På danmarksturne! Ses vi?

Screen Shot 2016-03-22 at 21.38.03

Turne er måske lige at stramme den, men altså, jeg har besluttet at jeg kommer et smut rundt i det danske land for at hilse på jer. Det bliver noget med en snak om bloggen, om kærlighed og om moderskab – Over et glas bobler, eller tre. Men nu spørger københavnersnuden så; Hvor skal jeg tage hen? Hvilke byer vil I mødes i ?

Stik mig et praj i kommentarfeltet, og så skal jeg nok fortælle meget mere når datoer, steder og formatet for vores meet-up er fastslået.

Jaaaaa! Ja?

 

79 replies
 1. Line says:

  Altså, jeg vil meget gerne have fornøjelsen af dig i København en dag også! 😉 Men ellers vil jeg gerne foreslå Silkeborg, hvor jeg også slår mine folder. En skøn by og tror bestemt ikke jeg er din eneste læser, der har rødder i byen og kommer forbi sommetider.

  Svar
 2. Kirstine says:

  København er fin for mig.

  Vil faktisk tilføje. Det indlæg du i sin tid skrev om barsel og om hvordan du havde hvilet mere i dog selv og din barsel med Uma, samt ikke pakket kalenderen med rytmik og mødregruppe, det indlæg er jeg dog evigt taknemlig for.
  Jeg forsøger at leve efter samme princip, men bliver ofte rost for ikke at stresse i min barsel, referere altid til det indlæg jeg læste på din blog om hvor vigtigt og givende det kunne være.

  Svar
 3. Cecilie says:

  Helt klart Aarhus! Jeg har fulgt din blok i årevis og du skuffer aldrig. Jeg er stor fan af din blog og ikke mindst DIG! Jeg vil stensikkert komme og møde dig.
  Hilsen en fellow Cecilie/Cille

  Svar
 4. Sofie says:

  Næstved, uden tvivl, eller mest bare fordi det er røvsvært at få pasning og komme ud af huset, hvis det er alt for langt væk og jeg ville super gerne se det. 😉

  Svar
 5. Rikke says:

  Håber der også bliver tid til stop i vores alle sammens København… Tænker om vega mon bliver for småt?

  Svar
 6. Camilla Førby says:

  Aarhus. Jeg kender det vildeste sted. Det hedder VinDanmark. Det lyder lidt tamt, I know. 😉 Men det ligger nede i Aarhus nye bydel – Aarhus Ø – lige ned til lystbådhavn med udsigt til Risskov. Og nå ja.. Hvis det var bobler, du var efter, så kører de altid særlig sommer-boble-kampagne om sommeren. 😉

  Svar
 7. Helle says:

  Ingen har sagt Skanderborg endnu??! Jeg hepper på Skanderborg. Og jeg hepper på dig Cecilie, jeg har løst din blog fra side 1->260, og jeg ville så absolut gerne møde dig. Din blog (og din insta) er den skønneste get-away for mig, den giver mig meget: tankevækkende til tider, mod, inspiration (sjov, altid :)). Håber vi ses!

  Svar
 8. Amalie says:

  Sikke en lækker ide!!! København, er nok selvskreven, men som en anden har skrevet, Vega ville være fantastisk!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *