#Træningssnegl #fitsnegl #snegletræning #sportysnegl

I morgen klokken 10 starter jeg et ti-ugers træningsforløb med Sif.

*Gulp*

Jeg er pisse nervøs, ok?!

Altså … Jeg har hyggetrænet i mit eget tempo igennem de sidste 9 måneder – ish, og jeg indrømmer gerne, at jeg i løbet af de sidste to måneder faktisk ikke lige har fået trænet så meget, overhovedet. Men jeg har til gengæld spist chokolade, hver dag.

Udover at være nervøs, er jeg selvfølgelig også spændt, ret motiveret, og jeg glæder mig til for alvor at få en, der ved hvad hun taler om, til at hjælpe mig med at få den krop jeg gerne vil have. For selvom jeg i det store hele er ret tilfreds, jeg har trods alt født to børn og har faktisk tabt alle mine graviditetskilo, er der, som jeg tidligere har været inde på, stadigvæk områder på min krop som jeg er ked af, og det er sgu lidt en lunken spild-af-tid følelse at have, så slut med det! Nu skal der ske noget for alvor, og det gør der- de næste ti uger kommer jeg altså derfor til at skrive sådan sporadisk om mine lår, om Sif og om squats gætter jeg på. Og hvis I har lyst og hvis jeg tør, viser jeg måske billeder. Det bliver skide skægt.

FullSizeRender(43)

6 replies
 1. Heidi says:

  Mig og min indre Spice Girls fan synes at #sportysnegl er det fedeste hashtag nogensinde. Og så selvfølgelig pøj pøj med træningen!

  Svar
 2. C & the City says:

  #Tryksnegl??

  (Som i snegl under bænkpres)

  Anyhoodle. Med den body, du flasede i LA og som enhver tid er hottere end min,uden børn, så ser det ud til at du klarer dig glminrende selv. Med chokolade.

  Og det er udelukkende ment som en komblimet

  Svar
 3. Mille says:

  Jeg har eddermame også undret mig over, hvordan filan man kan konsumere så meget slik/kage/chokolade uden at… Træne så dedikeret.
  Jeg er selv i bryllupsbootcamp, og har tabt 10 kg indtil videre, og det var fileme ikke sket med alt det guf (devsærre)
  Rart at der kommer noget sportyness på bloggen synes jeg!! Man bliver lidt skabsbulimiker af at se på alt det snolder.

  Svar
  • Sofie says:

   Skabs-bulimiker? Fedt nok at psykiske sygdomme, som koster ødelægger tusinder af liv hvert af liiige svinges ud som et forsvar for dit mad-indtag. Ville du også sige, ar du fik skabs-cancer? For det er det samme – psykiske sygdomme kan ramme alle og enhver. Så lad os håbe, at du ikke får bulimi i morgen, for held og lykke med så at blive rask igen…

   Svar
 4. Katja says:

  Billeder modtager vi meget gerne!!
  Så vi kan sparke os selv bagi og komme i gang. For ved at bare ti uger vil gøre gode ting for kroppen!

  God snegle træning

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *