All The pregnant Ladies, aaall The pregnant ladies…

For et år siden vejede jeg cirka 23 kilo mere end jeg gør nu, jeg var meget gravid og jeg var utålmodig og sur. Der var fire dage til min termin og jeg var ret færdig med at være gravid.

Min timehop app ( I ved den der viser billeder fra samme dag, bare fra de sidste mange år – Kender I den ikke, så er det på tide.) bugner af mavebilleder og venteupdates og jeg husker følelsen tydeligt, så hermed en fællesskål til alle jer gravide utålmodige damer, der sidder derude. I feel you!

På det her tidspunkt sidste år og de næste ni dage, indtil jeg fødte, var jeg tæt på desperat. Der var ikke det jeg ikke var villig til at gøre for at få den baby UD. Jeg prøvede nærmest det hele. Havde blå mærker på alle de akupressur punkter youtube bildte mig ind jeg skulle trykke på, fik min mor til at lave rebozo på mig, spiste ananas og chili, drak hindbærblad-the så det stod ud af ørerne på mig, vadede op og ned af trapper og knaldede med min stakkels mand i et væk, hvilket er noget af en bedrift, når man vejer 2000 kilo og ikke selv kan komme op af sofaen.

Jeg gik fem dage over min terminsdato, og nåede flere gange at tænke, at jeg nok skulle være gravid for evigt.
Selv på dagen, hvor jeg fødte, var jeg et sammenbrud nær og troede aldrig at det ville ske .
Det gjorde det heldigvis, og det gør det også for jer derude, som måske sidder og er utålmodige og er ved at gå i opløsning over at det ikke er sket endnu. Jeg lover det.

Jeg vil ikke bede nogen af jer der venter om at nyde det eller at få det bedste ud af det, for så smadrer I mig sikkert. Men jeg vil til gengæld foreslå jer at blive liggende i sengen om morgenen så længe det er muligt, gå ud i det der forårsvejr, spise frokost på cafe, hver dag(!), se alle de serier I kan, tage nogle laaaaange bade og æde jer igennem Summerbirds sortiment. I må gerne være sure imens.

Held og lykke! Det bliver skide godt.

Image-1(6)

29 replies
 1. Sidse says:

  Du er skide smuk 🙂

  For et år siden var jeg præcis lige så gravid, træt og tre dage over termin. I morgen tidlig er det 1 år siden, han kom til verden.

  Svar
 2. Kirsten says:

  Du er min ultimative yndlingsblogger, men nu nåede min kærlighed for dig lige nye højder. Jeg er 41+3 i dag (!!!), og jeg gider fucking ikke mere. Men dit indlæg hjalp lidt. Jeg både grinede og græd (på den gode måde) mig lidt igennem det, mens jeg i øvrigt stadig ligger i sengen. Så tak 😘 (Og så krydser jeg selvfølgelig alt hvad jeg har for, at din biopsi kun medfører gode nyheder)

  Svar
 3. Cæcilie says:

  Lige totalt ude af kontekst: Jeg har ikke børn eller mand eller noget. Men alligevel er du min absolut yndlingsblogger! Jeg har læst alle indlæg du nogensinde har skrevet, og bliver aldrig træt af din måde at skrive på. Det er dog også lidt et handicap, for alle andre blogs bliver sammenlignet med din. F.eks. nu hvor der er det der blog award-halløj, som bliver afholdt i Helsinki. For de danske nominerede er helt sikkert super gode, men for mig er de bare ikke “gode nok” sammenlignet med dig og din blog. Så jeg kan slet ikke få mig selv til at stemme.

  Du er for vild til det du laver. Tak fordi du bliver ved.

  Fra en fellow Cille – bare med æ

  Svar
 4. Sofie R says:

  Åh, jeg ved godt jeg muligvis ikke har lov til at føle mig ramt, men med termin om 24 dage er jeg allerede ved at blive utålmodig! Jeg har været på barsel siden i mandags og har allerede bagt boller og muffins til fryseren. Jeg keeeeder mig, og er træt af at gå i denne her venteposition mens jeg bare bliver større og større. Suk. Nu vil jeg tage ind til byen og gå en tur (og huske at slå et smut forbi Summerbird ;-))

  Svar
 5. Katinka Frederikke says:

  Haha, det minder mig om mig for 8 måneder og 2-3 dage siden.. Der dansede jeg rundt i stuen, fordi en fra min terminsgruppe påstod at det hjalp. Hold nu fast en plukkevestorm det kan sætte i gang…. Ville ønske jeg bare havde lagt mig ned og spist en chokolademad (eller 8) 😉

  Svar
 6. H says:

  Åh det var totalt mig for 7 uger siden! Og det her indlæg fik mig virkelig til at grine for jeg må have læst dit indlæg fra da du var 40+5 en milliard gange – og jeg blev ved at tænke at du var også gået en del over tiden med nummer to så vores lille skulle nok komme! Man klynger sig seriøst til ALT muligt!

  På det tidspunkt var jeg 42+0, forældrene boende hos os på 3.uge for at hjælpe med at tage vores søn på halvandet år når der nu endelig skete noget (vi bor i london) og med min far der HVERT ENESTE minut spurgte om jeg følte noget anderledes!! Og det efter en måned med falsk alarm en milliard gange, kejsersnit der blev aflyst i sidste øjeblik da den lille endelig blev vendt efter at have været med numsen nedad etc etc – jeg var seriøst totalt psyko til sidst! Især fordi hospitalet havde for travlt til induktion og beskeden var at jeg kunne gå op til 43 uger og bare var på venteliste.
  Men selvfølgelig kom den lille ud (what a surprise :-))- præcis 42+O efter 6 hindeløsninger og alle de vanvittige ting du også forsøgte! Og så er al ventetiden selvfølgelig glemt og alt vidunderligt! Og nu ligger jeg og ammer hende og tænker at jeg gerne vil have nummer tre – haha!
  Held og lykke til alle der venter – det bliver nemlig bare fantastisk!

  Svar
 7. Stinne says:

  Åh det minder mig om for 6 dage siden, hvor jeg var gået 8 dage over termin og ville bare gerne have min baby NU! Heldigvis kom hun et døgn senere 😉

  Svar
 8. L says:

  Jeg gik ti dage over tid med nr to og troede også til sidst, at det ikke blev til noget, og at jeg skulle være kronisk gravid. Det eneste gode ved det var, at jeg nåede MANGE “sidste-tur-på-cafe-inden-baby”.

  Svar
 9. P says:

  Puha, det er ikke sjovt at gå over tid. Jeg gik 12 (!) dage over her anden gang. Hold nu k… jeg var en sur dame til sidst. Men det er jo mere end ventetidn værd 🙂 Off topic: Sig endelig til, hvis du har lyst til at sælge den Stine Goya jakke du har på på 2. sidste billede!

  Svar
 10. Pernille | MorMedHjertet says:

  Åååååh, jeg kan så godt huske det. Jeg var faktisk næsten skuffet over, at jeg ikke havde født, da jeg passerede 37 uger, for det var på det tidspunkt min søn kom, og han var jo helt perfekt, så jeg mente ikke det var specielt nødvendigt at gå og være gravid længere. Men idag er det et helt lille bitte år siden at min Uma kom ❤️

  Svar
 11. Marie Cecilie says:

  Tak… af hjertet tak! Er 2,5 måned fra at være i mål og jeg synes ikke det på nogen måder er sjovt.

  Svar
 12. Anja says:

  Tak for et skønt indlæg, som fik mig til at smile 🙂
  Har termin om en måned, og kan slet ikke forstå, at jeg nok bliver endnu større end jeg er, og får det endnu tungere end nu. Shit jeg glæder mig, og det må gerne være snart 😉
  Nu vil jeg følge op på dit råd, og se lidt serier mens jeg “kæmper” igennem en plade marabou og noget trøste is 😉

  Svar
 13. Amalie says:

  Dette indlæg kunne ikke komme på et bedre tidspunkt: min terminsdag! Og jeg havde regnet med, at lillemanden var ude for en uge eller to siden, da alle i min familie føder før tid. Ja undtagen mig, tydeligvis. Og jeg er utålmodiiiiig. Men tak for en FANTASTISK blog, uden tvivl min yndlings.

  Svar
 14. Lykke says:

  Haha… Jeg elsker det her indlæg! 😄👍🏼 Jeg har endnu 4 mdr. til termin og er måske dér hvor jeg mest af alt synes det er hyggeligt. Meeen kan allerede nu have dage hvor jeg føler mig stor og klodset, så kan forestille mig, hvordan jeg har det om 3,5 mdr. 😱🙈 Men når jeg ser Uma ved jeg at det er det hele værd, at jeg skal alt det her igennem, for at få min lille pige ud ❤️ Men hey – eddermame mange ting gravide damer undlader at fortælle om det dér graviditet 😳🙈

  Svar
 15. Camilla // Chatterings.dk says:

  Åh. Jeg er slet ikke så langt endnu. Blot 16 uger. Jeg er der, hvor jeg glæder mig til, at det sådan rigtigt kan ses. Det bliver herligt, når folk ikke længere er i tvivl om, hvorvidt jeg har lagt mig lidt ud eller måske er gravid! Men det lyder ikke sjovt, det der med at være ved at sprænges. Ikke at du skriver det, men det svømmer lidt rundt der mellem linjerne!

  Svar
 16. Karen says:

  Jeg har lige under tre måneder igen, og jeg er allerede ved at være utålmodig… Altså, ikke på den måde, at hun gerne må komme NU, for det skal hun bestemt ikke. 😉 Men tror nok at jeg skal blive desperat med termin i juli…

  Svar
 17. Birgitte says:

  Hej
  Jeg bliver lige nødt til at spørge: hvad er det der er så træls ved at gå og være gravid? Det kan da aldrig blive mere besværligt end når babyen kommer ud?
  Jeg er gravid for tredje gang, så jeg tænker mere på hvilket arbejde det er når babyen først kommer ud, med ammestart og what have you. Forklar lige, jer utålmodige typer

  Svar
  • Pernille says:

   Åh Birgitte, du mener det nok ikke så spidst som det modtages af mig 😉
   En kombination af frygtelige bækkensmerter, immobillitet, halsbrand, kvalme og generelt ubehag sendte mig næsten ud over kløften begge gange. Jeg vil faktisk allerhelst springe direkte til fødslen. Jeg synes ikke det er besværligt at have en nyfødt. Jeg bliver jo gravid for at få babyen, så er jeg immervæk utålmodig efter at få den ud 😉

   Svar
 18. Kira says:

  Du gør det ellers virkelig godt som gravid. Næste gang jeg skal være gravid vil jeg også se sådan ud 😂😂😂
  Men ja kender til utålmodigheden. – især da jeg d.15 marts blev mor for anden gang. Dagene op til tudede jeg bare, selvom jeg først havde termin d.20… #jegkunnebareikkemere 😰😰😰 #såhellereenfødsel 😂✌️

  Svar
 19. Mette says:

  Jeg har termin i slutningen af maj og glæder mig mest af alt til at have min krop for mig selv igen.. den der følelse af invasion er jeg virkelig ved at være fyldt af.
  Bortset fra det, så vi jeg egentlig gerne gå over tid denne gang, da der lige er et par bryllupper og (for min mand) et par eksamener der gerne må overstås først ☺

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *