Opvågning

Jeg er tilbage fra de døde. Men det er faktisk slet ikke det overskriften dækker over.

Jeg har været i et underligt humør den sidste tid. Der har hængt en sky af rastløshed, angst for fremtiden og ubeslutsomhed henover mig, krydret med irritation. Alle jeg har mødt på min vej, A L L E, har spurgt til fremtiden, hvad så nu, hvad skal der ske, hvad vil du gøre.

Hvilket giver mening, selvfølgelig. Særligt efter dette indlæg, der sådan set stadigvæk  gør sig gældende.

Men det har givet meget lidt plads til, at jeg selv har kunne mærke ordentligt efter. Det lyder sikkert underligt, for i virkeligheden bør det jo netop give rig mulighed for virkelig at tale mulighederne i dybden, mærke efter og for alvor vende og dreje diverse scenarier. Men det viser sig, at det ikke er tilfældet. Altså det er da klart, at det har givet stof til eftertanke og at jeg nu er lidt nærmere mine mål. Det viser sig så også bare at jeg er lidt en enspænder, hvad det angår. Jeg trives bedst med at trække mig lidt tilbage, observere, mærke selv og vende det med få, men mest mig selv, og det har bare ikke været muligt i det omfang jeg godt gad, igennem den sidste periode.  Om jeg bliver lettere farvet eller påvirket af andre folks meninger og helt sikkert gode råd ved jeg ikke om man kan sige, men jeg bliver hurtigt irriteret på dem, både rådene, spørgsmålene og menneskerne bag, hvilket er hverken retfærdigt, giver mening, eller er konstruktivt, hverken for dem eller jeg.

I slutningen af min influenza-tåge, da jeg begyndte at kunne se lyset for enden (ja ja, tre dage er en evighed når man har det som jeg har haft det), men endnu var som sømmet til min sofa, havde jeg netop muligheden for endeligt at kunne tænke selv, uforstyrret, uden andre distraktioner end en stoppet næse og en gyngende stue og så skal jeg ellers love for at der blev løsnet lidt op for tankerne. Jeg var både omkring, hvor jeg mon ville befinde mig i livet uden bloggen, om jeg overhovedet vil blogge længere, om jeg kan, om jeg skal stoppe mens legen er god og sige tak, om jeg skal vende tilbage til modebranchen, til skolebænken (haha), om jeg bare skal droppe den skide bog og nulstille alt. Der blev med andre ord spekuleret, overvejet og tænkt helt ud i alverdens ekstreme hjørner og kroge.
Utroligt nok endte det faktisk med, at de løse brikker stille og roligt fandt deres pladser og jeg fandt et par nosser frem til blandt andet at skide højt og flot på både afslag, andres meninger og endda også egen usikkerhed og i stedet gå efter min mavefornemmelse, mine drømme og mine ønsker. Det gik op for mig, at alt det der har gjort mig tvær, indadvendt og irritabel i den sidste tid har bundet udelukkende i min egen usikkerhed og egen fornemmelse eller frygt for hvad andre mener, synes, eller tænker. Usundt og komplet idiotisk, men i øvrigt også mega typisk mig, hvilket man heller ikke skal kimse af. Jeg bilder mig sågar ind, at en del af lige netop min charme er de skår, der hedder usikkerhed, dem som jeg grundet oplevelser i mine unge år nok aldrig bliver helt fri af.

Faktum er bare; Man kan aldrig gøre alle glade, men man kan gøre sig selv glad, eller i hvert fald forsøge at gøre det, og det er jo vel egentlig det aller vigtigste. Så med det for øje har jeg besluttet mig for, at jeg skipper dagpengesystemet og snupper den mulighed, der hænger lige foran næsen på mig – Jeg hopper ud i fuldtids-bloggerlivet i stedet for, måske for en periode, måske for good, i hvert fald for nu. Det betyder mere tid til bloggen, til bogen, til min familie, til små spirende sideprojekter og ikke mindst til jer. Men det betyder også, at der på et tidspunkt kommer bannere på siden, flere affiliate links og flere sponsorerede indlæg. Jeg vil fortsat stile efter at navigere i det på en måde, så det er interessant og relevant, selvfølgelig. Men alt det skal jeg nok komme ind på på et senere tidspunkt, for egentlig er det slet ikke det, der var formålet med det her indlæg. Næh. Det var bare en strøm af tanker og ord, som gerne ville ud, om hvordan min krøllede hjerne har teet sig den sidste tid.

Tak fordi I gider læse med. Og tak for denne mulighed.

Screen Shot 2016-03-19 at 20.49.37

31 replies
 1. Stine says:

  Hvor sejt. Det er da for fedt du har muligheden. Klart det skal prøves af. Jeg er ret misundelig. Glæder mig til fortsat at følge med.

  Svar
 2. Pernille says:

  Tillykke med beslutning. Kender du goop? Sådan noget ville være lige dig at lave – nyhedsbrev inkl.

  Svar
  • Sara Julie says:

   KÆMPE fan! Og jeg tager gerne sponserede indlæg og en masse affiliate links med 😉
   Glæder mig til fortsat at følge med i sneglelivet :-))))

   Svar
 3. Marir says:

  Mega sejt! Og tror sgu nok at du skal få givet de sponsorerede indlæg masser af nosser og kant!

  Og som om du skal stoppe med at blogge… No way manner…

  Svar
 4. Taja says:

  Ej hvor fedt. Tillykke med beslutningen 🙂 Glæder mig til endnu flere indlæg fra din hånd. 🙂 Jeg har fuld forståelse for, at man som fuldtidsblogger skal leve af noget – og dette noget betyder jo mere “reklame” iform af affiliate og spons. Når det så er sagt ,så håber jeg inderligt, at du blir bedre til at finde balancen, for jeg synes desværre nogle af de andre større blogs som er gået fuldtids måske lidt har glemt sig selv i hele ‘min blog – mit levebrød’ scenariet.
  De bedste hilsner en trofast læser som har lidt ondt i maven – både af spænding på dine vegne, men også på den lidt knugende ængstelige måde for om jeg nu må afskrive endnu en yndlingsblog 😉

  Svar
 5. Nina says:

  Du skriver altså fantastisk! Sponsorerede indlæg, reklame osv. tager jeg gerne med, når det betyder, at der kommer mere Sneglcille. Glæder mig til fortsat at følge med og ønsker dig held og lykke med det hele. 🙂

  Svar
 6. Camilla says:

  Sådan! Tager gerne nogle reklamer og andet med, så længe du fortsætter. Du er og bliver yndlingsbloggeren 🙂 God beslutning!

  Svar
 7. Emily says:

  Jeg tager også gerne alle typer indlæg så længe det er dine. Jeg glæder mig til mange fantastiske indlæg endnu 😀 Du er sku for sej!

  Svar
 8. Kathrine says:

  Plejer ellers aldrig at kommentere – men nu gør jeg det fandme
  Hvor er det fedt du tager springet !! Er med hele vejen og glæder mig til at følge dig som fuldtidsblogger <3

  Svar
 9. Sara says:

  Aj! Så skulle jeg rent faktisk have spurgt idag. Ville ikke presse på – kender jo om nogen til kreative processer. Men for fanden hvor er det fedt! Du er sej! Glæder mig til at læse med ❤️

  Svar
 10. Ida says:

  Tillykke med beslutningen. Dejligt for dig 🙂 når du nu bevæger dig ud i flere sponsorerede indlæg kunne jeg godt ønske mig at det handlede lidt om børn. F.eks udstyr, overtøj og oplevelser til børn. Jeg er nylig Førstegangs mor og synes det er en jungle hver gang jeg skal erhverve mig nyt til min datter.. især sjove og anderledes aktiviteter med børn, også gerne i Jylland, kunne være fedt 🙂

  Svar
 11. Katrine says:

  Spændende! Glæder mig til at se meget mere fra dig 😀 Held og lykke med det hele

  Kender godt det med at stå og skulle vende sit liv og de muligheder man har. For mig betød det at droppe ud fra en uddannelse og det var pisse hårdt og grimt, og jeg arbejder stadig her 4 måneder efter med, hvad pokker jeg så skal med mit liv. Jeg håber på inden længe, at jeg vil få den samme klarhed som dig Cille 🙂

  De bedste hilsner fra mig

  Svar
 12. Marianne Luna says:

  Dejligt, at du har fundet ud af, hvad der føles bedst!
  Så længe du bliver ved med at skrive de ærlige og gode indlæg, du gør, så er jeg klar på affiliate-links og sponsorerede indlæg fra tid til anden. 🙂

  Svar
 13. Karen says:

  Juhuuuuu :D. Jeg er stor fan af din blog, så jeg er bare glad for, at der kommer mere. Rigtig god søndag!

  Svar
 14. Sofie R says:

  Jeg har fulgt med læææænge – faktisk siden omkring januar 2012 (jeg kan huske det så specifikt, fordi jeg lige var flyttet hjemmefra til Vesterbro hvor du jo også boede/bor). Så jeg synes jo det her er helt fantastiske nyheder! Rigtig meget held og lykke med dit helt eget projekt, jeg glæder mig til fortsat at følge med 🙂

  Svar
 15. Merete says:

  Fedt! Du er bare en vildt god blogger, og hvis nogen skulle leve af det, så må det være dig!
  Det fede er jo, at vi får mere af dig, du får mere tid til alle dine sideprojeker (vi glæææder os til den bog!) og så lever vi nok også med både spons og bannere. Er ret overbevist om, at du godt kan styre det.
  Og altså, haters be haters, dem om det.

  Svar
 16. Rikke (MrsMom) says:

  Hej Cecilie
  Jeg er først kommet til for ganske nyligt, men er vild med dit univers!
  Det, at følge sin mavefornemmelse selvom det (for andre) virker absurd, viser sig ofte at være det helt rigtige. Fedt du tager springet og ser frem til at følge med 🙂

  Svar
 17. Marie says:

  GOD beslutning, Jeg vil elske fortsat at kunne læse med og har absolut intet imod spons, reklamer eller aff.links – selvfølgelig skal du da tjene penge på det du er så god til, nemlig at blogge. Håber din beslutning har givet dig ro i maven og smil på læben.

  Svar
 18. Jeanette | Villa Villekulla says:

  Du navigerede – helt uden at være klar over det – mig igennem en forvirret tid med min lille førstefødte dreng. Han kom til verden nogle måneder efter din i december 2009, og jeg fandt ro, glæde og smil ved at læse din blog dengang om din første tid med baby-Otto. Selvom det også var en svær tid for dig, beskrev du babylivet med humor og ærlighed – og det var virkelig hvad jeg havde brug for dér midt i al søvnmangel og generel underskud.

  Jeg har fulgt med lige siden, og jeg under dig al din nyfundne lykke – og jeg forstår til fulde at du vil køre bloggen fuldtid. Du bliver en bragende succes, og jeg følger med fuldstændig som jeg altid har gjort.

  Held og lykke med det herfra <3

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ej, hvor er det dejligt at læse! Det betyder meget mere end jeg nogensinde kan finde ord for. Virkelig.
   Tak.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *