Persongalleri

Har I set, at der oppe i toppen af siden er kommet noget nyt? Det er en lille oversigt, hvor jeg kort ridser op, hvem der er Freelancer, hvem han er far til og hvem de er og så videre.

Det gør det forhåbentlig lidt nemmere for nyankomne at finde rundt i, eller for dem, der måske ikke lige kan huske, hvordan det hele nu hænger sammen. Hvilket jeg måske godt kan forstå. Jeg bliver næsten selv helt i tvivl ind imellem.

I finder det ved at klikke jer ind via knappen Persongalleri øverst på sitet, hvis altså I sidder ved en computer. På telefonen ved jeg ikke hvor I skal gå hen, men så kan I jo trykke HER indtil jeg finder på noget smartere.

IMG_4164

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *