Ting jeg har gjort

 • Jagtet en junkie igennem Vesterbros gader, i høje hæle. Han havde hapset min telefon. Jeg fangede ham ikke.
 • Brugt en hel aften på at bilde en mand ind, at jeg var arving af svenske Pågen (dem med brød og gifler)
 • Spist en pose af de der fugtperler, der følger med sko

jon-stewart-popcorn

 • Taget en graviditetstest i en lufthavn
 • Gået med bar mave i hele år 2000
 • Selv klippet mit lange hår i en lang (og skæv) page, efter at have set en musikvideo med Britney Spears

tumblr_luwqroUv4l1r3ty02o1_500

 • Været iført spidse høje sølvsko og meget kort velourjakke til jobsamtale i et internetfirma. Fik ikke jobbet (selvfølgelig).
 • Spist slik i stedet for aftensmad. Mange gange.
 • Pjækket fra samtlige tandlægebesøg de sidste 15 år
 • Røget crack i troen om at det var pot. På en strand. i Barcelona. For ti år siden. Don’t do drugs, ever! Seriøst

giphy

 • Drukket børnepanodil med voldsomme tømmermænd
 • Arbejdet i et Call center
 • Været så nervøs på første vagt i Call center, at jeg stadigvæk i dag husker, hvordan min hals snørede sig sammen og min stemme knækkede foran to supervisorer, da jeg tog mit første opkald. Ikke engang mit eget navn kunne jeg udtale.
 • Været alvorligt forelsket i Leonardo Dicaprio. Kunne hverken sove eller spise i dagevis efter at have set Romeo & Julie. ‘Men mor, jeg elsker ham!’. Og igen efter Titanic nogle år senere.

tumblr_nl9tpwCjDb1shlqmmo1_500

 

17 replies
 1. Cille says:

  Rimelig sejt og uden dødsforagt at jagte en junkie – på den anden side siger det lidt om vores folrhold til telefonen :-). Jeg ville dog selv have været en kylling.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, jeg fatter det heller ikke. Tænkte ikke så langt. Løb bare. Men nok meget godt jeg ikke fangede ham. Ville ikke ane hvad jeg skulle gøre. Jeg var 18 og iført stiletter.

   Svar
 2. Emma says:

  Hahahahahah!
  Alt for sjovt du har spist fugtperler, vil også gerne vide hvorfor? 😀
  Har virkelig også spist slik til aftensmad mange gange før… og morgenmad.
  Og og og, jeg var også alvorligt forelsket i Leo. Jeg lukkede mig inde på mit værelse og fandt så de bedste scener med ham og så dem om og om igen. Jeg troede oprigtigt på, at jeg ville kunne få ham en dag… Suk Leo.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg troede oprigtigt at det var slik, eller noget spiseligt i hvert fald. Jeg var måske otte år, og lidt sær.

   Svar
 3. Mette says:

  Jeg amme-skimmede lige og nåede derfor et godt stykke ned i indlægget før jeg opdagede at det ikke var en “i øvrigt” og dermed ikke altsammen noget du havde gjort inden for den seneste uge

  Svar
 4. Cecilie says:

  Jeg har også arbejdet i et Call Center.. Det er kedeligt!
  Jeg har også arbejdet på McDonalds.. Jeg faldt en gang så meget i staver i Call Centeret, at jeg, da den automatiske telefon fangende en, der tog røret og ikke bare en telefonsvarer, sagde; “Velkommen til McDonalds hvad kan jeg hjælpe med….!”
  Jeg gik i panik – det var for pinligt og så lagde jeg bare på.. 😀

  Svar
 5. liweda says:

  Elsker din ærlighed.. Du pakker ikke noget ind. Kan generelt godt lide at du bare er dig, og ikke prøver at “leve” op til nogen. Jeg følger mange blogger.. Jeg må sige ,at du er den eneste der formår bare at være dig <3

  Svar
 6. JJ says:

  “Romeo+Juliet” vises flere gange den kommende måned i Cinemateket – fik programmet med posten i går og blev helt varm om hjertet. Såeh, bare lige et tip herfra. K.h. en medforelsket (også i Claire & William <3)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *