Fredag, for fanden!

Er du gal en lang uge, det har været. Jeg har sjældent set frem til weekend, som jeg har i denne uge. Ottos humør har været godt i dag, og han lader til allerede nu, at være lidt mere ok med situationen i skolen. Det var om ikke andet en glad dreng, jeg kunne tage med hjem fra skole i dag, fremfor det betuttede væsen han har været den sidste uge. Vi gik på jagt efter slik og pizza, mens han speedsnakkede om alt fra Pokémon (ja, det er åbenbart tilbage) til kænguruer (de kan sagtens brække dine ribben, og stillede meget personlige spørgsmål i køen i Super Brugsen om mit kærlighedsliv inden Freelancer. Da Uma kapitulerede klokken 18(!) så vi film og spiste slik i min seng, som er rykket ind i vores stue, da vi har solgt vores sofa og endnu ikke har fået lavet det tidligere soveværelse til ny stue. Nu sover han ved siden af mig i selvsamme seng og Freelancer er på vej hjem fra lufthavnen – og jeg føler mig en lille smule lykkelig lige her på vores tarvelige boxmadras på mit skæve støvede stuegulv.

FullSizeRender(57)

 

5 replies
  1. Nikita says:

    Jeg følger glad og tilfreds med i alle fredags følgere på snap. I dag genså jeg hele dagen flere gange, kun for at se dit priceless, skuffede ansigt, da toffifeen røg af chokoladeskildpadden. Hold kæft jeg grinte!

    Svar
  2. Kat k says:

    Ha, jeg grinede meget af mangel på slutparantes efter kængurufact, for der står jo rent faktisk at det var en kænguru, der spurgte ind til dit kærlighedsliv! Elsker sådan nogle smuttere hvor man udemærket godt ved, at det er en tastefejl og ikke dårlig gramma, for det gør det altså lidt sjovere 😀

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *