Fredagsfølger #9 og #10

ff

Jeg var ude og drikke drinks i går. Lidt flere end det var planlagt. Nogle gange kommer jeg til at glemme at jeg for det første ikke kan drikke samme mængder alkohol som engang og at drinks er væsentligt stærkere end øl, så det der med at hælde 5-6 drinks ned er ikke nødvendigvis en god ide. Jeg er derfor lidt mat i det i dag, og har for eksempel lige placeret mig i sofaen og finder det komplet uoverskueligt, at jeg har stillet min kaffe ovre på reolen. Oooorker ikke at rejse mig efter den. Åh, og jeg har lige hulkegrædt af en eller anden video med en baby på facebook. Den er helt galt.
Men det var skidesjovt, og jeg fik lov til at sove helt til klokken 8 i dag, hvilket for folk uden børn måske ikke lyder specielt sent, men tro mig, når man har et barn, der insisterer på at dagen starter før klokken 6, er alt efter klokken 7 en decideret luksus.

Sidste uges fredagsfølger kom aldrig op, da bloggen jo var nede og mit hoved lidt var et andet sted, så der er simpelthen dobbelt-op i dag. Her er først sidste uges Fredagsfølger og under den gårsdagens, der var noget mere festlig …

Fredag d. 1. April:

Fredag d. 8. April:

4 replies
  1. Camilla / Chatterings.dk says:

    Dine fredagsfølgere er simpelthen noget så hyggelige! Jeg overvejer at kopiere konceptet engang – jeg skal dog nok lige have mere end syv læsere, før det giver mening 😉 … og måske noget at sende ud i æteren. Lige nu lever jeg i et yderst interessant limbo, hvor mine normale fredags G&Ts er skiftet ud med sofa og slik. Sådan er det vel at gro et menneske, men det er måske ikke det vildeste at følge med i. Så! Tak for at lade mig følge dine fredage lidt fra siden!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *