7 x januar

I næsten syv år har bloggen eksisteret, og marts måned i år var derfor den syvende af sin slags i bloggens levetid.
Og nu er det april og snart er det maj, og dem har der jo så også været syv af. Resten af året vil jeg hver måned vise syv indlæg – Et fra hvert år i den tilsvarende måned. Men fordi at jeg først har tænkt på at gøre det nu i april, kommer der til at være tre af denne slags indlæg i april, altså med januar, februar og marts. Fremover bliver det kun et enkelt indlæg om måneden med den foregående måned. Yes?

Ok, januar!
I januar 2010 skrev jeg om børnesange, eller mangel på samme
I 2011 blev jeg overvældet af træthed og kom til at græde foran Otto
I 2012 fortalte jeg om – og viste billeder fra – min tid som model
I 2013 læste jeg en opdragelsesbog om at skælde mindre ud (den er stadigvæk god)
I 2014 remsede jeg nogle af de følelser op, som de fleste forældre genkenderI 2015 havde jeg det ret vildt over at skulle være mor til to
I 2016 fortalte min mand om, hvordan han oplevede Umas fødsel

Således… Det var januar. Februar får I senere på ugen.

FullSizeRender(51)

11 replies
 1. Laila says:

  Fantastiske syv år, har vist læst med fra starten for ventede også et august barn og faldt over din blog gennem min mave terminsgruppe. Var ikke aktiv på min mave, men blev aktiv læser af din blog. Forstår slet ikke at Otto og Sophia iår fylder 7, og hvad der er sket på så relativt få år. Store skønne, selvstændige tænkende væsner – det fantastisk. Tillykke med de 7 år på bloggen

  Svar
 2. Lise says:

  Vildt god ide med de månedsindlæg. Så bliver det lige pludselig så konkret hvor meget tiden er gået. Jeg har været med siden 2012-agtigt. Jeg elsker ELSKER din måde at skrive på, med lige dele ærlighed og humor. Mit favoritindlæg af de 7 er 2014, om forældrefølelser, hvor du knivskarpt rammer bredden og højderne og dybderne af følelser der knolder rundt inde i hovedet når man har produceret et afkom.

  Svar
 3. Cille says:

  Vildt god ide – selvom jeg dog har læst alle indlæg før (og det er sgu også lidt vildt – så har jeg på en måde også 7 års jubilærum)…

  Svar
 4. Lotte says:

  Du skriver fantastisk! Om det hele! Ærligheden og kærligheden kan mærkes herude…Alt det bedste til dig og din familie!

  Svar
 5. Anne says:

  Det er sindssygt, som tiden den går!
  Jeg er 23 år, og jeg har læst med lige siden, jeg var 17!
  Mine gymnasietimer gik ofte med at tjekke din blog! 🙂 Tak for godt læsestof både dengang og i dag!

  Svar
 6. L says:

  viiiildt god idé, jeg er vild med det! Jeg har “kun” læst med et par år, så det er fantastisk og rørende at få et par indblik tilbage i tiden – og nuuuurh, hvor var lille-Otto (også) sød!

  Svar
 7. Eyglo says:

  Du er så meget min yndlingsblogger! Jeg har læst med siden Uma blev født, jeg har selv en lille dreng som er lidt ældre og jeg synes du er ærlig, herlig og kærlig og jeg savner dine indlæg når de ikke kommer hver dag. Jeg sender de bedste øsnker til dig og dine i ventetiden og håber selvfølgelig det bedste. Kram fra Santa Barbara (hvor jeg er på ferie lige nu, men ellers fra lille søde Odense)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *