Sofaflet og snue

For fanden, her gik jeg og var høj i hatten. Smed om mig med sætninger ala ‘Jeg fik dodget sygdommen’ og ‘1-0 til mig, Influenza’.
Aaaaand here comes kuldeturene, den begyndende snothovedpine, de ømme led, nonstop nysen og øjne, der svier.
Så kan jeg vel lære det, at holde kæft med mit raskheds-blær.
Der er ikke tid til sygdom, så jeg er gået all in på at kvæle den blomstrende influ.
Jeg sov en time mens min rare mand puttede børn, og jeg har nu indtaget sofaen med tæppe, matcha, et halstørklæde, selv Lenny Kravitz ville synes var i overkanten, de der urtedråber, der smager lidt af vand, der har stået for længe, panoer og min computer, nåhja og en hårbørste og et spejl, for jeg vil gerne lære at flette mit hår. Jep, det er mega tøset, men jeg har længe ville lære det og efter at jeg så et billede af en eller anden virkelig pæn russisk modeldame med franske fletninger, har jeg drømt om at prøve. Tænkte at det kunne jeg da sagtens. Men det skulle vise sig, at det kunne jeg ikke. Overhovedet. Så nu udnytter jeg, at min krop ikke helt fungerer og prøver mig frem, med Youtube som hjælp.

Ikke helt den mandag aften jeg havde forudset, men fletninger og romtoddy, kan også noget. Ja, screw matcha, jeg er i mellemtiden hoppet i en romtoddy. Det bliver pisse godt.

 

4 replies
 1. Henriette // Blondinemor says:

  Haha jeg brugte en lørdag for nogle uger siden på at øve mig i en fransk fletning, men jeg blev træt i armene og arrig inden det lykkedes :/ Nu har jeg så fået page istedet! Så kan det dumme hår lære det…

  Svar
 2. Trine says:

  Hej Cille.

  Kan du linke til den artikel på Elle.dk med Uma? Jeg har ledt efter den, men kan ikke finde den.

  God bedring. Vi hepper på dig!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *