Tavshed er guld

Det der sker når man har en blog, i hvert fald i mit tilfælde er , at man ind i mellem, eller faktisk relativt ofte, skriver indlæg, der bliver læst og modtaget helt anderledes end det var tiltænkt. Som da jeg i går efter et par glas rødvin og nogle turbulente dage, tænkte at jeg lige ville stikke hovedet ind og sige, at det sgu lidt er noget knas her på den anden side af skærmen, men uden at gå i dybden, for det vil jeg ikke. Endnu.

Det burde jeg nok have forudset ville skabe noget irritation. Men det gjorde jeg ikke.

Min intention var udelukkende at sige noget ala Hej! Jeg er her, men jeg er her ikke alligevel. Bær over med mig. Jeg virker snart igen. Men det giver jo for helvede ikke mening (og ja, jeg bander. Sådan er det). Så selvom jeg ikke som sådan vil undskylde for indlægget i går, for det gav mening for mig at skrive, så vil jeg alligevel lige sige at det ikke var et forsøg på at gøre mig interessant eller sætte jer i gang med at lege Ramasjang mysteriet på mine vegne. Jeg vil stile efter for fremtiden at være mere klar i spyttet og ikke involvere bloggen i ting, før jeg er ægte klar til det.

Rigtig god torsdag.

 

 

5 replies
 1. Mathilde says:

  Jeg synes, det var en rigtig fin tanke lige at sige “hej, jeg er her stadig” selvom du ikke kunne sige så meget andet. Og bliv for pokker ved med det banden – det er en del af charmen ved dig!

  Dejlig torsdag til sneglefolket.

  Svar
 2. Tine says:

  Hårh, hvor mærkeligt at folk reagerede negativt på det indlæg?! Jeg blev da lidt (meget!) nysgerrig, men det kan da ikke gøre mig irriteret. Din blog, dit outlet, dine regler! Man kan jo altid bare lade være med at læse, det er så nemt! Så vær du endelig småkryptisk en gang i mellem, så ved man at der foregår et eller andet bag skærmen, når man savner dig lidt. Og jesus, så skal du pludseligt også moderere dit sprog? Ej, nu må jeg bede om mine himmelblå! Who cares om nogen bander i dag?? Desuden er sgu også nedjusteret fra bandeord til ord. Sgu!

  Svar
 3. Cecilia says:

  No, no, no! Bliv ved med at blogge på den måde du altid har gjort, det er derfor JEG holder så meget mere af at følge dig. Blogs bliver først kedelige (for mig) at læse, når man pludselig ikke kan mærke personen bag skærmen, men kun oplever de helt finpudsede og gennemredigerede indlæg. Jeg forstår simpelthen ikke trangen til at kritisere eller kommentere med “gode råd” hver gang, der er noget man ikke lige selv ville have gjort. Fra min side, vil jeg bare sige at jeg ELSKER, at du også udgiver de mere spontane og mindre gennemtænkte indlæg, for det er dér jeg oplever, at jeg mærker mennesket bag mest <3 og det er derfor, jeg bliver ved med at tjekke ind.

  Så bliv for Guds (okay måske bare for min) skyld ved – også med at bande!

  Svar
 4. NEJ says:

  Jeg er SÅ enig med de andre. Du skal IKKE censurere dig selv – Folk dør ikke af at blive nysgerrige! Jeg synes det er så fint, at du lige siger til når det hele er noget rod. Ellers bliver vi faste læsere jo alligevel bare bekymrede og forvirrede over, at du sådan forsvinder.
  Du er et menneske. Af og til er der rod i et menneskeliv. Det må man gerne sige – også uden at uddybe. I hvert fald så længe, at man uddyber på et senere tidspunkt.

  OG DU MÅ ALDRIG HOLDE OP MED AT BANDE!! Hvis man nogensinde har været en fast læser, så VED man at bandeord hører med.

  Svar
 5. AAA says:

  Hej Cille,

  Kommenterer ellers aldrig, men bliver bare nødt til at give de andre damer i dette kommentarfelt helt ret – du skal da have lov til at være så kryptisk du har lyst til! At folk ligefrem kan blive irriterede over det, er da lidt mærkeligt. Det er en blog, for søren! Du skylder sådan set ikke dine læsere noget som helst, vi er heldige så længe du gider skrive noget.

  Og tak for at du gider egentlig, din blog er den bedste.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *