Fredagsfølger #13

Sjældent har en Fredagsfølger været så hurtigt online. Jeg føler mig nærmest tjekket, og ignorerer at jeg endnu engang har filmet hele molevitten på den forkerte led. Dog har jeg ladet mig fortælle, at det er bedst den vej, når man ser det fra sin telefon, så det er i hvert fald en løsning, hvis man vil. I går var en travl dag og jeg nåede faktisk nærmest ikke at filme hele første halvdel, da der var en del snak og løben (ok, gåen) rundt. Men jeg kom efter det i den anden halvdel, hvor det primært var mine børn, der var i fokus, og så balancerede jeg med en skildpadde. Eller prøvede på det. Jeg er jo faktisk en 8. del cirkusprinsesse. Det ses.

Det er på Snapchat, det sker – hver fredag, og der sker også ting andre dage. Sneglcille hedder jeg derinde også.
Og hvis du tænker, at det der Snapchat slet ikke er for dig, så ved jeg præcis hvad du mener – Jeg havde det på samme måde. Nu er jeg hooked! Der kommer et indlæg i løbet af i morgen om Snapchat for Dummies, til dem, der har brug for det.

Men først, Fredagsfølger fra i går:

7 replies
 1. Anne Mette S. says:

  Haha, jeg elsket argumentet om at du er større og derfor skal have mere slik! Og at søde Otte bage siger “okay” 🙂

  Svar
 2. Line says:

  Tusinde tak for en dejlig, dejlig blog. Jeg står og skal til at flytte sammen med min kæreste på Vesterbro (wuhuu). At dømme ud fra din afstand til den nye dominos, kan jeg ligesom vurdere at du ikke bor langt fra mit nye hjem. Jeg tænkte om du kunne give en lille Vesterbro-survival-guide. Jeg forbereder mig på noget af et kulturchok i overgangen fra NVs socialrealisme til hipster-paradise med kronisk instagramfilter.

  Svar
 3. Sofie Sky says:

  Kære SneglCille!

  Hvor blev jeg altså glad af den fredagsfølger. Du virker simpelthen som sådan et sødt og rart menneske, og det er hyggeligt at få lov til at få lidt indsigt i dit liv – og dejligt at se, at du har det godt. Tak for det. Ikke på stalker-måden, men det slår mig bare, at der er noget ret befriende i at få lov til at se, hvordan et andet menneske oplever hverdagen, og hvordan din hverdag både er den samme som min egen, og helt anderledes. Det udvider jo horisonten lidt. 🙂
  Jeg er i tvivl om, om jeg fik det skrevet, så det giver mening; det er jo lidt småfilosofisk. Men i hvert fald tak!

  Svar
  • Sofie Sky says:

   Orv, og så en petitesse, som altså virkelig ikke skal forstås som kritik og tarvelig dame-snak, men mere bare som oplysning:
   Siden du ændrede layoutet på bloggen (og hvor er den blevet flot!), har det, i hvert fald i mine øjne, været umuligt at se forskel på punktumer og kommaer. Og det er jo selvfølgelig i småtingsafdelingen, men gør alligevel læseoplevelsen lidt mere ‘hakket’ end før, fordi komma og punktum jo giver hints om rytmen i sproget. Mon der på en eller anden måde kan skrues på formateringen? Nu ved du det i hvert fald. 🙂

   Svar
   • Sneglcille says:

    Du er ikke den første, der siger det, så jeg lover at kigge på en anden font asap 🙂 Og tak!

    Svar
 4. Mirjam says:

  “Liiige lidt senere, end jeg havde regnet med…” – den sætning er simpelthen ligeså underholdende (og genkendelig), som den er tilbagevendende i dine fredagsfølgere. Du er fandme sød og rar at høre (og se) på! Kh en fellow snegl.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *