jeg nævnte Off Shoulder den anden dag. Og jeg må bare erkende at jeg virkelig godt kan lide det. Også selvom jeg iførte mig noget lignende da jeg var 20 år og ikke lige havde set at det ville være noget jeg skulle gøre igen. DKjolen findes også i hvis, men med min store kærlighed for chokolade og ditto manglende motoriske evner tror jeg vi snupper den i blå. Køb den her
3. Blazer. Jeg er en jakke-holiker. Det er ikke et ord, men jeg er virkelig glad for jakker og har abnormt mange. Denne grå version med hulmønster synes jeg er lige dele casual og business og jeg ville elske at have den hængende sammen med mine 800 andre jakker. Køb den her
4. Endnu en jakkesag. Fra Baum Und Pferdgarten, og endda nogle kollektioner gammel, men jeg er stadigvæk forelsket i den, og jeg spår at det ikke varer længe før jeg klikker den videre over i min indkøbskurv. Køb den her
5. Ja altså, der er intet der tyder på at jeg ville kunne rocke det her look, men hold kæft, hvor jeg synes det er fint, og jeg ville ønske at jeg havde planer på en strand snart, så jeg kunne tage en dag iført det her. Og så bare styre uden om chokoladeisen… Toppen kan købes her, og shorts her.
6. Ganni kjole i det fineste print. Jeg ville bruge den til hverdag med flade støvler og til fest med stilletter og krudt i hovedet. Køb den her
7. Hov, er det en jakke? Ja for fanden, og den er blå og den er quilted OG i satin. En opskrift på succes i min bog, så der er faktisk ikke så meget ’saved item’ over den længere, klik klik og hjem til mig lige straks. Køb den her
8. Strikkjoler! Kan jeg heller ikke få nok af. De er rare, de er pæne, de er praktiske, nemme at style, ligner en million. Perfekt! Køb den her
9. Ja.Det er en jakke. Jeg har længe viille have fingrene i en lyserød frakke, men har endnu ikke helt kunne finde den rette. Jagten fortsætter, men denne, der mere er en jakke tror jeg helt sikkert lige jeg skal have hjem og kigge lidt på.  Køb den her

 

6 replies
 1. Caroline says:

  Hold nu kæft nogle lækre ting! Hvilken str er du i Asos? Synes altid det er lidt svært…
  Hilsen Caroline

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er det også. Jeg bruger størrelse 8, men i kjoler og jakker tager jeg ofte en 10 eller 12, da jeg godt kan lide at det er lidt oversized, og fordi at deres kjoler har det med at være lidt korte til mig.

   Svar
 2. Sisi says:

  Fine ting! Er især vild med kjolen fra Ganni – og off-shoulder-kjolen! Er også ret hooked på det der med bare skuldre…det er bare lidt svært når man ikke rigtig kan gå uden bh..øv..

  Svar
 3. Eva says:

  Jubii for det her koncept! Elsker det også hos Wewonder, men deler meget mere stil med dig. Bliv endelig ved! Blev helt ked af, at der kun var een. Især fordi jeg lige har været igennem alle dine ‘i øvrigt’. Alle. Og jeg er endda gammel læser. Og stalker?!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *